Anlamadığım davranış tipi

Yani herkes sizin cift olduğunuzu biliyor, ama ortamlarda cool takılıyor,sizi çok sallamıyor gibi, ortamda başkaları varken sevgiisini göstermiyor ama tenhada,basbasayken gönlünüzü almaya çalışıyor...
O ne ya?
Benim arkadaşımın da böyle bir sevgilisi vardi, üniversite yıllarında.
Biz hep kız çocuğa yapışmiş,bırakmıyor, çocuğun hiç umrunda değil sanardik. Ama sonradan o kızla daha arkadaş oldum , çocuğun aslında kizin üstüne düştüğünü, kız ayrılmak istediğinde falan yapmadığı sirinlik kalmadığına şahit oldum .
Yani çok sacma bence. Kime neyi kanıtlamaya çalışıyor ki?

Sizin cift olduğunuzu bilen insanların yanında sizi sallamayinca etrafindaki insanlar 'oo alfa erkek' demiyor ki,bizim gibi 'allahin kekosu' diyor .
Bence sana kendini değersiz hissettiren biriyle ilişkine devam etme. Önce açık açık hoşlanmadığını söyle, baktın böyle devam ediyor,kendini hazır hissedince yolver gitsin
Bak ennn sinir olduğum noktayı buldun. Asla böyle vırç vırç kadın olmadım hiçbir ilişkimde, kimseye de yapışmadım, sevgi dilenciliği yapmadım. Böyle yansıtılmak canımı aşırı sıkar.
Bir kaç kere bunu ima ettim, bir kere de açıkça sordum. Bana, ben ilişkisini açık açık herkese söyleyen bi adam değilim konusu gelince seni çok sevdiğimi zaten söylüyorum ve herkes biliyor diye yanıtladı. Sorun sevgi gösterisi değil, buna bakıp tatmin olacak biri değilim. Anlattım ama işine geldiği gibi anladı.
Yapacağım belli anlaşılan.

Konuyu çarpıtmayalım, soruya cevabınız varsa dinliyorum. Gerisini ben kendim hallettim zaten.
Tamam iste carpitmiyorum suc iste bh tur kizlarda. Yol vermeyip beklicen mi yani. Herif baska kismet ariyor bulamazsa sen ceptesin guzelim. Adamin ekmegine yag suruyon. Evlenincede itip kakar bu turler. Arkadasiminki bu turdu iste. Simdi bk gibi bir evlilik bk gibi adamla. Hala flortoz herif. Cok kilo aldin bu ne hal deyip duruyor. Yarin oburgun seni de begenmez

Cool gözükmeye mi çalışıyor kendince acaba. Bakın ben kılıbık değilim rahat adamım modları mı bunlar.
Başkasının yanında sevdiğim biri tarafından yok sayılmak aşırı sinir bozucu üzücü bir durum. Rahatsız olmuşsun belli ki rahatsızlığını dile getir düzelmiyorsa yol ver gitsin. En hassas olduğum şeydir yok sayılmak fark edilmemek.

Tamam iste carpitmiyorum suc iste bh tur kizlarda. Yol vermeyip beklicen mi yani. Herif baska kismet ariyor bulamazsa sen ceptesin guzelim. Adamin ekmegine yag suruyon. Evlenincede itip kakar bu turler. Arkadasiminki bu turdu iste. Simdi bk gibi bir evlilik bk gibi adamla. Hala flortoz herif. Cok kilo aldin bu ne hal deyip duruyor. Yarin oburgun seni de begenmez
Bana biri iltifat edince de götü atıyor, estiriyor ortalıkta. Sonra bi sevimlilikler bi bişeyler. Ay içim şişti, neyse next one o zaman.

Cool gözükmeye mi çalışıyor kendince acaba. Bakın ben kılıbık değilim rahat adamım modları mı bunlar.
Başkasının yanında sevdiğim biri tarafından yok sayılmak aşırı sinir bozucu üzücü bir durum. Rahatsız olmuşsun belli ki rahatsızlığını dile getir düzelmiyorsa yol ver gitsin. En hassas olduğum şeydir yok sayılmak fark edilmemek.
Benim aklıma ilk gelen buydu çünkü ilk zamanlar asla böyle şeyler yapmadı. Baya baya eriyordu, millet buna vay be abi seni böyle de görmek varmış vs diye gülüşünce içimden dedim ki, haaah umarım toksik erkeklik damarı yoktur da tavır değiştirmez böyle devam eder. Bir de beni hiç kolay ikna edemedi, çok uğraştı. Bu da benim insanlara asla güvenmediğimden. Ortamda atlantisi nasıl ikna ettin, helal olsun vs demelerinden de kabardı bi. Kendimi bi değişik hissettim.

Elbette, üstte birine cevapta yazdım. Özetle herkesin içinde göstermeyi sevmediğini bana öyle geldiğini vs söyledi.
Ama yalnızken çekinmiyormuş? Eskiden anne babalar çocuklarına sevgisini göstererek sevmezmiş, sizinkinin sevgi dili de aynı o zaman. Size kalmış bir şey. Siz mutlu değilseniz aşkından ölse fark etmez. Sevgisini göstermesini istiyorsanız size göre değildir, zorlamaya gerek yok bence. Değişmesi zor.

Ama yalnızken çekinmiyormuş? Eskiden anne babalar çocuklarına sevgisini göstererek sevmezmiş, sizinkinin sevgi dili de aynı o zaman. Size kalmış bir şey. Siz mutlu değilseniz aşkından ölse fark etmez. Sevgisini göstermesini istiyorsanız size göre değildir, zorlamaya gerek yok bence. Değişmesi zor.
Evet başbaşa sıkıntı yok ama ben böyle hesaplı kitaplı hiçbirşeyin içinde olmak istemiyorum. Ben böyle normal, yavaş ve içten bir etkileşim istiyorum. Yani aman millet ne der diye sevgiliyi yok saymak, sevgi tanımıma uygun değil. Acaba başka bi bakış açısı gelir mi diye konu açtım ama anladım ki olan belli.

Evet başbaşa sıkıntı yok ama ben böyle hesaplı kitaplı hiçbirşeyin içinde olmak istemiyorum. Ben böyle normal, yavaş ve içten bir etkileşim istiyorum. Yani aman millet ne der diye sevgiliyi yok saymak, sevgi tanımıma uygun değil. Acaba başka bi bakış açısı gelir mi diye konu açtım ama anladım ki olan belli.
senin yavaş olmak istediğini o biliyor ama değil mi o konuda sorun yok?

Back
X