Anlamını çözemiyorum

Burda hangi isaret hangi harfe tekamul ediyir knu nasil cozdun boyle bir alfabe varmi valla helal cok cabuk cozdun

Direkt bu yazıdan mümkün değil milyon tane versiyon çıkar. .
Daha ince okunmuş olan nottan hareket edince kolay canım biraz göz yorucu sadece.. 2 metinde geçen harfleri foto attım

Sevdigi kadina kizim diyenleri duydum ki nefret ederim. Ama sanki bu yazi cidden sevgiliye yazilmamis. Kizi olmasa bile yasca kucuk birisine yazilmis bu şifreleme islerini ufak kizlar sever çünkü. Yazilan kisi unv falan mi kazandi ise mi basladi. 7 yillik kocam toplamda 10 yildir tanisiyoruz bi kere yolun bahtin acik olsun demedi )))

Aman demesinde ayrilik durumlarinda soyler ciftler onu birbirlerine
Bu sanki yasca kucuk birine ya da yegenine felan yazilmis gibi

bilgisayar programlama da algoritma diye bir ders var ordan formüller yazmış ama yazısı biraz kötü :) kendince formül türetmiş

Ben bu abinin tuhaf yazilariyla ilgilenmiyorum artik. Adamin karakteri ortada onceki yazilarda gorduk zaten cevresi de biliyor capkin bir adam oldugunu. Daha hangi mesaji niye anlamak istiyorlar? Karisi ya bosanacak bu adamdan ya da gormezden gelecek. Adamin nesi oldugunu bilmedigimiz farkli farkli kisiler konu acip duruyor burada. Hepsi tuhaf kisacasi.

Belki de kendi ürettiği bir alfabedir

Son düzenleme:
Anaaaaa ayyy ayni adam miiiiii bakmadan atladim konuyaaaa ay kusura bakma yaaa ben genelde uye isimlerine bakmiorum ksr bakma

Anaaaaa ayyy ayni adam miiiiii bakmadan atladim konuyaaaa ay kusura bakma yaaa ben genelde uye isimlerine bakmiorum ksr bakma

konu sahibi değil. O mesajları yazan kişi erkek. Ve karısını aldatıyor.daha önceki konuda baya konuşulmuştu zaten. Buda yine aynı adamın notlarından birtane

Yok canim ne demek ne kusuru. Adam ayni adam ama burada konu acanlar kim bilmiyoruz. Obur konuyu da okuduysan gormussundur soruyorlar falan kendileri kimdir ne degildir belli degiller. Ya adamin tanidigiyiz diyorlar ya da karisinin. Ogreneceklerini ogrendikten sonra fazla bir sey de demeden sivisiyorlar. Iste durum boyle...

Daha neler duyacagiz

Şimdi bu ayni adamımi ne yazıyor merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…