- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.192
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Bana da öyle geliyorGüvenilmez yol verilmesi gereken bir flört tipidir.
Kızlar sorum açık ve net; herkes tarafından "flört" olduğunuz bilinen bir adamın, gerek sosyal medyadaki arkadaş gruplarında gerekse klasik arkadaş grupları içinde, mesafeli hatta bir tık umursamaz tavır sergilerken; özelde ya da başbaşa "ölüyorum aşkımdan" tipi davranışının anlamını bilen açıklayabilir mi?
Yok yok, boşanmada sıkıntı yok. Onun da var benzer bi geçmişi, zihniyet bakımından bu konuda bi pisliğini görmedim ya. Bu konu sıkıntı sadece. Sinirlerim oynuyorBoşandığınız için çevresinden çekiniyor olabilir mi? Yani öyle bir düşüncedeyse görüşmeyin bile o adamla
Ne kadar süredir flört ediyorsunuz?Kızlar sorum açık ve net; herkes tarafından "flört" olduğunuz bilinen bir adamın, gerek sosyal medyadaki arkadaş gruplarında gerekse klasik arkadaş grupları içinde, mesafeli hatta bir tık umursamaz tavır sergilerken; özelde ya da başbaşa "ölüyorum aşkımdan" tipi davranışının anlamını bilen açıklayabilir mi?
O zaman flörtöz biri ve başka kısmetleri de kaçsın istemiyorYok yok, boşanmada sıkıntı yok. Onun da var benzer bi geçmişi, zihniyet bakımından bu konuda bi pisliğini görmedim ya. Bu konu sıkıntı sadece. Sinirlerim oynuyor
3 Ay kadar sanırım.Ne kadar süredir flört ediyorsunuz?
Hayır jsjsj böyle şeylerden hiç hoşlanmam, beklentim yok fotoğraf vs.Ben anlamadim, sosyal medyada resminizi mi paylasmadi yani? Nasıl umursamaz olabilir ki sosyal medyada?
Bilemedim, bunu da düşündüm ama hepsi biliyor. Damarı tutunca iltifat edip, yürüyor herkesin ortasında mesela. Bi öyle bi böyle, dengem şaşıyor.O zaman flörtöz biri ve başka kısmetleri de kaçsın istemiyor
Ortak arkadaş grubu. Biraz çöpçatanlık biraz kendiliğinden.Nerede tanıştınız? Eşi dostu sevgilisi olduğunuzu biliyor mu yoksa aynı iş/okul/arkadaş grubuna sahip olduğunuz için mi aynı ortandasiniz eşiyle dostuyla?
Cevap üç ayda değil mi? Üç ayda ilişkiye geçemeyen adam tabiki sizi etrafına önemli biriymiş gibi lanse ettirmez. Başka flört kapılarını kapamak istemiyor yani3 Ay kadar sanırım.
Hayır jsjsj böyle şeylerden hiç hoşlanmam, beklentim yok fotoğraf vs.
Şöyle mesela sohbet ederken benim kurduğum cümleyi görmemezlikten gelip, aynısını kuran bir başkasına şakalar üstüne, eğlenme vs. Fark ettikten sonra takip ettim, evet tam olarak herkesin içinde (tahminimce "kılıbık" olmamak için) beni çok takmaz tavırlarda.
Bilemedim, bunu da düşündüm ama hepsi biliyor. Damarı tutunca iltifat edip, yürüyor herkesin ortasında mesela. Bi öyle bi böyle, dengem şaşıyor.
İlişkiyi çok ağırdan almak isteyen taraf benim. Hızlı gösterilerden korkuyorum, travmatik anılar. Ayarında, normal dozunda usul usul bir şey istiyorum. Tek sıkıntı konu bu ne yazık kiCevap üç ayda değil mi? Üç ayda ilişkiye geçemeyen adam tabiki sizi etrafına önemli biriymiş gibi lanse ettirmez. Başka flört kapılarını kapamak istemiyor yani
Sizin cift olduğunuzu bilen insanların yanında sizi sallamayinca etrafindaki insanlar 'oo alfa erkek' demiyor ki,bizim gibi 'allahin kekosu' diyor .tam olarak herkesin içinde (tahminimce "kılıbık" olmamak için) beni çok takmaz tavırlarda.
Ay dengesiz biri. Uzak durun.3 Ay kadar sanırım.
Hayır jsjsj böyle şeylerden hiç hoşlanmam, beklentim yok fotoğraf vs.
Şöyle mesela sohbet ederken benim kurduğum cümleyi görmemezlikten gelip, aynısını kuran bir başkasına şakalar üstüne, eğlenme vs. Fark ettikten sonra takip ettim, evet tam olarak herkesin içinde (tahminimce "kılıbık" olmamak için) beni çok takmaz tavırlarda.
Bilemedim, bunu da düşündüm ama hepsi biliyor. Damarı tutunca iltifat edip, yürüyor herkesin ortasında mesela. Bi öyle bi böyle, dengem şaşıyor.
bundan dolayı gibi geldi anlattıklarınızdan ama yine de sizin oradaki herkesten farklı olduğunuzu oradaki herkese de hissettirmeli bence.(tahminimce "kılıbık" olmamak için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?