Anlamiyorum ben gercekten artik onu

b2010

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
198
35
323
Sizlerdên kucuk bisey danismak istiyorum cunku ben artik arkadasima anlatamıyorum birde sizden yorum almak istedik
Arkadasim bir erkekle tanisti 5 aydir konusuyorlardi ama sevgili deyillerdi sadece flört ettiler hic adini koymadilar oda kizin guveni tam olmadigi icin
Daha sonra cocuk kiza büyük bir hata yapti bunlar 1 ay ayri kaldilar daha sonra geri geldi bunlar tekrar konusmaya basladilar
Bu cocuk basta çok ilgili oluyor kızın ilgisini alinca kendini geri çekiyordu
Ikinci konusmalarinda cok kavga ediyorlardı kiz buna hep yaptigi hatayi unutamadığını dile getiriyordu
Daha sonlar bunlar okullar bitince bunlar aÿni sehre geldiler ve çocuğun ilgisi birden kesildi bunlar bi ayril barisarak 1 hafta gecirdiler sonra
Ilk defa gorustuler görüştüktukleri gun cocuk cok ilgili davrandi ama diger gun yine ayni yapti ve ertesi gùnde bizden bisey olmaz senin korkularin yuzune arkadas kalalim dedi kizda istemiyorum arkadas kalmak dedi ve numarasini sildi sosyal ağlardànda sildi ama cocuk bir gun sonra msj atti ben seni silmem diye kizda tamam dedi bidahada hic gorusmediler oglan bunun numarsini silmedi 10 gun boyunca oglan bunu instagramdan felan silmedi sonra engelledi ve hesabini tum kapatti
Simdi arkadasim hic cocuga ulasmadi bir yerden ve hala donmesini istiyor pisman olmasini istiyor ama çocukta buna hic ulaşmadı numarasi oldugu halde sizce bu cocuk pisman olurmu geri gelirmi ???

Iyi de arkadaş bile olmam demiş

Kaldı ki affetmemiş her ne ise o yanlış

O ilişkiden hayır çıkmaz

Bir de gençsiniz anladığım Sanaldan uzak durun reel hayatta ilişki Yaşayın

Sevgililik klavye başında olmaz

Sizce geri gelir mi? Gelse de buna gerçek manada 'gelmek' diyebilir miyiz?
Çocuk hiç gelmemiş ki,gitmiş veya gelmiş olsun. Keyfine göre iş yapıyor. Arkadaşımız böyle dengesiz biriyle ilişki yaşamaya razı galiba. Razı olduğu ve önünü kesmediği sürece çocuk bu gel-gitlere zaten devam edecektir.

Arkadas kalmak istemedi kiz cünku zor olur dedi ama pisman olup geri gelmesini istiyor artik bende dinletemedim o yuzden sizinde yazdiklarini okumasini istedim yanlisi affetmesi icin cocugu cabalamasinibisitedi oda biraz uğraştı kizi suçladı gitti

Bu neymiş ya öyle hayat mı geçer adam evli veya sevgilisi var bence

Evet cok dengesiz biri arkadasim sadece pişman olsun geri gelsin istiyor arkadasim cok üzülüyor hemen bu kadar cabuk ûnutmasina

Evet cok dengesiz biri arkadasim sadece pişman olsun geri gelsin istiyor arkadasim cok üzülüyor hemen bu kadar cabuk ûnutmasina

Üzgünüm ki anladığım kadarıyla hatırlayacak kadar önem vermemiş gözüküyor. Daha fazla bağlanmadan arkadaşınız vazgeçse iyi olur.

"Bunlardan" bi cacık olmaz.

Unutun , pardon unutsun .

Üzgünüm ki anladığım kadarıyla hatırlayacak kadar önem vermemiş gözüküyor. Daha fazla bağlanmadan arkadaşınız vazgeçse iyi olur.
Bende oyle dusunuyorum ama bir kere daha boyle yapinca arkadasim ondan umit ediyor bide numarasini silmedi diye oyle dusunuyor

Sen karışma o zaman arayan belasınıda bulur mevlasınıda. Benim de var böyle arkadaşım ben ne desem genede görüştü. En son kendi anladıda geri durdu.
Zaten ona son yardimim bu baska karismam ama ben gelicegini dusunmuyorum ama o kesin olarak bakiyor geleceğine bundan dolayi duzelmiyor hic ruhsal durumu

Zaten ona son yardimim bu baska karismam ama ben gelicegini dusunmuyorum ama o kesin olarak bakiyor geleceğine bundan dolayi duzelmiyor hic ruhsal durumu

Gelmesine gelir ama sonu olmaz böyle şeylerin hayatına yazık eder. Adam gibi birini bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…