merhaba canım çok sıkkın.. internetten tanıştığım ve neredeyse her dakika mesaj atan adam dünden beri hiçbirşey yazmıyor.. oysa konuşmalarımız öyle içten öyle samimiydi ki.. sanki beni benden daha iyi tanıyor tüm tereddütlerimi cevaplıyordu.. çünkü ben internet tanışmalarına sıcak bakmayan daha doğrusu güvenmeyen bir insanım.. ama bu kişiyle başka biir frekans yakaladığıma inanmıştım.. O da öyle görünüyordu ve hatta 1 ay sonrasının yıllar sonrasının hayalini paylaştı benimle.. yani o benimle hayaller kuruyordu.. şimdi noldu bilmiyorum hiçbir açıklama yapmadan hemde dünden beri konuşmuyor yazmıyor...
-Karısı yakalamıştır yalvarmakla meşguldür.
-Diğerleri ilgisini daha çok çekmiştir.
-Sana ilgisi bitmiştir.
-Taktik icabı kendini çekmiş senin ne yapacağını görmek istemiştir.
anlayamadım neden zamansız olsun?Hayaller zamansiz olunca bitiveriyor her şey
30 yaşındayım bekarımYaşınız kaç medeniz durumunuz nedir evli bekar?
evet bu ihtimaller olabilir.. evli değildir diye düşünüyorum çünkü sürekli mesajlaşıyorduk.. ama diğer seçenekler daha kuvvetli geldi.. bende ilgisi geçti diye düşündüm ama neden birden bire oldu onu anlayamadım.. Taktik mi olabilr acaba ya ama bu taktik beni kaybetmesine güvenimi zedelemesine de neden olucak.. oysa bana karşı çok özenliydi-Karısı yakalamıştır yalvarmakla meşguldür.
-Diğerleri ilgisini daha çok çekmiştir.
-Sana ilgisi bitmiştir.
-Taktik icabı kendini çekmiş senin ne yapacağını görmek istemiştir.
yeni biri değilde belkide hayatında biri var diye düşündüm.. iletişimi kesmesinin hemde haftasonuna denk gelmesi bu ihtimali düşündürdüKonuşacak yeni birini bulduğundan olmasın sakın?
1 hafta biliyorum kısa diyceksiniz ama dedim ya çok farklı bi samimiyet oldu bende beklemiyordumNe zamandır tanışıyorsunuz?
30 yaşındayım bekarım
evet haklısınız onunda planlarını yapmıştık.. ama hemen değil bana tamamen güvenmeni mental olarak birbirimize uygun olduğumuza ikna olmanı istiyorum demişti..Internette konusulan insanin o insan olup olmadigini bilemezsiniz. Dolandirici grubu da olur, organ veya insan ticareti yapan da... Eger emin bir mekanda bulusup yuz yuze hic gelmediyseniz, o insan sadece bir internet "yuzu"dur, gercek yuzunu bilmeniz teyit etmeniz sart.
Olgun yaşta bir kadınsınız kocaman bir kadın internet aşkı yerine keşke daha ciddi bir ilişki aşk vs peşinde olsaydınız
inanın aşk derdinde değildim tesadüfi olduOlgun yaşta bir kadınsınız kocaman bir kadın internet aşkı yerine keşke daha ciddi bir ilişki aşk vs peşinde olsaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?