- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi limonlubal
-
benim de vardıorta okuldayken bende şifreli günlük tutuyordum.okunmasın diye.belki bu da o amaçla böyle yazılmıştır.
Simdi siz niye merak ediyorsunuz.
O onemli
Baskasinin kendince kurdugu bi sifreyi cozmeye calismak bana pek masum gelmedi.
Ustunuze aliniyorsani yazilani anlarim ama baskasinin ozelini cozmeye calisiyorsaniz hic hos degil
Bir tanıdığım sürekli böyle yazılar paylaşıyor. Şifreleme yöntemi gibi anlayamıyorum çözemiyorum bu bir alfabe falan mı şifreleme mi lütfen yardımcı olun önemliEki Görüntüle 1870541
facebookta falan paylaşıyosa pek de özeli gizli kalsın istediği bişey sayılmaz bence
Seni çok seviyorum kızım yolun da bahtin da açık olsun :)
Illaki ama kk yi duydumu abimiz acaba.
Belki cool gorundugunu saniyor cozulmiceginden emin :)
Ne bilsin kkda paylasimi cozuldu cozulecek surda bi kac sayfa sonunda olay tamamen cozulcek.
Uzuldum sahisin adina:)
Ben bunu cok iyi biliyorum ama ne oldugunu cikaramadim.Bir tanıdığım sürekli böyle yazılar paylaşıyor. Şifreleme yöntemi gibi anlayamıyorum çözemiyorum bu bir alfabe falan mı şifreleme mi lütfen yardımcı olun önemliEki Görüntüle 1870541
Öyle bir şey olmadığına eminimDers matematik formülü vs oluyor ya ondan olamaz mı?
Birine bir not formül gibi bir şey değilBilgisayar formülleri gibi, yani bilgisayarla alakalı olabilir, hiçbir şeye benzemiyor çünkü :)
Rica etsem kagida sekil karsisina harf yazabilir misiniz? Anlamadimda benSeni cok seviyorum kızım yolun da bahtin da açık olsun :)
Nerde paylasiyor bunlari?Öyle bir şey olmadığına eminim
Hadi bakalım inşallahhıh birazdan çözülür merak etme :)
kendine alfabe oluşturmuş gibi
Nerde paylasiyor bunlari?
Rica etsem kagida sekil karsisina harf yazabilir misiniz? Anlamadimda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?