- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.192
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Gerçekten kötü kalplilermiş. Sevmiyor olmaları, sizi göz göre göre aldatmasına izin vermelerini gerektirmiyordu.Biliyorlardı ama zaten beni sevmiyorlardı dışlıyolardı. O da belki beni kullandı, o kızla aralarında elektrik vardı, bak elden gidiyorum mesajı verdi ve kız da buna karşılık verdi elden kaçıyor diye. Öyle düşünüyorum. Ama sizinkinde özgüven sorunu olduğunu düşünüyorum. Millet öyle nasıl ikna ettin vs diyorsa özgüveni zedeleniyordur. Bence ılımlı şekilde konuşun. Düzelebilir. Umarım anlar.
Onlar değil de muhatap olduğum şahıs rol yaptı işte kısa bi süre, bitti zaten uzun sürmedi . Ama iyi ki bitmiş bana göre biri değildi. Zaten üstünden çok zaman geçti şu an hayatımdan memnunum. Hayırlı bi işe vesile olmuşum haberim yokmuşGerçekten kötü kalplilermiş. Sevmiyor olmaları, sizi göz göre göre aldatmasına izin vermelerini gerektirmiyordu.
İnanın bilmiyorum. Bakalım konuşunca ne olacak.
Tabi ki, etiket atarım.Onlar değil de muhatap olduğum şahıs rol yaptı işte kısa bi süre, bitti zaten uzun sürmedi . Ama iyi ki bitmiş bana göre biri değildi. Zaten üstünden çok zaman geçti şu an hayatımdan memnunum. Hayırlı bi işe vesile olmuşum haberim yokmuşsiz de konuşunca durumdan haberdar edin bizi.
Göreceğiz bakalım neler olduğunu.Ölmüyor aşkınızdan, yalnız kalmamak veya cinsellik için elde tutmaya çalışıyor. Seven insan sevgisini her ortamda abartmayacak şekilde belli eder.
Bütün bu yazdıkların adamı aklama çabaları gibi sanki seni rahatsız eden birşey varsa bu doğrudur çünkü kadın hisseder adam da bi tuhaflık var seven aşık olan adamın yapacağı hareketler değil bunlar ben de diğer arkadaşlara katılıyorum açık kapı bırakan cinsten biri arka planda neler oluyordur Allah bilirBenim aklıma ilk gelen buydu çünkü ilk zamanlar asla böyle şeyler yapmadı. Baya baya eriyordu, millet buna vay be abi seni böyle de görmek varmış vs diye gülüşünce içimden dedim ki, haaah umarım toksik erkeklik damarı yoktur da tavır değiştirmez böyle devam eder. Bir de beni hiç kolay ikna edemedi, çok uğraştı. Bu da benim insanlara asla güvenmediğimden. Ortamda atlantisi nasıl ikna ettin, helal olsun vs demelerinden de kabardı bi. Kendimi bi değişik hissettim.
Yok ya, niye aklayayım. Hiçbir şey benim kalbimden kıymetli değil artık. Tamamen objektif olabilme dürtüsünden yazdım.Bütün bu yazdıkların adamı aklama çabaları gibi sanki seni rahatsız eden birşey varsa bu doğrudur çünkü kadın hisseder adam da bi tuhaflık var seven aşık olan adamın yapacağı hareketler değil bunlar ben de diğer arkadaşlara katılıyorum açık kapı bırakan cinsten biri arka planda neler oluyordur Allah bilir
Elbette, üstte birine cevapta yazdım. Özetle herkesin içinde göstermeyi sevmediğini bana öyle geldiğini vs söyledi.
kartlarını açık oynamıyor demek. her gördüğü uçan kuşa yazıyor gizliden demek. yol ver gitsin :)Kızlar sorum açık ve net; herkes tarafından "flört" olduğunuz bilinen bir adamın, gerek sosyal medyadaki arkadaş gruplarında gerekse klasik arkadaş grupları içinde, mesafeli hatta bir tık umursamaz tavır sergilerken; özelde ya da başbaşa "ölüyorum aşkımdan" tipi davranışının anlamını bilen açıklayabilir mi?
Hemen baştan bırakın ilerde daha yorucu olur bu tip. Diğer kısmetlerini kapatmak istemiyor, öylesine takılıyorum havası vermek istiyordur. Kaçın.Kızlar sorum açık ve net; herkes tarafından "flört" olduğunuz bilinen bir adamın, gerek sosyal medyadaki arkadaş gruplarında gerekse klasik arkadaş grupları içinde, mesafeli hatta bir tık umursamaz tavır sergilerken; özelde ya da başbaşa "ölüyorum aşkımdan" tipi davranışının anlamını bilen açıklayabilir mi?
Cepte tutuyor gelen kısmetler kesilmesin istiyorKızlar sorum açık ve net; herkes tarafından "flört" olduğunuz bilinen bir adamın, gerek sosyal medyadaki arkadaş gruplarında gerekse klasik arkadaş grupları içinde, mesafeli hatta bir tık umursamaz tavır sergilerken; özelde ya da başbaşa "ölüyorum aşkımdan" tipi davranışının anlamını bilen açıklayabilir mi?
Herkesin içinde sevgisini gösterme olayı değil zaten sizi yok sayması durumu var normal muhabbetlerde bunu yapması çok saçma zaten ne gerek var diye düşünüp rahatsızlık veren bir his başından evlilik geçmiş yetişkin insanlarsınız sonuçta sevgililik olayı hala oluşmadıysa aranızda flört filan gitsin başkalarıyla oynasın belli ki hala ergenlikten çıkamamış açık ve net tanımak istediğim başka insanlar var aramızdaki bu adı konulmamış durum bitsin arkadaş kalalım deyin kalsin öyle sinir oluyorum bu tarz adamlara hepsinde bir ıssız adam tavırları sanki bulunmaz hint kumaşıYok ya, niye aklayayım. Hiçbir şey benim kalbimden kıymetli değil artık. Tamamen objektif olabilme dürtüsünden yazdım.
Kendisi bilir, yazdım ben yazacağımı. Kaybedecek birşeyim yok.
Sevgili olmayı istedi. İyi ki ağırdan almışım ki, daha çok bağ oluşmamış. Ben açık net sordum dün, derdi neyse söylesin değil mi? Bu saatten sonra çocuk yetiştirmek istesem ya evlat edinirim ya doğururum. Neyse, dedim ben nedir yani bu tavrının sebebi diye, bana beni bu kadar incitecek kadar ileri gittiğini fark etmediğini, temelinde erkekler arası ego gösterisine dayandığını söyledi. Olası sevgili, flört adaylarına göz kırptığını düşünüyorum dedim, böyle birşey yok en baştan bunu kesinleştirelim dedi.Herkesin içinde sevgisini gösterme olayı değil zaten sizi yok sayması durumu var normal muhabbetlerde bunu yapması çok saçma zaten ne gerek var diye düşünüp rahatsızlık veren bir his başından evlilik geçmiş yetişkin insanlarsınız sonuçta sevgililik olayı hala oluşmadıysa aranızda flört filan gitsin başkalarıyla oynasın belli ki hala ergenlikten çıkamamış açık ve net tanımak istediğim başka insanlar var aramızdaki bu adı konulmamış durum bitsin arkadaş kalalım deyin kalsin öyle sinir oluyorum bu tarz adamlara hepsinde bir ıssız adam tavırları sanki bulunmaz hint kumaşı
Bence o gösterisine devam etsin böyle saçma birşey için insan hayatına almak istediği birini rahatsız eder mi ?resmen desinler için yaşıyor zaten siz ona ne derseniz diyin kabul etmez evet ben açık kapı bırakıyorum diğer kısmetlerime demez asla bu konuşmayı yapmak bile rahatsız edici bırakın flört ettiğim birini yakın dostum arkadaşım bile bana bu hareketleri yapamaz izlemek filan vakit kaybı hayat kısa sinek küçük ama miğde bulandırıyor işteSevgili olmayı istedi. İyi ki ağırdan almışım ki, daha çok bağ oluşmamış. Ben açık net sordum dün, derdi neyse söylesin değil mi? Bu saatten sonra çocuk yetiştirmek istesem ya evlat edinirim ya doğururum. Neyse, dedim ben nedir yani bu tavrının sebebi diye, bana beni bu kadar incitecek kadar ileri gittiğini fark etmediğini, temelinde erkekler arası ego gösterisine dayandığını söyledi. Olası sevgili, flört adaylarına göz kırptığını düşünüyorum dedim, böyle birşey yok en baştan bunu kesinleştirelim dedi.
Özetle ben diyeceğimi dedim. Uzun konuşma oldu, burada yazamam tabi ki. İzleyeceğim, olmuyorsa olmuyordur. Kendimi üzesim hiç yok.
Ayyynen öyle. Ne desem bi savunma oldu, hepsine bi cevap bi karşılık. İçim soğudu ya, bugün son konuşmayı yapmam baya muhtemel. Bu erkek milletinin etiketlerine bağımlılığı da beni benden alıyor.Bence o gösterisine devam etsin böyle saçma birşey için insan hayatına almak istediği birini rahatsız eder mi ?resmen desinler için yaşıyor zaten siz ona ne derseniz diyin kabul etmez evet ben açık kapı bırakıyorum diğer kısmetlerime demez asla bu konuşmayı yapmak bile rahatsız edici bırakın flört ettiğim birini yakın dostum arkadaşım bile bana bu hareketleri yapamaz izlemek filan vakit kaybı hayat kısa sinek küçük ama miğde bulandırıyor işte
Erkekler son zamanlar da hep bu model yıllar önce bir nişanlım vardı 1.90 boyunda 125 kilo şuan daha da şişmanlamış diye duydum önemli olan iyi insan olması dedim neyseki ayrıldık ve benim aklım başıma geldi ne yaşamışım diye hala düşünür kendime kızarım tekmeyi niye en başında basmadım diye insanın basireti bağlanıyor keşke o zamanlar da beni uyaran uyandıran birileri olsaydı vakit kaybı resmen neyseki siz erkenden uyanmışsınız durumaAyyynen öyle. Ne desem bi savunma oldu, hepsine bi cevap bi karşılık. İçim soğudu ya, bugün son konuşmayı yapmam baya muhtemel. Bu erkek milletinin etiketlerine bağımlılığı da beni benden alıyor.
En baştan böyle davransaydı uyanamazdım, huyu falan zannederdim. Dengesiz davranmak kendisini ele verdi. Millet oooo ne kadar cool, kız yokmuş gibi davranıyor mu diyecek sanıyorlar acaba. Hoş deseler de bunu söyleyenler ancak kendi gibi etiket bağımlısı erkek grubu olur.Erkekler son zamanlar da hep bu model yıllar önce bir nişanlım vardı 1.90 boyunda 125 kilo şuan daha da şişmanlamış diye duydum önemli olan iyi insan olması dedim neyseki ayrıldık ve benim aklım başıma geldi ne yaşamışım diye hala düşünür kendime kızarım tekmeyi niye en başında basmadım diye insanın basireti bağlanıyor keşke o zamanlar da beni uyaran uyandıran birileri olsaydı vakit kaybı resmen neyseki siz erkenden uyanmışsınız duruma
Belki düşüncem yanlıştır, sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak "siz el altında olun ama yeni fırsatlara da açığım" tavrı gibi geldi bana..Kızlar sorum açık ve net; herkes tarafından "flört" olduğunuz bilinen bir adamın, gerek sosyal medyadaki arkadaş gruplarında gerekse klasik arkadaş grupları içinde, mesafeli hatta bir tık umursamaz tavır sergilerken; özelde ya da başbaşa "ölüyorum aşkımdan" tipi davranışının anlamını bilen açıklayabilir mi?
Kestim iletişimimi, yeni fırsatlarıyla takılabilir.Belki düşüncem yanlıştır, sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak "siz el altında olun ama yeni fırsatlara da açığım" tavrı gibi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?