Arkadas kalmak istemedi kiz cünku zor olur dedi ama pisman olup geri gelmesini istiyor artik bende dinletemedim o yuzden sizinde yazdiklarini okumasini istedim yanlisi affetmesi icin cocugu cabalamasinibisitedi oda biraz uğraştı kizi suçladı gittiIyi de arkadaş bile olmam demiş
Kaldı ki affetmemiş her ne ise o yanlış
O ilişkiden hayır çıkmaz
Bir de gençsiniz anladığım Sanaldan uzak durun reel hayatta ilişki Yaşayın
Sevgililik klavye başında olmaz
Bende diyorum ama anlamiyor pisman olmasini istiyor bu kadar cabuk unutmasini kaldiramiyorYol yakınken vazgeçsin. Sonra çok pişman olcak.
İmza, Tecrübe.
Evet cok dengesiz biri arkadasim sadece pişman olsun geri gelsin istiyor arkadasim cok üzülüyor hemen bu kadar cabuk ûnutmasinaSizce geri gelir mi? Gelse de buna gerçek manada 'gelmek' diyebilir miyiz?
Çocuk hiç gelmemiş ki,gitmiş veya gelmiş olsun. Keyfine göre iş yapıyor. Arkadaşımız böyle dengesiz biriyle ilişki yaşamaya razı galiba. Razı olduğu ve önünü kesmediği sürece çocuk bu gel-gitlere zaten devam edecektir.
Evli deyil o kesin sevgilisi oldugunuda sanmıyorum cok ilgiliydi birden kesti ilgiyiBu neymiş ya öyle hayat mı geçer adam evli veya sevgilisi var bence
Evet cok dengesiz biri arkadasim sadece pişman olsun geri gelsin istiyor arkadasim cok üzülüyor hemen bu kadar cabuk ûnutmasina
Evli deyil o kesin sevgilisi oldugunuda sanmıyorum cok ilgiliydi birden kesti ilgiyi
Bende oyle dusunuyorum ama bir kere daha boyle yapinca arkadasim ondan umit ediyor bide numarasini silmedi diye oyle dusunuyorÜzgünüm ki anladığım kadarıyla hatırlayacak kadar önem vermemiş gözüküyor. Daha fazla bağlanmadan arkadaşınız vazgeçse iyi olur.
Bilmiyoruz hic dikkatimizi ceken bisey olmayinca haklida olabilirsinizEe birden kesme sebebi başka ne olacak. Elde et görüş ilgilenme. Bu taktik te adam evli, nişanlı,sevgilisi olan biri çıkar
Iste diyorum ama gercektn suan arkadasim bunu anlayacak halde deyil"Bunlardan" bi cacık olmaz.
Unutun , pardon unutsun .
Bilmiyoruz hic dikkatimizi ceken bisey olmayinca haklida olabilirsiniz
Arkadasim bu ruh haliyle giderse gorusur biliyorumYani ihtiyaç anında kullan butonu yapmış arkadaşını bu yüzden arasa da görüşmesin
Arkadasim bu ruh haliyle giderse gorusur biliyorum
Zaten ona son yardimim bu baska karismam ama ben gelicegini dusunmuyorum ama o kesin olarak bakiyor geleceğine bundan dolayi duzelmiyor hic ruhsal durumuSen karışma o zaman arayan belasınıda bulur mevlasınıda. Benim de var böyle arkadaşım ben ne desem genede görüştü. En son kendi anladıda geri durdu.
Zaten ona son yardimim bu baska karismam ama ben gelicegini dusunmuyorum ama o kesin olarak bakiyor geleceğine bundan dolayi duzelmiyor hic ruhsal durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?