Anlamını çözemiyorum

Simdi siz niye merak ediyorsunuz.
O onemli
Baskasinin kendince kurdugu bi sifreyi cozmeye calismak bana pek masum gelmedi.
Ustunuze aliniyorsani yazilani anlarim ama baskasinin ozelini cozmeye calisiyorsaniz hic hos degil

facebookta falan paylaşıyosa pek de özeli gizli kalsın istediği bişey sayılmaz bence

facebookta falan paylaşıyosa pek de özeli gizli kalsın istediği bişey sayılmaz bence

Illaki ama kk yi duydumu abimiz acaba.
Belki cool gorundugunu saniyor cozulmiceginden emin :)
Ne bilsin kkda paylasimi cozuldu cozulecek surda bi kac sayfa sonunda olay tamamen cozulcek.
Uzuldum sahisin adina:)

Illaki ama kk yi duydumu abimiz acaba.
Belki cool gorundugunu saniyor cozulmiceginden emin :)
Ne bilsin kkda paylasimi cozuldu cozulecek surda bi kac sayfa sonunda olay tamamen cozulcek.
Uzuldum sahisin adina:)

mısır hiyeroglifleri çözülmüş
orhun yazıtları çözülmüş
bu kıytırık şekiller mi çözülemiycek
saklıycaksa günlüğüne yazsın bence internet alemine yüklediğimiz her yazı her bilgi her foto aleyhimize kullanılacak bir koza dönüşüyor

bence yazan da bi kadın diye düşünüyorum

Ben bunu cok iyi biliyorum ama ne oldugunu cikaramadim.
Benimde bir arkadasim boyle harflerden gunluk tutardi bunlsrin her birinin bir anlami var alfabe gibi birsey bunlarr.ojula giderken mi ne bu harfler bana hic yabanci gelmiyor.
Yani bunlar bi takim sifre..

Siz bunları nerden gördünüz? Sizemi gonderiyor? Kendisine sorsaniz daha iyi.

Eger size gondermediyse niye merak ediyorsunuz, belliki kendine özel bir şey. L limonlubal

Rica etsem kagida sekil karsisina harf yazabilir misiniz? Anlamadimda ben

Her şeklin karşısına, şifrede çıkarılmış harfi yazın sırayla çıkarırsınız zaten çözülmüş.

Edit: Kız tek tek boş yere uğraşmasın diye söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…