Anlamsız mesajlar 2 :)

olabilir ama benim geri dönme gibi bir çabam yada uğraşım yok kendı hayatıma bakıyorum ne bır soylem nede bır paylaşım yapmıyorum durup dururken neden devamlı mesaj atıyor bana bunu anlamıyorum tedırgın oldugum konu bu takıntılı olması
Anladım sizi gizlilik ayarkarınızı depiştirin mesaj atamasın. Ama size vir yöntem söyleyeyim o size mesaj atıyorya adres satırında onun id si yazar onu kopyalayıp başka hesaptan aratırsanız sizde ona kim oldupunu sorabilirsiniz mesajlardan sonra sizi engelliyor sanırım

Anladım sizi gizlilik ayarkarınızı depiştirin mesaj atamasın. Ama size vir yöntem söyleyeyim o size mesaj atıyorya adres satırında onun id si yazar onu kopyalayıp başka hesaptan aratırsanız sizde ona kim oldupunu sorabilirsiniz mesajlardan sonra sizi engelliyor sanırım
benı engellemıyorum mesajı atıp hesabı kapatıyor :(

yazan muhtemelen bir erkek. kadın cumlelerı degıl bunlar.
daa, kim ki size böyle kafayı takan

polis bir arkadaşımla konustum sonuç alman en az 7 8 ay sürer dedı kım oldugunu tespıt etmek kolay değil dedı napıcam bilemedim :KK43:
Siz önleminizi alın da.. Aileden birinde bildirin muhakkak.. Tedbir! Çok sağlıksız psikolojiler ve kadına tehdit çok olduğu için sadece dikkat Amaçlı. . Aslında korkulacak gibi değil Arkadaşının esinde/nisanlisinda gözü olan bi dalgalak işte. Eski sevgili/Dişi olsa muhakkak sizi bulurdu. ..

Bence bu bi erkek ve seni seviyor.Erkek arkadaşınında çevresinden biri yada erkek arkadşınla ortak bi arkadaşı filan var. Net yani

ay bu Fuat Avni olmasın :rolleyes:

şaka bi yana rahatsız edici. mesaj atan kişiyi engelleyin. yolunuza devam edin. yeni bir sayfa açın. eski sevgilinizle ortak arkadaşlarınızı, tanıdıklarınızı hayatınızdan çıkarın. eski fotolarınızı kaldırın.

anca kafanız böyle rahatlar.Hoppa

Oha bu ne ve valla guzel kafa yormuş bunlara arkadaş tekrar barisirsan şunlar bunlar olcak diye bile yazmış gizemli gizemli konuşmalar bide özgüven patlaması yasiyo arkadaş neyse yakında çıkacakmış zaten karşına:-)

Oha bu ne ve valla guzel kafa yormuş bunlara arkadaş tekrar barisirsan şunlar bunlar olcak diye bile yazmış gizemli gizemli konuşmalar bide özgüven patlaması yasiyo arkadaş neyse yakında çıkacakmış zaten karşına:-)
İşi gücü olamayan takıntılı bir arkadaş ne yapmaya çalışıyor amacı ne bellı değil

Back
X