- 14 Ağustos 2016
- 13
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi limonlubal
-
hayırBencede eger sevgiliye olsa kadina yol vermis resmen.
Evlada yaizlmisda peki adamin kizi varmi
Burda hangi isaret hangi harfe tekamul ediyir knu nasil cozdun boyle bir alfabe varmi valla helal cok cabuk cozdun
Allah allh demekki kadinla arasind boyle bir yazisma uydurmuslar ama kk nin zeki hatunlarini hesaba katmamislar
Aman demesinde ayrilik durumlarinda soyler ciftler onu birbirlerineSevdigi kadina kizim diyenleri duydum ki nefret ederim. Ama sanki bu yazi cidden sevgiliye yazilmamis. Kizi olmasa bile yasca kucuk birisine yazilmis bu şifreleme islerini ufak kizlar sever çünkü. Yazilan kisi unv falan mi kazandi ise mi basladi. 7 yillik kocam toplamda 10 yildir tanisiyoruz bi kere yolun bahtin acik olsun demedi)))
Bana hayirli durumlarda yazilir gibi geliyor. Yani oncesinden seni seviyorum demis cunku. Yoksa dediginiz gibi sen yoluna ben yoluma turunde bisey.Aman demesinde ayrilik durumlarinda soyler ciftler onu birbirlerine
Bu sanki yasca kucuk birine ya da yegenine felan yazilmis gibi
Acaba herifin gayri mesru cocugu olma ihtimali varmidirAman demesinde ayrilik durumlarinda soyler ciftler onu birbirlerine
Bu sanki yasca kucuk birine ya da yegenine felan yazilmis gibi
Osen ve Kirpicik cozmus simdi konuya baktim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yazilar-cizgiler-yardim-lutfen.935640/page-6
bilgisayar programlama da algoritma diye bir ders var ordan formüller yazmış ama yazısı biraz kötü :) kendince formül türetmişBir tanıdığım sürekli böyle yazılar paylaşıyor. Şifreleme yöntemi gibi anlayamıyorum çözemiyorum bu bir alfabe falan mı şifreleme mi lütfen yardımcı olun önemliEki Görüntüle 1870541
Osen ve Kirpicik cozmus simdi konuya baktim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yazilar-cizgiler-yardim-lutfen.935640/page-6
Bir tanıdığım sürekli böyle yazılar paylaşıyor. Şifreleme yöntemi gibi anlayamıyorum çözemiyorum bu bir alfabe falan mı şifreleme mi lütfen yardımcı olun önemliEki Görüntüle 1870541
Bir tanıdığım sürekli böyle yazılar paylaşıyor. Şifreleme yöntemi gibi anlayamıyorum çözemiyorum bu bir alfabe falan mı şifreleme mi lütfen yardımcı olun önemliEki Görüntüle 1870541
Anaaaaa ayyy ayni adam miiiiii bakmadan atladim konuyaaaa ay kusura bakma yaaa ben genelde uye isimlerine bakmiorum ksr bakmaBen bu abinin tuhaf yazilariyla ilgilenmiyorum artik. Adamin karakteri ortada onceki yazilarda gorduk zaten cevresi de biliyor capkin bir adam oldugunu. Daha hangi mesaji niye anlamak istiyorlar? Karisi ya bosanacak bu adamdan ya da gormezden gelecek. Adamin nesi oldugunu bilmedigimiz farkli farkli kisiler konu acip duruyor burada. Hepsi tuhaf kisacasi.
Anaaaaa ayyy ayni adam miiiiii bakmadan atladim konuyaaaa ay kusura bakma yaaa ben genelde uye isimlerine bakmiorum ksr bakma
Anaaaaa ayyy ayni adam miiiiii bakmadan atladim konuyaaaa ay kusura bakma yaaa ben genelde uye isimlerine bakmiorum ksr bakma
Daha neler duyacagizYok canim ne demek ne kusuru. Adam ayni adam ama burada konu acanlar kim bilmiyoruz. Obur konuyu da okuduysan gormussundur soruyorlar falan kendileri kimdir ne degildir belli degiller. Ya adamin tanidigiyiz diyorlar ya da karisinin. Ogreneceklerini ogrendikten sonra fazla bir sey de demeden sivisiyorlar. Iste durum boyle...
Şimdi bu ayni adamımi ne yazıyor merak ettimBen bu abinin tuhaf yazilariyla ilgilenmiyorum artik. Adamin karakteri ortada onceki yazilarda gorduk zaten cevresi de biliyor capkin bir adam oldugunu. Daha hangi mesaji niye anlamak istiyorlar? Karisi ya bosanacak bu adamdan ya da gormezden gelecek. Adamin nesi oldugunu bilmedigimiz farkli farkli kisiler konu acip duruyor burada. Hepsi tuhaf kisacasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?