Anlaşamamamızın sebebi sevgisizlik mi

bir tartışmanızı anlatırmısınız
(eşimi 1 senede zor ikna ettim)
ben; yarın suraya gidelim mi?
o; sonra gideriz hava cok soguk/sıcak, araba müsait değil, maddi olarak uygun değilim vs vs
Hava güzelleşir araba müsait olur paramız olur ama o sonra hiç gelmez
Sevginin yaşı olmayabilir ancak sevgi duyarken verilen tepkilerin kesinlikle yaş ile alakası var
Haklısınız galiba... Ama isteyince çok da güzel çabalayabildiklerini flört döneminden biliyoruz hepimiz.
Sevgi dilimizin farklı olduğunu düşünüyoruz biz de zaten. Kitap falan okumaz o.
Açıkçası ben de kötü iken görmek dahi istemem. Ama bu sevmiyorum demek değil. Yani kötü iken de iyi olacaksak o zaman onun adı kötü olmak olmaz ki. Bence orta yol bulunabilir.
Bizde kötü olmak çok uzuyor. Ne zaman bir şeye kızsam eski kızdıklarım da dönüp duruyor kafamda. Eşim de şirinlik yapmak olsun, gönül almak olsun bu gibi şeyler yapmadığı için düşünmeye çok vaktim oluyor.

Bilmiyorum ben ilk 1 yıl umutluydum ilk yıl bocalaması diye. Şimdi hala aynıysak daha da anlaşamayız gibi. Ha ne olur 5 yılda alışılır sanki ancak.

Flört dönemindeki duygular ile sonrası aynı değil ki. Bu kadınlar için de böyle

Bilmiyorum ben ilk 1 yıl umutluydum ilk yıl bocalaması diye. Şimdi hala aynıysak daha da anlaşamayız gibi. Ha ne olur 5 yılda alışılır sanki ancak.

Anlaşırsın merak etme..
Git geller çok olur ilk seneler. Bu herkesin evliliğinde olan şeyler.
Biz atlattıysak herkes atlatır diyorum :)

2 aylık evlilik için çok ciddi sıkıntılar... Tanıştıktan 1 ay sonra nişanlanmanız başlı başına hata.. Ne diyim umarım düzelir.

sıkıştır ama kavga ortamını yaratacak şekilde değil
mutlaka bir zaafı vardır bir yerden yakala hayır diyemeyecek
zamanla çift terapistine ikna edebilirsin canım

24 yaşındasın ve görücü usulü evlenmişsin .
Ve sormuşsun flört etsem başkamı olurdu acaba diye ?
Evet arkadaşım başka olurdu . Belki yine tartışır kavga ederdiniz ama , hani diyorsun ya sarılmaz öpmez , bunların hepsini yaşamış olurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…