anlamsız :(( lütfen fikirlerinizi belirtin ne olmuş olabilir

teşekkür ediyorum cevaplarınız fikirleriniz için.. anlamlandıramadığım bir şey gelince başıma ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedimm

nerden tanıştınız faceten mi?

ay nolmuş kıza ne yapmışlar?

peki faceten tanışıp evlenenler nasıl oluyor kızlar? böyle bi durum da var ama..

Günün her dakkası, her saati konuşabiliyor muydunuz? Yoksa belli saatler mi? Adam bana da evli ve yakalandı gibi geldi. Yakında çıkar kokusu merak etmeyin. Bize de haber vermeyi unutmayın.

O da öyle görünüyordu ve hatta 1 ay sonrasının yıllar sonrasının hayalini paylaştı benimle..
Hatta hayallerde sanal çıktı desene
Sanal tanışmada, bağlanmak, güvenmek garip geliyor bana.. Kırmak için demiyorum.. Takma kafana, evli olabilir..

nerden tanıştınız faceten mi?
Günün her dakkası, her saati konuşabiliyor muydunuz? Yoksa belli saatler mi? Adam bana da evli ve yakalandı gibi geldi. Yakında çıkar kokusu merak etmeyin. Bize de haber vermeyi unutmayın.
evet genellikle iletişim halindeydik.. biran önce haber verir umarım herneyse sebebi.. tabi ki bi haber alınca paylaşıcam

ay nolmuş kıza ne yapmışlar?
Babasi yaşindaki adam aşığim seviyorum diye kızin aklını çelmiş gorüşmeye ikna etmiş kiz gidince 3 kişı tecavuz etmiş uyuşturucuya aliştirmiş kızi sonrasinda kızin dedesi yaşindaki bi adama satmiş kızin ailesi şikayetçi olmuş kizi eve getirmişler ama kiz bunalıma girmiş 2 gün sonra kendini bilmem kaçınci kattan atmiş ve olmüş

Ne oldu bilmiyorum.
AMa sana guzel bi ders olmus.

aman Allah ım çok kötü ama sanırım arkadaşlar yanlış anlıyor bu haberin benimle alakası yok

Konu Sahibi Çok derin bir Yalnızlık içindesin sanırım.bir de hayalindeki erkeği karşındakinin kalıbına oturtmuşsun ama büyük gelmiş sanırım. Ben de 30 yaşında yani geçen sene internetten tanıştım evlendim ve bi oğlum var. Kesinlikle internetten tanışan insanlar a sosyal insanlar niye gerçek hayatta tanımıyorlar ki derdim:) büyük konuşmuşum. İyiyim mutluyum ama işte bi çoğu dürüst değildir fikrine katılıyorum.güvenmek zor.

Konu sahibi safmısın ya netten bulduğun adamamı telaş yapıyosun. Evlidir rahat bırak sen adamı

Sanal ortama inanmiyorum. Biri var hayatinda ve seninle oyalaniyor gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…