Anlaşamamamızın sebebi sevgisizlik mi

Ya yaşın çok küçük cidden. Yaşıtız seninle. Bence bi dışarı çık güneşin havanın tadını al dışarıda ne kadar büyük bir dünya olduğunu hatırla tekrardan. Evli olman bişeyi değiştirmez sevgilin olsaydı ayrılırdın. Saçma sapan bir kağıt mı seni tutan? Hayatına kendin karar ver başkaları yönlendirmesin annen baban gibi.. üzerindeki baskıları at kurtul onlardan. bu hayata yalnız geldik yalnız gidicez. Hala yaşıyorken hayatın tadını çıkarmalısın böyle çıkmazlarda kaybolma mutsuzsan boşan gitsin kendi çalıştığın parayla mis gibi geçinir ne istiyorsan onu yaparsın. İlle de bir adam istyorsan sana istediğin duygusallığı verecek tonla adam var birini bulursun.

İlle de değil hiçbir adam istemiyorum hayatımda bi müddet. Sanki bütün erkekler aynıymış gibi geliyor artık.

Cesaretim çok az. Sudan çıkmış balık gibi olacağım sanki...

ya bi dur deyip geri ittiriyorsa napalım bacım

neden kendinden bu kadar büyük biri ile evlendin

neden kendinden bu kadar büyük biri ile evlendin
Bu kadar büyük olmamalıydı belki ama tercihim yine en az +7 falan olurdu. Yaşıtlarımı şu yasımda bile evlenecek, sorumluluk alacak erkek sınıfında görmüyorum.

ya bi dur deyip geri ittiriyorsa napalım bacım
Her zaman mı itiliyor, bilemedim şimdi benimkide öyle herzaman memnun olmazdı, şikayetçi olurdu, bazende istemem yan cebime koy misali yapardı, ben yinede onu çok kaale almaz aklıma estikçe giderdim yanına insan eşini zamanla azda olsa tanıyıp çözüyor, ve sevildiğine eminsen ona göre kendince çözümler üretebilirsin...

Sevginin yaşı olmayabilir ancak sevgi duyarken verilen tepkilerin kesinlikle yaş ile alakası var

Her türlü seçeneği önerdim ısrarla reddetti malesef.
Aile danismanlarinin cok guzel ve egici kitaplari var 5 sevgi dili diye bir kitap okumustum icinde cok guzel ornekler vardi kendin okusan esininde okumasini saglasan belki faydasi olur. Nevzat Tarhan' nin da cok guzel kitaplari var. Esiniz kitaplara itiraz etmez belki de...Hakkinizda hayirlisi olsun

Açıkçası ben de kötü iken görmek dahi istemem. Ama bu sevmiyorum demek değil. Yani kötü iken de iyi olacaksak o zaman onun adı kötü olmak olmaz ki. Bence orta yol bulunabilir.

işte seviyor da o kadar

İlk 5 sene bocalayarak geçiyor zaten. Yaş farkı ile alakası yok birbirinizi tanıyamadınız henüz.
Benim ilk iki senem de saçma sapandı 4 üncü sene anca toparlandı. Ki hala eksiklikler de var. Çocuk sakın düşünme şuan,biraz zaman geçsin herşey netleşsin. En azından sevip sevmediğine emin ol çünkü sende kendinden emin değilsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…