- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
Belli ki onlar orda gruplaşmışlar. Sizden kıdemliler sanırım, ya da kendi yaşları birbirine yakındır büyük ihtimalle. Canım sıkılırdı elbette ama yapabileceğim bir şey olmazdı
haklısınız katılmasam da önemli değil ama bu kişi oturup konuşabildiğim ve nezaketen bir davet edebilir diye düşündüğüm bir kişiydi. o yüzden şaşırıyorumİlkokul talebeleri bile bu anlattığınız şahıstan daha zeki ve akıllıdır eminim
Çocuk gibi hareketler
Bu nedir Allah aşkına
Ben olsam hiç umrumda olmaz
İsterse diyafonla davet etsin herkesi
Bir kaç kalitesiz insanın bulunduğu etkinliğe katılsanız ne katılmasanız ne
Ne alaka canım siz yerine onu davet etmesin o zaman
Sorunlu olduğunuz kişiyle bu düzenleyen kişi yakın sanırım o yüzden
Doğru olan dediğiniz ama herkes olgun olamıyor. Bu yüzden en iyisi hiç orali olmamanız. Umursamayın. :)evet onlara yakın ama bu toplu bir etkinlik nezaket icabı sorması gerekmez miydi? üstelik benim bu kişiyle oturup konuşabildiğim bir sorunum olmayan biri.
Butonuyuz gerekirse üstünüzle konuşun . Beni huzursuz ediyorlar rahat. Alışamıyorum d. Ve herkese de söyle ama şakın içine atma.
evet samimi olduğum insanlarla gidiyorum zaten ben de ama insanca gelmiyor tuhafsizde samimi olduğunuz insanlarla birlikte gidin
böyle söylemek de çocukça gelcek onlara. herkesi davet edip beni davet etmiyorlar demek yani.
içime atmayıp ne yapılabilir ki
siz olsanız başka ne yapardınız
yani haklısınız. sizin de aklınıza kasıtlı,bilinçli yapılan birşey gibi gelmiyor mu?
Size yapılan yanlış ama boşverin üzmeyin kendinizievet samimi olduğum insanlarla gidiyorum zaten ben de ama insanca gelmiyor tuhaf
doğru diyorsunuz. şimdiye kadar sustum bişey demedim. içimde kalmasın en azındanBen şu zamandan sonra kesinlikle söylerdim bağıra bağıra. Geçmişte sustuğum herşey için kızıyorum . Senin huzurun yok ise herkesin olmasın. Ayrıca bu işyerinde çalışmanı engellemeye çalışmanı saglıyo lar kesinlikle konuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?