- 7 Eylül 2014
- 798
- 445
- 133
bende merak ettim bu sorunun cevabınıOnlar gitmeden eşiniz neden cuzdanindaki parayi sayma gereği duydu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak ettim bu sorunun cevabınıOnlar gitmeden eşiniz neden cuzdanindaki parayi sayma gereği duydu?
Merhaba kk üyeleri.. Oncelikte telefondan yaziyorum, yalnisim olursa kusuruma bakmayin.
Dun cok acayip seyler oldu, kocamla butun gece ayaktaydik. Adina busra diyeyim, busra evimizde cok emegi olan adamin karisi.. Kp yaninda calismis zamaninda. C.tesi gunu onlara gittim aksam 4 cift toplanacaktik, erkenden gideyim de (6 aylik hamile) cok yorulmasin dedim. Bu onunla 2. gorusmemizdi boynuna kramp girdi masaj bile yaptim.. Aksam geldi herkes iyi gecti 12 gibi dagildik evlere.. Eve gelince yarin sana gelcem yazmis, kocama sordum farketmez ben giderim disari dedi. Buyur gel dedim. Saat 2 de geldi. Cay yaptim sohbet muhabbet hic bi sorun yoktu. Odama gececektim gel bak o dedigim nevresim takimini serdim dedim. Oda geldi bakti, komidinin ustunde makyaj malzemelerime bakmaya basladi. (Tesetturluyum 4 aylik evliyim sadece evde esime suslenmek icin almistim.) Ruj , far , iki goz kalemi aldi koynuna koydu benim diyerek saka yapti sandim. Alt katima indik bi baktim cantasina koydu. Neysee ya sabir onda degilim.. Kocasi geldi kocamla beraber. Sofra kurdum yedik yukariya ciktik. Oturma odam civil civil orda oturup tv izlerken daraldigini ve odama gecmek istedigini soyledi. Sabahtan beri nerdeyse ayaktayim belim agridi gecelim birazda uzanayim dedim. (1 hafta once kurtaj oldum) Cami actim nefes alsin diye oysa kendim titriyorum soguktan.. Neyse ciktik bi kere daha girdik odama daraliyorum dedi yine.. Bu kez agrilarim artti hap aldim icip geliyorum dedim asagida icip yukariya ciktim. Gogsunde para unuttugunu sabah kocasinin verdigini ve kasindirdigini soyledi. (Sabahtan beri yeni mi kasindi diye dusundum) O an cok sikildim ondan.. 12 de ciktilar
. Kocam odadaydi ve birden hayir ya diye ses totunu yukseltti. Kostum baktim cuzdani elinde para sayiyor "500 tl yok" dedi. Icim daraldi aklima hemen busra geldi gogsunden cikarttigi para katlanmisti. Aradik boyle boyle baska giren olmadi dedik.Kocasi cok sakindi yok olmaz falan dedi ama kocam niyee bu kadar sakin dedi dusunduk dusunduk ve kp gittik. Yapmistir insan hali belli olmaz dedi. Ustelik bebeginin ustunede yemin etti. Kv bende olsam bende ederdim korkuma dedi. Sabah busra mesaj atmis senden beklemezdim vs.. Ben mi aldim kocanin alin teriyle kazandigi parayi!
Ne bi ruj ne para nasil yapar buna anlam veremiyorum! Buda bize iyi bi ders oldu.
onlar 12'de gitmişler eşi sonra farketmiş.Onlar gitmeden eşiniz neden cuzdanindaki parayi sayma gereği duydu?
Onun üzerine eşini arayip ona sormuşlar öyle mionlar 12'de gitmişler eşi sonra farketmiş.
eee 500 tl az para değil,sormaları iyi bence,herkes bir değil.ayrıca konu sahibi makyaj malzemelerini cukka ettiğinde tepki vermeliydi.Onun üzerine eşini arayip ona sormuşlar öyle mi
Ben gözümle görsem arayıp soramazdım.. En azından eşini aramazdim...
Herkesin kendi tercihi tabi. 500 lira benim içinde az para değil ama bu durumda sorsan kim ben aldım der ki???eee 500 tl az para değil,sormaları iyi bence,herkes bir değil.ayrıca konu sahibi makyaj malzemelerini cukka ettiğinde tepki vermeliydi.
kuzum artık bukadar olur diyebiliyorum
gerçekten anlam veremedim, nebiçim iş.. Allahım ya
herşey ders kuzum gerçekten..
eşimin tekrarlamaya bıkmadığı tek laf kimseye güvenme, eve onu bunu çağırma..
eve misafir gelse bile yanında dururum hep.. birkere canım yandı bir daha Rabbim izin vermesin..
zor günler atlattın kuzum sabır sabırönemli olan canınızın sağlığı..
inşallah herşey çook güzel olacak
ki bebeğinin üstne yemin edene kadar artıkk.. ne biçim insanmış..
inşallah er yada geç eyer oysa itiraf eder kuzum, tereddütte kalmak çok zor.. suçlasan dert suçlamasan dert ama anlattıklarna ve o kadının yatak odasına girme isteği ..
Cok buyuk ders tutkum. Simdi sucu bana atiyor, Allahin izniyle bunuda atlatacagiz. Ah ah hic iyi degilim ki...
Gece iki de ne işi var bir insanın başkasının evindeO rda bunalıyor ,burda daralıyor niye evine gitmiyor peki ..Hiçbir şey anlamadım
![]()