anlayamadım neden zamansız olsun?
inanın aşk derdinde değildim tesadüfi oldu
anladımyani kisa zamanda uzun vadeli hayal
1 hafta biliyorum kısa diyceksiniz ama dedim ya çok farklı bi samimiyet oldu bende beklemiyordum
Katılıyorum. Aklı başında olgun insanlara ergen gibi internetten birileriyle konuşmayı hiç yakıştıramıyorum.
kandırılan derken herhangi bir zarara uğramadım tabii günlerdir zamanıma ve hayallerime ortak olmasının dışında.. ben acaba böyle saçma amaçları olan biri mi diye düşündüm.. yani hayal dünyasında yaşayıp insanların zamanını çalıp onları inandıran biri mi acaba? ne bileyim reelde görüşme konusunda da hiç acele etmiyordu öncelikle mental uyumu önemsiyordu falanİnternetten tanışıp kandirilan insanlarin hepsi başka bir frekans yakaladiklarina inanmıştır zaten.
1 hafta da biraz fazla fikir sahibi olmamış mısınız sizce kişi hakkında? Canı sıkılmış konuşmuş da olabilir. Anlam yüklemeye gerek yok bence.kandırılan derken herhangi bir zarara uğramadım tabii günlerdir zamanıma ve hayallerime ortak olmasının dışında.. ben acaba böyle saçma amaçları olan biri mi diye düşündüm.. yani hayal dünyasında yaşayıp insanların zamanını çalıp onları inandıran biri mi acaba? ne bileyim reelde görüşme konusunda da hiç acele etmiyordu öncelikle mental uyumu önemsiyordu falan
Eşi 1 hafta tatile gitmiştir o 1 haftada da sizi bulmuştur.
E şimdi kadın yoktu 1 haftadir ozlemislerdir tabi birbirini[/QUO
aynen öyle milyon tane ihtimallSanal alemden uzaklaşıp gündelik hayatının yoğunluğuna geri dönmüş olabilir. Konuşacak başka birini bulmuş olabilir. Muhabbetinizden sıkılmış olabilir. Başına bir şey gelmiş, internete giremiyor olabilir. Seyahate çıkmış olabilir. Milyon tane ihtimal yazabiliriz. Kim bilebilir ki ne olduğunu?
1 hafta biliyorum kısa diyceksiniz ama dedim ya çok farklı bi samimiyet oldu bende beklemiyordum
canim benim zarara uğramaman senın şansin soylemeye gerek yok bu net arkadaşlıkları bazen nekadar tehlıkelı olabılıyor yakin bi zamanda haberlerde izledik netten kandirdikları kiza neler yapmışlar kiz sonunda ıntahar etti sakin sakin güvenme onların yüzlerine taktikları maskeler çok samimiyete falanda güvenmekandırılan derken herhangi bir zarara uğramadım tabii günlerdir zamanıma ve hayallerime ortak olmasının dışında.. ben acaba böyle saçma amaçları olan biri mi diye düşündüm.. yani hayal dünyasında yaşayıp insanların zamanını çalıp onları inandıran biri mi acaba? ne bileyim reelde görüşme konusunda da hiç acele etmiyordu öncelikle mental uyumu önemsiyordu falan
Aynen canim ya ben mesajları fıltreledim diğer kutusuna yüz msj gelmiş hep erkek tanişmak istiyor hepside ılk gorüşde vurulmadi bana heralde ya tutarsa ya ayarlarsam zaman geçirrrim hesabindalar bunun ıçinde medeni durumunun evlıolmasıda hiç onemlı değil o sahtekarlar içinBu fecte falan tanismak cok samimi olunmyor hicte sevmedigim bir durum, adamlar heryerden şans bekliyorlar bir gordulermi biryerde yorum yapan yada rwsim hemen mesaj sinir oluyorum o yuzden fake hesabim var fecte bir yorum yap hemen mesajlar doluyor, bunlar ancak eylenimde bir kenarda vakit gecirim gonul eylendirim derdindelrr,o yuzden inanmamk lazim boyle yerlerden arkats olmak
Benimkide filtreli mesaj gorunmuyo bakinca gorebiliyosun ben yapmadim oyleydi zamanindan beri belkide bilmedenmi yaptim neAynen canim ya ben mesajları fıltreledim diğer kutusuna yüz msj gelmiş hep erkek tanişmak istiyor hepside ılk gorüşde vurulmadi bana heralde ya tutarsa ya ayarlarsam zaman geçirrrim hesabindalar bunun ıçinde medeni durumunun evlıolmasıda hiç onemlı değil o sahtekarlar için
Peki hangi platformda tanıştınız? Ben de nişanlımla internet ortamında tanıştım ama zaten bir yıl kadar sadece gerektiği zaman konuştuğumuz bir ilişkimiz vardı arkadaş bile değildik, ortak hobimiz vardı. Sonra arkadaş olduk, aylar sonra da ilişkimiz başladı. Yani sırf bu amaçla tanışınca internet ortamı güvenli değil.1 hafta biliyorum kısa diyceksiniz ama dedim ya çok farklı bi samimiyet oldu bende beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?