nerden tanıştınız faceten mi?anladımevet benimde tereddütlerimden biri buydu.. bu kadar kısa bir zamanda nasıl olur diye.. o da herşey anormaldi dedi.. yani tanışmamız konuşmamız bile anormal değilmi dedi.. bu koca internet deryasında ikimizin denk gelmesi vs.
ay nolmuş kıza ne yapmışlar?canim benim zarara uğramaman senın şansin soylemeye gerek yok bu net arkadaşlıkları bazen nekadar tehlıkelı olabılıyor yakin bi zamanda haberlerde izledik netten kandirdikları kiza neler yapmışlar kiz sonunda ıntahar etti sakin sakin güvenme onların yüzlerine taktikları maskeler çok samimiyete falanda güvenme
Hatta hayallerde sanal çıktı deseneO da öyle görünüyordu ve hatta 1 ay sonrasının yıllar sonrasının hayalini paylaştı benimle..
Bence erkekler sanaldada onlaynken, bunlayn da olabilir..belki başına bişey geldi.
internette online olup da size yazmıyorsa orası ayrı?
bunu bize neden yaptınBence erkekler sanaldada onlaynken, bunlayn da olabilir..(korkunç bi şaka biliyorum )
Yani yedeği vardır gibime gelir hep..
nerden tanıştınız faceten mi?
evet genellikle iletişim halindeydik.. biran önce haber verir umarım herneyse sebebi.. tabi ki bi haber alınca paylaşıcamGünün her dakkası, her saati konuşabiliyor muydunuz? Yoksa belli saatler mi? Adam bana da evli ve yakalandı gibi geldi. Yakında çıkar kokusu merak etmeyin. Bize de haber vermeyi unutmayın.
yoo face değil. bi sosyal paylaşım platformunda türkiye ile ilgili tanıtım, fotoğraf paylaşım vs.nerden tanıştınız faceten mi?
yani 1 gündür online değil hiç.. ama her sabah erkenden mutlaka günaydın msjı çekerdi.. dün sabah da onlinemış ama yazmadı..belki başına bişey geldi.
internette online olup da size yazmıyorsa orası ayrı?
Babasi yaşindaki adam aşığim seviyorum diye kızin aklını çelmiş gorüşmeye ikna etmiş kiz gidince 3 kişı tecavuz etmiş uyuşturucuya aliştirmiş kızi sonrasinda kızin dedesi yaşindaki bi adama satmiş kızin ailesi şikayetçi olmuş kizi eve getirmişler ama kiz bunalıma girmiş 2 gün sonra kendini bilmem kaçınci kattan atmiş ve olmüşay nolmuş kıza ne yapmışlar?
aman Allah ım çok kötüBabasi yaşindaki adam aşığim seviyorum diye kızin aklını çelmiş gorüşmeye ikna etmiş kiz gidince 3 kişı tecavuz etmiş uyuşturucuya aliştirmiş kızi sonrasinda kızin dedesi yaşindaki bi adama satmiş kızin ailesi şikayetçi olmuş kizi eve getirmişler ama kiz bunalıma girmiş 2 gün sonra kendini bilmem kaçınci kattan atmiş ve olmüş
Sanal ortama inanmiyorum. Biri var hayatinda ve seninle oyalaniyor gibi geldi banamerhaba canım çok sıkkın.. internetten tanıştığım ve neredeyse her dakika mesaj atan adam dünden beri hiçbirşey yazmıyor.. oysa konuşmalarımız öyle içten öyle samimiydi ki.. sanki beni benden daha iyi tanıyor tüm tereddütlerimi cevaplıyordu.. çünkü ben internet tanışmalarına sıcak bakmayan daha doğrusu güvenmeyen bir insanım.. ama bu kişiyle başka biir frekans yakaladığıma inanmıştım.. O da öyle görünüyordu ve hatta 1 ay sonrasının yıllar sonrasının hayalini paylaştı benimle.. yani o benimle hayaller kuruyordu.. şimdi noldu bilmiyorum hiçbir açıklama yapmadan hemde dünden beri konuşmuyor yazmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?