Anlam veremiyorum.

Bizim eve temizliğe gelen bir abla vardı bundan 10-12 sene önce. Babamın cebinden para eksiliyormuş, babam da biz aldık, söylemedik filan diye düşünüp üstüne düşmüyormuş. Para dediğim de haftada bir 100 milyon, 100 dolar filan yani. Sonra bir gün annemin yüzüklerinin gittiğini fark ettik, öyle çıktı ortaya olay. Ki annem o kadar güvenirdi ki, evde hiçbirimiz yokken evin anahtarını verirdi gelip temizlesin diye. Sadece yevmiyesini vermez, evinin aylık alışverişini de yapardı.

Biz söyleyememiştik, siz iyi etmişsiniz söylemekle. Giden gitmiş, bari utanmadan burnunuza girmesinler bir daha. Aslında polise gidebilirdiniz, kesin cüzdanda parmak izi bırakmıştır.

Bizim eve temizliğe gelen bir abla vardı bundan 10-12 sene önce. Babamın cebinden para eksiliyormuş, babam da biz aldık, söylemedik filan diye düşünüp üstüne düşmüyormuş. Para dediğim de haftada bir 100 milyon, 100 dolar filan yani. Sonra bir gün annemin yüzüklerinin gittiğini fark ettik, öyle çıktı ortaya olay. Ki annem o kadar güvenirdi ki, evde hiçbirimiz yokken evin anahtarını verirdi gelip temizlesin diye. Sadece yevmiyesini vermez, evinin aylık alışverişini de yapardı.

Biz söyleyememiştik, siz iyi etmişsiniz söylemekle. Giden gitmiş, bari utanmadan burnunuza girmesinler bir daha. Aslında polise gidebilirdiniz, kesin cüzdanda parmak izi bırakmıştır.

benim ablamda çoook güvendiği yardımcısı tarafından soyuldu
kadın resme plan yaparak soymuş evi
girmeden evvel ablamı arıyor nerdesin diye oda dışardaım deyince giriyor eve
120.000 tllik altınları alıyor ve gidiyor
allahtan kameralardan ve polislerin skı takbi ile yakalandı ahlaksız
aynı gün gitmiş bozmuş altınalrı ve 4000 tllik alışveriş yapmış
ablam konduramadı garibim uzun süre şook olduk resmen hepimiz

benim ablamda çoook güvendiği yardımcısı tarafından soyuldu
kadın resme plan yaparak soymuş evi
girmeden evvel ablamı arıyor nerdesin diye oda dışardaım deyince giriyor eve
120.000 tllik altınları alıyor ve gidiyor
allahtan kameralardan ve polislerin skı takbi ile yakalandı ahlaksız
aynı gün gitmiş bozmuş altınalrı ve 4000 tllik alışveriş yapmış
ablam konduramadı garibim uzun süre şook olduk resmen hepimiz
Hay Allahım ya, bir de akla bak. Utanmadan önden kamuoyu yoklaması yapıyor:KK49: Size de geçmiş olsun, 12 bin az para değil:KK14:

Hay Allahım ya, bir de akla bak. Utanmadan önden kamuoyu yoklaması yapıyor:KK49: Size de geçmiş olsun, 12 bin az para değil:KK14:

tşk ederim çok üzüldük o dönemde birde benim nişan dönemimdi
12 bin olsa iyi 120.000 tl idi birikimleri idi 10 senenin
10.000 tlsi karakolda polislere gitti haraç istediler resmen bulduk diye
4000 tlsinide çalan kadın 2 saatte harcamış avmde pislik

Abalndaki de iyi cesaret ama..
Ben bankaya atana kadar iki parca bilezigime ev turu haptrmistim korkudan.
120 binlik altinim olsa kopek alir yaninda bekletirdim herhalde : D
o da bankaya gidene kadar yani : D

Ay inanamıyorum:KK57: O kadar yüklü bir meblağ ki bir sıfır eksik okumuşum. Tekrar geçmiş olsun, en azından büyük kısmını kurtarmışsınız.

Eğer doğruysa gerçekten çok Üzücü bir durum. Sürekli yatak odanıza gitmek istemesinden anlaşılabilirdi. Allah Islah etsin eğer öyle kötü bir şey yapmışsa utanmadan, Allah'tan korkmadan. Bundan sonra bu tür şeylere dikkat edersiniz. Allah kimselere böyle bir şey yaşatmasın.

Canım sende yatak odana sokma iki günlük tanıdığın insanı. Hadi soktun, aşağı niye indin yalnız bıraktın kadını? Yani salon, mutfak değil ki, yatak odası. Para dışında özel şeyleriniz de olabilir. Gerek yok orda oturmaya. Hem evin iki katlı madem, başka oda mı yok oturucak? İçi sıkılmış madem başka yere geçin. Suç biraz da sende ama tabi o anda insanın aklına gelmemiş olabilir. Geçmiş olsun.

Zeynocum çokk saçma bir olay yaşamışsın gerçekten üzücü, ama sen kötü hissetme mümkün oldukça kendini. Anlamaya çalışıyorum tabi ki de çok garip br olay, nasıl bir yüzsüzlük öyle ama kadın da garip tavırlar varmışzaten baştan.. makyaj malzemeni de vermemeliydin baştan bence ve birkaç arkadaşın yazdığı gibi yatak odana da almamalıydın; ha tabi ki hırsızın hiç mi suçu yok diceksin ama zaten sana ders olmuştur ben de hatırlatayım dedim o kadar. Hakkını savunacaksın, aman kırılır kp tanıdığı falan geçeceksin bunları zeynom, malesef türlü türlü milyonlarca insan var ve insanlar haddini bilmiyorsa biz bildirmek zorundayız malesef. Benim her zaman prensibim önceliğim kendi iç huzurumdur ve tabi ki evimin huzuru. Yani sen kendin rahatsız olduğun bir durumu o an söylemelisin, karşındaki kim olursa olsun, çünkü o kişi seni rahatsız etmeyi göze alabiliyorsa çoktan kırılmayı da bozulmayı da haketmiştir bence. Öpüyorum canım kendine çok dikkat et. Sıkma canını insanlar neler yaşıyor...

Back
X