Anlam veremiyorum oyunu

kromozomları deepfreezli onların isteselerde çözülemezler.. hep taze hem günlük kalırlar:))

Ayrıcada teşekkür ederim sende çok şirinsin

Sağolasın canım senin kadar olamam cidden ya topiğime renk verdiniz

ununu elemiş eleğini asmış..evli mutlu çocuklu olup..hala çapkınlık peşinde olan kart zamparalara anlam veremiyorum

Yanlış- doğruyu silemezkiiiiii... Doğru yanlışı siler:) Adalet budur.

İlk okuldaki havuz problemleri... O kadar anlamsızdıki benim için.

Ya bir insanın havuzla ne problemi olabilirki? lütfen amaa:)

cimri insanların karnı acıkmasın dıye tuvalete dahi gitmemelerine anlam veremıyorum
sankı yedıklerını değil, paralarını çıkartıyorlarmış gibi hissettırıyorlar bana.

Üniversitede de öğrenciyi zorlayan o vize final sorularına anlam veremiyorum
Zaten gelmişiz son safhaya azcık kolaylaştırın dimi yanii

cimri insanların karnı acıkmasın dıye tuvalete dahi gitmemelerine anlam veremıyorum
sankı yedıklerını değil, paralarını çıkartıyorlarmış gibi hissettırıyorlar bana.
tuvalet demişken gençlik merkezinin helasında fiş kesiyolardı bunada hiç anlam veremedim

Yanlış- doğruyu silemezkiiiiii... Doğru yanlışı siler:) Adalet budur.

:) ilk sağdan geri döndüm : )
yanlışlar doğruyu götürmüyor bilakis doğru yanlışı haklıyor, aritmetikte böyle midir efem : )) kafam karıştı : ))
o havuz problemleri beni de deli ederdi, bana ne ya benim havuzum mu ister dolsun ister dolmasın

toplu taşımada müsade istediğin halde kılını kıpırdatmayan olduğu yere mıh gibi çakılan yurdum insanına anlam veremiyorum bi de kafasına çantayı geçirmek istiyorum.

davete icabet gerekir, gelirim tabi boy gösteririm ne demek : ) nasıl beğenilmez bu başlık terapi misali mis gibi yazıyoruz ayar olduğumuz konuları : )
sen de sağol.

saç kestirmeye paran yokken ,önünden geçen Q7 ye anlam veremiyorum

tuvalet demişken gençlik merkezinin helasında fiş kesiyolardı bunada hiç anlam veremedim

Anlamsızlıkların efendisi bu durum öyle şeymi olur... Gencim ben zaten ve merkezindeyim ve tabiki paramda yoktur:) Bir adet yaşıma daha girdim oldum sana 62 gördünmü

Sevmiyorum dediğim durumları üstüne basa basa tekrarlayan insanlara anlam veremiyorum
Amacınız ne yani sevmiyorum işteee...

sigarayı bırakıp bırakıp geri başlamama anlam veremiyorum iradesizmiyim neyim

sigarayı bırakıp bırakıp geri başlamama anlam veremiyorum iradesizmiyim neyim

Bırak canım sağlığına yazık bile bile sağlığınla oynama sen yine de

Dost gibi görünüpte arkadan kuyu kazanlara anlam veremiyorum

Anlamsızlıkların efendisi bu durum öyle şeymi olur... Gencim ben zaten ve merkezindeyim ve tabiki paramda yoktur:) Bir adet yaşıma daha girdim oldum sana 62 gördünmü
sorma cnm ya büyükmü küçükmü die soracaklar sandım

Bırak canım sağlığına yazık bile bile sağlığınla oynama sen yine de

Dost gibi görünüpte arkadan kuyu kazanlara anlam veremiyorum
o kuyuya oturup üstünün örtülmesini bekleyenler var...tükürsen yarabbi şükür diyen insanlara anlam veremiyorum

ben herkes hakkında iyi şeyler düşünürken, başkalarının arkamdan iş çevirmesine anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…