anlamsız :(( lütfen fikirlerinizi belirtin ne olmuş olabilir

gitalove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
19
1
1
40
merhaba canım çok sıkkın.. internetten tanıştığım ve neredeyse her dakika mesaj atan adam dünden beri hiçbirşey yazmıyor.. oysa konuşmalarımız öyle içten öyle samimiydi ki.. sanki beni benden daha iyi tanıyor tüm tereddütlerimi cevaplıyordu.. çünkü ben internet tanışmalarına sıcak bakmayan daha doğrusu güvenmeyen bir insanım.. ama bu kişiyle başka biir frekans yakaladığıma inanmıştım.. O da öyle görünüyordu ve hatta 1 ay sonrasının yıllar sonrasının hayalini paylaştı benimle.. yani o benimle hayaller kuruyordu.. şimdi noldu bilmiyorum hiçbir açıklama yapmadan hemde dünden beri konuşmuyor yazmıyor...

Hayaller zamansiz olunca bitiveriyor her şey

-Karısı yakalamıştır yalvarmakla meşguldür.
-Diğerleri ilgisini daha çok çekmiştir.
-Sana ilgisi bitmiştir.
-Taktik icabı kendini çekmiş senin ne yapacağını görmek istemiştir.

Bütün ihtimaller sıralanmıştır zaten olsa olsa bunlardan biridir sayın konu sahibesi

Internette konusulan insanin o insan olup olmadigini bilemezsiniz. Dolandirici grubu da olur, organ veya insan ticareti yapan da... Eger emin bir mekanda bulusup yuz yuze hic gelmediyseniz, o insan sadece bir internet "yuzu"dur, gercek yuzunu bilmeniz teyit etmeniz sart.

-Karısı yakalamıştır yalvarmakla meşguldür.
-Diğerleri ilgisini daha çok çekmiştir.
-Sana ilgisi bitmiştir.
-Taktik icabı kendini çekmiş senin ne yapacağını görmek istemiştir.
evet bu ihtimaller olabilir.. evli değildir diye düşünüyorum çünkü sürekli mesajlaşıyorduk.. ama diğer seçenekler daha kuvvetli geldi.. bende ilgisi geçti diye düşündüm ama neden birden bire oldu onu anlayamadım.. Taktik mi olabilr acaba ya ama bu taktik beni kaybetmesine güvenimi zedelemesine de neden olucak.. oysa bana karşı çok özenliydi

evet haklısınız onunda planlarını yapmıştık.. ama hemen değil bana tamamen güvenmeni mental olarak birbirimize uygun olduğumuza ikna olmanı istiyorum demişti..

Olgun yaşta bir kadınsınız kocaman bir kadın internet aşkı yerine keşke daha ciddi bir ilişki aşk vs peşinde olsaydınız

Katılıyorum. Aklı başında olgun insanlara ergen gibi internetten birileriyle konuşmayı hiç yakıştıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…