Anlamsız Rüya

renklipapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
28
1
0
Adıyaman
Arkadaşlar rüyamda öyle mutluydum ki anlatamam önce bir şeyden korkup kaçıyordum kötü bir yere gidiyordum birinin kendine işkence yaptığı odaya kimin işkence yaptığıni biliyordum sonra kapıyı korkup kapıyordum içeri girmiyordum bile bir fare görüyordum ondan kaçıyodum ama olayın hepsinde çatı katındaydım. Bir yerimi çiziyordum birşey olcak diye korkuyordum. Sonra birisi o oda da gizli bir ışık açıyordu orayı görüyordum içeri giriyordum onları görünce mutlu oluyordum o karanlıkta görmüyordu ama kimse çok mutluydum ailem bile aklıma geliyordu umursamıyordum sonra o yere 2 tane erkek geliyordu biri bana telefonunu veriyordu babamı arıyordum ben daha sonra istemiyordum ailemin yanına gitmek o erkeğe aşık oluyordum ya mutlu olduğumu çok iyi hissediyordum bitsin istemiyordum ama bilincimde açık değildi eminim rüyaya adapte olmuştum. Gerçek dünya gibiydi .Ordaki çocuğa aşık olmuştum nedir bunun anlamı rüyam aklıma geldikçe seviniyorum. Ya hayatımda bile hiç böyle mutlu olduğumu hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
eskıden sevgılılerımden ne zaman ayrılsam ve ask acısından ölsem..

sureklı rüyalarımda böyle aşklar yaşardım..gun ıcınde de hep rüyamı dusunur,leyla leyla gezerdim agzım kulaklarımda..

oyuzden aşk acısı bı turlu cekemedım..keşke yıne olsa,cok zevkli oluyor

Rüyada hissedilenler gerçekte hissedilenden daha yoğun oluyor. Aynı durumu gerçek hayatta yaşasan o kadar mutlu olmazsın. Çünkü başka şeyleri de düşünürsün, başka faktörler girer işin içine. O yüzden bu kadar yoğun hissetmeniz normal. 6 ay önce çok enteresan bir rüya gördüm bende, hala aklıma gelince o hissi yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…