Bende birşey danışmak istiyorum. Benimde teyzemin oğlu bana biraz garip davranıyor bazen sıcak bazen ise soğuk. Görüyor bakıyor görmemezlikten geliyor sorduğumda ise görmedim diyor. Bir kere yalnız kaldı bana dedi annemle köye gelsene sende. İlk defa böyle birşey söylediği için çok şaşırdım ve arada bana karşı bakışlarını yakalıyorum. Sosyal medyadan konuştuğumuz da kuzen gibi davranmıyo bana konuşmalarıda bir tuhaf . Sizce neyden kaynaklanıyor? Ben hiç birşey hissetmiyorum ona karşı.
Mesafe koyun görüşmeyin fazla.Bende birşey danışmak istiyorum. Benimde teyzemin oğlu bana biraz garip davranıyor bazen sıcak bazen ise soğuk. Görüyor bakıyor görmemezlikten geliyor sorduğumda ise görmedim diyor. Bir kere yalnız kaldı bana dedi annemle köye gelsene sende. İlk defa böyle birşey söylediği için çok şaşırdım ve arada bana karşı bakışlarını yakalıyorum. Sosyal medyadan konuştuğumuz da kuzen gibi davranmıyo bana konuşmalarıda bir tuhaf . Sizce neyden kaynaklanıyor? Ben hiç birşey hissetmiyorum ona karşı.
Tabi ki ama sonuçta ilk defa başıma geliyor ve aileden birisi. Belki de ben yanlış anlıyorumdur yorum için teşekkürler.Cidden anlamsız..kuzensiniz siz yahu..ne düşünüyorsa düşünsün durmayın üstünde..
Bir de çocuk değil. Ben 20 yaşındayım o 25 yaşında . Belki ben yanlış anlıyorumdur onun için burda paylaşıp yorum almak istedim. Aileden birisi olduğu için tereddüt ettim ben bişey hissetsem bile asla olsun istemem birşey de hissetmiyorum öyle bişey olup duyulmasından korkuyorum. En azından bilirsem uzak dururum.Doğru anlamanız bir şeyi değiştirecek mi? Farzedin ki anladığınız şey doğru, ne yapacaksınız?
Hayır ben istanbul da yaşıyorum o rizede. Yazın 2 3 kere görüyorum sadece. Mesaj falan da atmıyor bana hiç yanı kuzen gibi davranmıyor. Sosyal medyada duurumlarımı fotograflarımı da begenmıyor. Bazen durum falan paylaştıgımda oda sanki cevap verir gibi şeyler paylaşıyor. Ben müzik paylaştım mesala oda aynısını paylaştı.Çok mu görüşüyorsunuz?
Gitmeyiver onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?