Üniversiteyi kazanınca bazı kesimlerin burnu havada gezmesine havalanmasına komple değişmesine anlam veremiyorum
Neysen o ol kardeşim ne gerek var değişikliğe
:)) sorma, benim kuzenim doğu anadolu'da bir üniversitede 2. öğretim makine mühendisliğini okudu, sanırsın otdü'den mezun, havası bin beşyüz.
sakın yanlış anlaşılmasın o üniversitelerde okuyan arkadaşları küçük gördüğüm falan yok aslaaa haddim de değil sadece kuzenimin hayal dünyası güldürüyor beni : ))
sadece picasso, dali bilip de ben resimden anlarım diyen çakma dantellere anlam veremiyorum : )
Neden bazı şeylere anlam veremediğimize, anlam veremiyorum:) halbuki ver gitsin dimi..:)) sorma, benim kuzenim doğu anadolu'da bir üniversitede 2. öğretim makine mühendisliğini okudu, sanırsın otdü'den mezun, havası bin beşyüz.
sakın yanlış anlaşılmasın o üniversitelerde okuyan arkadaşları küçük gördüğüm falan yok aslaaa haddim de değil sadece kuzenimin hayal dünyası güldürüyor beni : ))
sadece picasso, dali bilip de ben resimden anlarım diyen çakma dantellere anlam veremiyorum : )
Neden bazı şeylere anlam veremediğimize, anlam veremiyorum:) halbuki ver gitsin dimi..
yanlışlıkla alıntı yaptım:)
eskiden üç yanlış bir doğruyu götürüyordu şimdi neden dört yanlış bir doğruyu götürüyor anlam veremiyorum
not : ben bilerek ve isteyerek alıntı yaptım nihahahahhahaha çok psikopatım bu gece : )))))))
o zaman hemen misillememi yapayım:)) aslında 3 yanlışda 1 doğruyu götürmez kaldıki 4 oldu... öyle bir aritmetik yok çünkülüm:) yanlışsa yanlıştır bu neden doğrumu götürsün yanlışmıyım:):) ben mesela bu yazdığıma çok anlam verdim şuaneskiden üç yanlış bir doğruyu götürüyordu şimdi neden dört yanlış bir doğruyu götürüyor anlam veremiyorum
not : ben bilerek ve isteyerek alıntı yaptım nihahahahhahaha çok psikopatım bu gece : )))))))
o zaman hemen misillememi yapayım:)) aslında 3 yanlışda 1 doğruyu götürmez kaldıki 4 oldu... öyle bir aritmetik yok çünkülüm:) yanlışsa yanlıştır bu neden doğrumu götürsün yanlışmıyım:):) ben mesela bu yazdığıma çok anlam verdim şuan
Karyatid süpersin sen yaaa
Anlam veremiyorum sevgiliyi bulmuşken aşkı bulmuşken başka aşklara yelken açanlara
o zaman hemen misillememi yapayım:)) aslında 3 yanlışda 1 doğruyu götürmez kaldıki 4 oldu... öyle bir aritmetik yok çünkülüm:) yanlışsa yanlıştır bu neden doğrumu götürsün yanlışmıyım:):) ben mesela bu yazdığıma çok anlam verdim şuan
: )) sen de süpersin hayatım bak ne güzel konu açtın eğleniyoruz :)
bu arada aşk sevgili bulup da başka aşklara pupa yelken diyenler kanımca denizde kayığa binip de kendini abramoviçin yatıyla vira dediğini sananlar. bir fırtınaya yakalansınlar alabora olsunlar da göreyim onlar, sersemler gerizekalılar : ))
başkalarının hayatlarını oyun tadında izleyip kendilerine üstün aile sıfatını takan ruhu hasetten çürümüş komşulara anlam veremiyorum bir de ayar oluyorum.
Arkangel sen de süpersin valla içten söylüyorum
Soğuk nevale insanlara anlam veremiyorum niye kasılıyorsunuz kasıntı oluyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?