- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.192
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
Bak ennn sinir olduğum noktayı buldun. Asla böyle vırç vırç kadın olmadım hiçbir ilişkimde, kimseye de yapışmadım, sevgi dilenciliği yapmadım. Böyle yansıtılmak canımı aşırı sıkar.Yani herkes sizin cift olduğunuzu biliyor, ama ortamlarda cool takılıyor,sizi çok sallamıyor gibi, ortamda başkaları varken sevgiisini göstermiyor ama tenhada,basbasayken gönlünüzü almaya çalışıyor...
O ne ya?
Benim arkadaşımın da böyle bir sevgilisi vardi, üniversite yıllarında.
Biz hep kız çocuğa yapışmiş,bırakmıyor, çocuğun hiç umrunda değil sanardik. Ama sonradan o kızla daha arkadaş oldum , çocuğun aslında kizin üstüne düştüğünü, kız ayrılmak istediğinde falan yapmadığı sirinlik kalmadığına şahit oldum .
Yani çok sacma bence. Kime neyi kanıtlamaya çalışıyor ki?
Sizin cift olduğunuzu bilen insanların yanında sizi sallamayinca etrafindaki insanlar 'oo alfa erkek' demiyor ki,bizim gibi 'allahin kekosu' diyor .
Bence sana kendini değersiz hissettiren biriyle ilişkine devam etme. Önce açık açık hoşlanmadığını söyle, baktın böyle devam ediyor,kendini hazır hissedince yolver gitsin
Bir kaç kere bunu ima ettim, bir kere de açıkça sordum. Bana, ben ilişkisini açık açık herkese söyleyen bi adam değilim konusu gelince seni çok sevdiğimi zaten söylüyorum ve herkes biliyor diye yanıtladı. Sorun sevgi gösterisi değil, buna bakıp tatmin olacak biri değilim. Anlattım ama işine geldiği gibi anladı.
Yapacağım belli anlaşılan.