- 14 Ağustos 2016
- 13
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi limonlubal
-
yakın bir arkadaşımın aldatılma vakası ..Sen soruna cevap aldin ee sorulara da cvp ver bakalim. Kim bu yazisanlar ve neden.bu kadar seni ilgilendiriyor
Aldatilma gibi deil kizina yazmis notu ama niye sifrelemis onu bilemedim ve buradaki kadinlar harbi zeki tak diye cozduler civi yazisiniyakın bir arkadaşımın aldatılma vakası ..
kızı belki aldatan erkektendirAldatilma gibi deil kizina yazmis notu ama niye sifrelemis onu bilemedim ve buradaki kadinlar harbi zeki tak diye cozduler civi yazisini
Ee kizim diyor ? Bunu yazan erkek mi kizi mi var gizli ? Ne anladiniz yani sonuc olarak biz mevzuyu hic bilmiyoruz :)yakın bir arkadaşımın aldatılma vakası ..
Aldatılmış demek kızı var o ortaya çıktı galibaAldatilma gibi deil kizina yazmis notu ama niye sifrelemis onu bilemedim ve buradaki kadinlar harbi zeki tak diye cozduler civi yazisini
kızım derken kızına hitap etmiyor sevdiği kadına seni seviyorum kızım diyor hani ağır abi gibi takılıyorEe kizim diyor ? Bunu yazan erkek mi kizi mi var gizli ? Ne anladiniz yani sonuc olarak biz mevzuyu hic bilmiyoruz :)
sana ne kadar teşekkür etsem azdır çok sağol
Vay pislik send ehemen burdaki bilenlerden ogren vay kart zampara pislik yaz ona bu sifrelemeylekızım derken kızına hitap etmiyor sevdiği kadına seni seviyorum kızım diyor hani ağır abi gibi takılıyor
görmemiştim nasıl okudunuz ,şifreleme değil mi bu,nasıl bir tip şifreleme ?
Burda hangi isaret hangi harfe tekamul ediyir knu nasil cozdun boyle bir alfabe varmi valla helal cok cabuk cozdun
kızım derken kızına hitap etmiyor sevdiği kadına seni seviyorum kızım diyor hani ağır abi gibi takılıyor
yakından tanıdığım bir tanıdık. böyle bir şeyin olma ihtimalı yok eminim.Yok yahu , öyle olsa yolunda bahtında açık olsunla bitmez. Bu bildiğin evlada yazılmış
Emeğinizi alkışlıyorum valla.
sana ne kadar teşekkür etsem azdır çok sağol
Cok az insanin zekasini taktir ederim helal olsun
Bencede eger sevgiliye olsa kadina yol vermis resmen.Yok yahu , öyle olsa yolunda bahtında açık olsunla bitmez. Bu bildiğin evlada yazılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?