Anlam veremiyorum oyunu

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Evet kızlar bu oyun topiği altında da anlam veremediklerimizi yazıyoruz

Anlam verilemeyen cümlelerle dolsun oyun topiğimiz bekleniyorsunuz anlam veremediklerinizle

İlk açılışı ben yapayım.
Erken yaşta kendi istekleriyle evlenenlere anlam veremiyorum

herkese kusur bulup
kendıne kör bakanlara anlam veremıyorum.

kendıne aşık olanlara
anlam veremıyorum.

çokkkkkkkkkkkkkkkkk parası olupta yemeyen,içmeyen,gezmeyen insalara anlam veremiyorum.... allah gerçekten yedirtmiyo mu acaba???

niye firmalar ürün kavanozlarına etiketleri zamk ile yapıştırılar anlam veremiyorum
kusura bakmayın taktım ben buna.

neden sigara içiyoruz anlam veremiyorum çekiyorsun üflüyorsun yani nasıl bi zevktir bu aslında nekadar da gereksizdir birde okadar uğraşmamıza rağmen neden bırakamıyoruz anlam veremiyorumm

Üniversiteyi kazanınca bazı kesimlerin burnu havada gezmesine havalanmasına komple değişmesine anlam veremiyorum
Neysen o ol kardeşim ne gerek var değişikliğe

Neden herkes bir başkasına 'onun gibi' düşünmesinin ve 'onun gibi' yaşamasının doğru olduğunu iddia eder, 'normal' olmak iyi bir şey midir?
Buna hiç anlam veremiyorum...

Üniversiteyi kazanınca bazı kesimlerin burnu havada gezmesine havalanmasına komple değişmesine anlam veremiyorum
Neysen o ol kardeşim ne gerek var değişikliğe

:)) sorma, benim kuzenim doğu anadolu'da bir üniversitede 2. öğretim makine mühendisliğini okudu, sanırsın otdü'den mezun, havası bin beşyüz.
sakın yanlış anlaşılmasın o üniversitelerde okuyan arkadaşları küçük gördüğüm falan yok aslaaa haddim de değil sadece kuzenimin hayal dünyası güldürüyor beni : ))

sadece picasso, dali bilip de ben resimden anlarım diyen çakma dantellere anlam veremiyorum : )

Sorma canım benim de etrafımda o kadar çok ki öylesi anlatılmaz yaşanır o derece

Neden bazı şeylere anlam veremediğimize, anlam veremiyorum:) halbuki ver gitsin dimi..

yanlışlıkla alıntı yaptım:)

Son düzenleme:
Neden bazı şeylere anlam veremediğimize, anlam veremiyorum:) halbuki ver gitsin dimi..

yanlışlıkla alıntı yaptım:)

eskiden üç yanlış bir doğruyu götürüyordu şimdi neden dört yanlış bir doğruyu götürüyor anlam veremiyorum

not : ben bilerek ve isteyerek alıntı yaptım nihahahahhahaha çok psikopatım bu gece : )))))))

Karyatid süpersin sen yaaa

Anlam veremiyorum sevgiliyi bulmuşken aşkı bulmuşken başka aşklara yelken açanlara

o zaman hemen misillememi yapayım:)) aslında 3 yanlışda 1 doğruyu götürmez kaldıki 4 oldu... öyle bir aritmetik yok çünkülüm:) yanlışsa yanlıştır bu neden doğrumu götürsün yanlışmıyım:):) ben mesela bu yazdığıma çok anlam verdim şuan

Arkangel sen de süpersin valla içten söylüyorum

Soğuk nevale insanlara anlam veremiyorum niye kasılıyorsunuz kasıntı oluyorsunuz ki

Yolda işte sokakta okulda insanların tanımadığı insanlara bakıp süzmesine, rahatsız ettiklerinin umurlarında olmamasına anlam veremiyorum. Çok kaba

Karyatid süpersin sen yaaa

Anlam veremiyorum sevgiliyi bulmuşken aşkı bulmuşken başka aşklara yelken açanlara

: )) sen de süpersin hayatım bak ne güzel konu açtın eğleniyoruz :)
bu arada aşk sevgili bulup da başka aşklara pupa yelken diyenler kanımca denizde kayığa binip de kendini abramoviçin yatıyla vira dediğini sananlar. bir fırtınaya yakalansınlar alabora olsunlar da göreyim onlar, sersemler gerizekalılar : ))

başkalarının hayatlarını oyun tadında izleyip kendilerine üstün aile sıfatını takan ruhu hasetten çürümüş komşulara anlam veremiyorum bir de ayar oluyorum.

şimdi efem, ben matematikten hiç anlamam kaldı ki aritmetik gibi afilli işlemler hakgetire : ))
misillemenize şapka çıkartarak şunu söylemezsem ölürüm : )) doğru-yanlış göreceli kavram olduğuna göre hangimizin yanlışları doğruları silecek, bu adaletli olacak mı diye iyice konuyu saptırıp ilk sağdan uzaklaşayım : ))

Sohbet topiğime de beklerim canım cidden çok zevkli,güzel sohbetiniz var doyumsuz
Topiği beğenmene de çok sevindim canım sağolasın :)İyi ki açmışım cidden ya :)Fırtınaya yakalanırlarsa durum vahim

İnsanları kullanmayı kendine görev bilmiş insanlar var ya işte onlara anlam veremiyorum

Arkangel sen de süpersin valla içten söylüyorum

Soğuk nevale insanlara anlam veremiyorum niye kasılıyorsunuz kasıntı oluyorsunuz ki

kromozomları deepfreezli onların isteselerde çözülemezler.. hep taze hem günlük kalırlar:))

Ayrıcada teşekkür ederim sende çok şirinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…