o kuyuya oturup üstünün örtülmesini bekleyenler var...tükürsen yarabbi şükür diyen insanlara anlam veremiyorum
boşver cnm sen onları...kimse kimsenin iyi olduğunu görmek istemiyo artık...kimseye bişey anlatılmıyo..keyfine bakDoğru dedin canım ya aynen sadece zevk için yapıyorlar beni de anca sinir ediyorlar
ben herkes hakkında iyi şeyler düşünürken, başkalarının arkamdan iş çevirmesine anlam veremiyorum.
aynen aynen kafa yastığa düşmeden uyurayrıca her gece kocamın benden erken uyumasına da anlam veremiyorum.
aynen aynen kafa yastığa düşmeden uyur
Benim başıma gelmez sananların, başlarına geldiği zaman, başlarını taşlara vurmak yerine.. dediğin gibi ayyy nasıl olur demeleride çok anlamsız.bunu ben de yıllarca çözemedim : ))
bile bile lades dediği halde kötü bir durum olduğunda " ayyyy bu nasıl olur, benim başıma gelirrrrr" diye felaket cığırtkanlığı yapanlara anlam veremiyorum.
bu saatte nie yatıp uyumuyoz niye burdayız anlam veremiyorum
işyerinde yoruluyodur yaaaa...bende kıyamıyorumşimdi olduğu gibi. bir türlü aynı saatte uyuyamadık gitti :)
Her türlü şeyi yaşayıp, içinde fırtınalar esip o fırtınaları en uç şekilde söndürüp, en uç denilcek şeyleri yaşayıp, dışardan 'iyi aile kızı', 'namus abidesi', 'dini bütün', 'saf ve cici kız', 'evli mutlu çocuklu namuslu' gibi görünmesini anlamıyorum. Hadi bunu da geçtim böyle görünüp de dilediği gibi yaşayan ve saklamayan,kendi olan kadınları eleştiren, aşağılayan hemcinslerimi de anlamıyorum. Yazık. Hayat kısa. Kimi kandırıyosunuz?
aynen cnm yaaa yarın sanki hiç işim yok...bide uyuyamamam başladı...doğru diosun aslında öbür türlü aldatma daha kötü...amaç can yakmaksa eğer...sınıftan bi çocuk sevgilisinden ayrılda üzeri aldatırım çapkınık zamanların hk etiosun die...severek ayrılmışmış....çoksaçma geldi bana...seven insan yapamaz yaaa zannetmiyorumanammmm saat 01.33 olmuş, bi bakim uykum var mı ıh ıhyok : ))
Aldatmanın yalnızca fiiliyattan olduğunu sananlara anlam veremiyorum.
bu çok ağır olmadımı biraz? tehlikeli bir genelleme bu...
oooo baya çalışkanız galibaO kasıntı , o havalı , o kendini , beğenmiş, o çok bilmiş ,o kıskanç, o çok konuşuyor deyip bu sıfatlar hiç kendimiz de yokmuş gibi sürekli eleştirenlere hiç anlam veremiyorum..
İyi de arkadaş hep karşımda ki kötü cidden öyleler :)İnsanın çalıştığı ders kıskanılır mı bunu da gördük .
güzel açıkladın cnm...keşke keşke herkez olduğu gibi görünse hayat ne kolay olurdu..hem tanımaz için zaman kaybetmez,hemde boşa kürek çekmezdik...ben nasılım aceba kendimi bi başkasının gözünden görmek isterdim doğrusuAslında söylediğim şey 'ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol' ve hertürlü pisliği yapıp başkasını eleştirme idi. Anlaşılmadıysa böyle açıklamış olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?