Selam kizlar
2 yillik erkek arkdsim var iliskimiz konusunda ciddiyiz . Cok detaya girmeden anlatmak istiyorum. Suan calisiyor kendisi ve ankarali. Bayram icin Ankara'ya gittiler. 3 gun boyunca benimle hic ilgilenmedi konusmadik diyebilirim ama bunu sorun olarak gormuyorum akrabalarinin yaninda surekli ilgilenememesi normal musait olnca aramaya calisti. Herneyse asil sorun su erkek arkadasim bana bugun msj atti hayatim sana cok sevinecegin bi haber vericem ama msjla olmaz musait olnca aricam seni yazmis bende neyle alakali dedim bizimle dedi bende tamam dedim aradan 5 6 saat gecti ne arama var nede baska bisey bende sordum merak ettm diye oda msj atti...
erkek arkadasimin aynen yazidigi
Msj su kizlar;
anneme sormuslar x in kiz arkadasini alcakmisin diye annemde evet cok duzgun dusunceli bir kiz bi problem olmazsa alcam demis butun akrabalara ( msji aynen yazdim artik ne aliyorlar oraya anlam veremedim ) kizlar o kdr rahatsiz etti ki beni bu konusma bende hii insallah dedim hic bisey diyemedim hayirdir ne aliyorsunuz diyemedim ve cok moralim
Bozuldu sizcr bunu samimiyetiyle mi soylediler yoksa oyle evlenmeyi kizi biz istersek aliriz gozuylemo bakiyorlar anlam veremedim nasil dusunmeliym nasil tepki vermeliym Evet alcam derken beni annesimi aliyor yada biz erkek arkadasimla birbirimizi sevdigimiz icin gelecegimiz birlikte olsun diye bi yolami cikiyoruz almak ne demekti ne kdr basit ve kirici bir cumle nasil dusunmeliym kizlar haksizmiyim boyle diyen insanlarin nasil bir mantigi var sizce yardim edin kizlar