Anlamadım

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Selamlar arkadaşlar
1 ay kadar önce sosyal medyadan biriyle tanissaniz daha ilk hafta sohbet cok guzel giderken numaranizi bile istemeden buluşmak istese, sizde daha erken oldugunu biraz daha tanımak istediginizi soyleseniz sonra iletisim kopsa birkac hafta sonrada ansizin engellenseniz :KK70: ne yaparsiniz?
Farkli amaclar istemicek birine benziyordu evli olmadığına da eminim. Sosyal medyada tanismaya bulusmaya bende karsiyim aslinda ama elektrigimiz tutmus gibiydi. :KK34:

Selamlar arkadaşlar
1 ay kadar önce sosyal medyadan biriyle tanissaniz daha ilk hafta sohbet cok guzel giderken numaranizi bile istemeden buluşmak istese, sizde daha erken oldugunu biraz daha tanımak istediginizi soyleseniz sonra iletisim kopsa birkac hafta sonrada ansizin engellenseniz :KK70: ne yaparsiniz?
Farkli amaclar istemicek birine benziyordu evli olmadığına da eminim. Sosyal medyada tanismaya bulusmaya bende karsiyim aslinda ama elektrigimiz tutmus gibiydi. :KK34:
Bu sosyal medyada başlayan tanışmaların %99 u tırt çıkıyor hayatımmm. Hele erkekler için uçsuz bucaksız. Muhtemelen Senden daha güzelini, zengini, kısacası aradığı her ne ise onu bulmuştur. Biz kadınlar yaradılışımız gereği olaya daha duygusal yaklaşabiliyoruz ama bu erkek milleti öyle değil..!!

Baska biriyle konusmus o kisi bulusmaya ikna olmus, senle ugrasmak istemiyordur.
Gayet de niyeti kötüymüş. Sosyal medyadan tanismayi ben mantikli bulmuyorum

Haklisiniz arkadaslar ne diyim ilk ve sondu
Cok tesekkurler yorumlariniz icin

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Hem zaten engellemiş. Bırakın gitsin.

Napıcaz zorla adamı bulup görüşecek halimiz olmadığına göre. Elektriği tutan birini çevremizde aramaya devam👍🏻

Selamlar arkadaşlar
Evli değilse bile nişanlı sevgilisi falan olabilir. Kesin bırseyler karıştırıyor

Çok güldüm ya, adamın profilinde sapık yazmadığı kalmış. Sosyal medyadan yazmayın, yazışmayın. Sosyal hayattan tanışın. Adam açıkça sevişelim, tecavüze hazır mısın demiş.

bir sürü sarı ışık varmış biri yeşile dönmüş adam diğerlerini postalamış diyebilirim. ya da karısı yakaladı engelledi. her iki durumda da verilmiş sadakan varmış sosyal medy ilişkilerine çok bel bağlama.

Back
X