Anlam veremiyorum oyunu

Hayatımda önemseyip, bir yere bile koymadığım, tanımadığım insanların beni herhangi bir konuda yönlendirmeye çalışmalarına anlam veremiyorum.
Kaba tabirle; burunlarını sokmalarına, maydanoz olmalarına... Öeğh.

ben herkes hakkında iyi şeyler düşünürken, başkalarının arkamdan iş çevirmesine anlam veremiyorum.

bunu ben de yıllarca çözemedim : ))

bile bile lades dediği halde kötü bir durum olduğunda " ayyyy bu nasıl olur, benim başıma gelirrrrr" diye felaket cığırtkanlığı yapanlara anlam veremiyorum.

bu saatte nie yatıp uyumuyoz niye burdayız anlam veremiyorum

Her türlü şeyi yaşayıp, içinde fırtınalar esip o fırtınaları en uç şekilde söndürüp, en uç denilcek şeyleri yaşayıp, dışardan 'iyi aile kızı', 'namus abidesi', 'dini bütün', 'saf ve cici kız', 'evli mutlu çocuklu namuslu' gibi görünmesini anlamıyorum. Hadi bunu da geçtim böyle görünüp de dilediği gibi yaşayan ve saklamayan,kendi olan kadınları eleştiren, aşağılayan hemcinslerimi de anlamıyorum. Yazık. Hayat kısa. Kimi kandırıyosunuz?

bunu ben de yıllarca çözemedim : ))

bile bile lades dediği halde kötü bir durum olduğunda " ayyyy bu nasıl olur, benim başıma gelirrrrr" diye felaket cığırtkanlığı yapanlara anlam veremiyorum.
Benim başıma gelmez sananların, başlarına geldiği zaman, başlarını taşlara vurmak yerine.. dediğin gibi ayyy nasıl olur demeleride çok anlamsız.

O kasıntı , o havalı , o kendini , beğenmiş, o çok bilmiş ,o kıskanç, o çok konuşuyor deyip bu sıfatlar hiç kendimiz de yokmuş gibi sürekli eleştirenlere hiç anlam veremiyorum..
İyi de arkadaş hep karşımda ki kötü cidden öyleler :)İnsanın çalıştığı ders kıskanılır mı bunu da gördük .

Son düzenleme:

bu çok ağır olmadımı biraz? tehlikeli bir genelleme bu...

anammmm saat 01.33 olmuş, bi bakim uykum var mı ıh ıhyok : ))

Aldatmanın yalnızca fiiliyattan olduğunu sananlara anlam veremiyorum.
aynen cnm yaaa yarın sanki hiç işim yok...bide uyuyamamam başladı...doğru diosun aslında öbür türlü aldatma daha kötü...amaç can yakmaksa eğer...sınıftan bi çocuk sevgilisinden ayrılda üzeri aldatırım çapkınık zamanların hk etiosun die...severek ayrılmışmış....çoksaçma geldi bana...seven insan yapamaz yaaa zannetmiyorum

Kırmızı ışık yanarken bekleyen insanların yeşil ışık yanar yanmaz en arkalardan bile araçların ilerlemesine rağmen kornaya basmalarına anlam veremiyorum

oooo baya çalışkanız galibaaynen sana katılıyorum çalıştığın derside kıskanırlar,çalışmadan yaptığınıda...

Şimdi farkettim şu alnın da yazmıyor ya kelimesini ne çok kullandığımı
Hiiç bilemezsiniz parayla imanın kim de olduğu belli değildir.

Son düzenleme:
Aslında söylediğim şey 'ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol' ve hertürlü pisliği yapıp başkasını eleştirme idi. Anlaşılmadıysa böyle açıklamış olayım
güzel açıkladın cnm...keşke keşke herkez olduğu gibi görünse hayat ne kolay olurdu..hem tanımaz için zaman kaybetmez,hemde boşa kürek çekmezdik...ben nasılım aceba kendimi bi başkasının gözünden görmek isterdim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…