kromozomları deepfreezli onların isteselerde çözülemezler.. hep taze hem günlük kalırlar:))
Ayrıcada teşekkür ederim sende çok şirinsin
şimdi efem, ben matematikten hiç anlamam kaldı ki aritmetik gibi afilli işlemler hakgetire : ))
misillemenize şapka çıkartarak şunu söylemezsem ölürüm : )) doğru-yanlış göreceli kavram olduğuna göre hangimizin yanlışları doğruları silecek, bu adaletli olacak mı diye iyice konuyu saptırıp ilk sağdan uzaklaşayım : ))
tuvalet demişken gençlik merkezinin helasında fiş kesiyolardı bunada hiç anlam veremedimcimri insanların karnı acıkmasın dıye tuvalete dahi gitmemelerine anlam veremıyorum
sankı yedıklerını değil, paralarını çıkartıyorlarmış gibi hissettırıyorlar bana.
Yanlış- doğruyu silemezkiiiiii... Doğru yanlışı siler:) Adalet budur.
Sohbet topiğime de beklerim canım cidden çok zevkli,güzel sohbetiniz var doyumsuz
Topiği beğenmene de çok sevindim canım sağolasın :)İyi ki açmışım cidden ya :)Fırtınaya yakalanırlarsa durum vahim
İnsanları kullanmayı kendine görev bilmiş insanlar var ya işte onlara anlam veremiyorum
tuvalet demişken gençlik merkezinin helasında fiş kesiyolardı bunada hiç anlam veremedim
saç kestirmeye paran yokken ,önünden geçen Q7 ye anlam veremiyorum
zevk için yapıolar cnm onlar onu...sevmediğin işey oldumu belli etmicenSevmiyorum dediğim durumları üstüne basa basa tekrarlayan insanlara anlam veremiyorum
Amacınız ne yani sevmiyorum işteee...
sigarayı bırakıp bırakıp geri başlamama anlam veremiyorum iradesizmiyim neyim
sorma cnm ya büyükmü küçükmü die soracaklar sandımAnlamsızlıkların efendisi bu durumöyle şeymi olur... Gencim ben zaten ve merkezindeyim ve tabiki paramda yoktur:) Bir adet yaşıma daha girdim oldum sana 62 gördünmü
zevk için yapıolar cnm onlar onu...sevmediğin işey oldumu belli etmicen
o kuyuya oturup üstünün örtülmesini bekleyenler var...tükürsen yarabbi şükür diyen insanlara anlam veremiyorumBırak canım sağlığına yazık bile bile sağlığınla oynama sen yine de
Dost gibi görünüpte arkadan kuyu kazanlara anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?