Anlamsız mesajlar 2 :)

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
38
Merhaba kızlar daha öncede bu konu hakkinda buraya yazmıştım gizemli dost yine bu akşam mesaj atmış :) derdi ne anlam veremiyorum inanın eski nişanlımla ilgili en ufak ne bir paylaşım ne bir dert yanma yapmıyorum kız mı erkek mi bilmiyorum ama sinir bozucu olmaya başladı

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-12-00-30-23.webp
    Screenshot_2016-02-12-00-30-23.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 1.669
Son düzenleme:
Merhaba onlar daha öncede bu konu hakkinda buraya yazmıştım gizemli dost yine bu akşam mesaj atmış :) derdi ne anlam veremiyorum inanın eski nişanlımla ilgili en ufak ne bir paylaşım ne bir dert yanma yapmıyorum kız mı erkek mi bilmiyorum ama sinirlerim bozucu olmaya başladı
O ne ya imza bir dost

tıpkı filmlerdeki gibi:KK53:

bu bir erkek eski sevgilinin arkadaş çevresinden senin de tanıdığın biri ve seni seviyor.anlamadığım neden ısrarla eski sevgilini kötülüyor,hala onu sevdiğine dair bir izlenim de bırakmadığını söylüyorsun.
Gayet mutlu bir şekilde hayatıma devam ediyorum eski nişanlımla ilgili tek bir söz bile etmiyorum ilginç olan neden kendini gizliyor

Çok itici. Hem "sen çok safsın, ben her şeyi bilen insanım" havalarında hem de adını yazamayacak kadar korkak. Bir de sanki çok önemli gizli bir iş yapıyormuş havasında. Zaten sizin çok unuttuğunuz, önemsemediğiniz bir konu. Bence engelleyin gitsin. Kendini çok fazla önemseyen, ruh sağlığı bozuk biri gibi yazıyor.

Bencede erkek..sizin yakinlarinizda size destekci olan teselli veren onu arkadas olarak gordugunuz bir erkek olmali bu..ayrica diger tarafida bilen taniyan siz ayrildiktan sonrada eski nisanlinizla gorusen biri olmali..platonik bir askiniz var sanirim..ortak arkadaslarinizin arasindandir..

Back
X