Anlasamiyoruz...

Jennifergirl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
128
71
13
41
Selam kizlar... Esimle kavga ettik sebepse yine ayni ,yeterince ilgi gostermeme ve çok sevildiğimi hissedememe...:110: Onun söylediğine gore ben abartiyorum...Bense evlenmeden önce asiri derecede sevilmiş biriyim ...yani o çok asidi sevip sahiplenip kiskaniyordu..tabi ayni duyguları hissedemedigim için bitirdim..Ama simdi ne garip ki eşimden öyle davranmasini bekliyorum ki çok farklı karakterler ikisinin alakasi yok hatta tam zit diyebilirim...Bilmiyorum ben napucagimi ben neden bu kadar sevilme ihtiyacı hissediyorum hep siz öyle degil misiniz ? Nasil hissediyorsunuz nazil kapatiyorsunuz bu acigi ?? Çocuğum da yok işyerinde de öyle çok yakin hep vakit geçirdiğim biri yok oturduğun şehirde de kimsem yok ...hepsi uzakta ..çok büyük kavga ettik dedik ki bosanalim en son o simdi is gezisine gitti yani gidecekti zaten tam da öncesinde kavga etmiş olduk 10 günlük gezi ...ama simdi napicagimi bilmiyorum...:110::110:

Öncelikle kaç senelik evlisiniz bilmiyorum, fakat eşinizi kimse ile kıyaslamayın benden tavsiye bu.
eğer size gerektiği kadar sevgi, saygı, güven gösteriyorsa abartılacak birşey yoktur.
Çalışma hayatı, yaşam, evlilik insanı evlenmeden öncesi ile evlendikten sonra farklı durumlara itebiliyor.
Kavga etmeniz abartmanız yerine, ilgi alabileceğiniz şekilde davranın eşinize.
Size daha çok ilgi göstermesini sağlayın...

Öncelikle kaç senelik evlisiniz bilmiyorum, fakat eşinizi kimse ile kıyaslamayın benden tavsiye bu.
eğer size gerektiği kadar sevgi, saygı, güven gösteriyorsa abartılacak birşey yoktur.
Çalışma hayatı, yaşam, evlilik insanı evlenmeden öncesi ile evlendikten sonra farklı durumlara itebiliyor.
Kavga etmeniz abartmanız yerine, ilgi alabileceğiniz şekilde davranın eşinize.
Size daha çok ilgi göstermesini sağlayın...
3 yillik evliyiz konu hep ayni o da biraz değişti ama yine de istediğim düzeyde değil hicbir zaman da olmicak anladigim kadarıyla ..hani şöyle eşine düşkün üstüne titreyen erkekler var ya iste öyle olsun isterdim ,, ilgisiz diyemem ama öyle de degil..

ben acıyorum bu erkeklere. bazı kadınları memnun etmek mümkün değil, kendileri de ne istediklerini bilmiyolar çnkü.

adamı darlayıp iyice uzaklaştırmayın kendinizde. hayattaki tek işiniz kocanız olmasın.
Ne isim var başka :sopa: ayrica calisi yorum ben ..ben sevgi insaniyim öyle aman karnim tok sirtim pek öyle yüzeysel düşünen domestik bi tip olamadim hic keşke öyle olsa dediğin gibi daha kolay olurdu :KK20::KK20::KK20: ayrıca sirf yazmak için yazmayin zaten sinirli gerginiz bi de siz sinir etmeyin insani :KK11:

Ne isim var başka :sopa: ayrica calisi yorum ben ..ben sevgi insaniyim öyle aman karnim tok sirtim pek öyle yüzeysel düşünen domestik bi tip olamadim hic keşke öyle olsa dediğin gibi daha kolay olurdu :KK20::KK20::KK20: ayrıca sirf yazmak için yazmayin zaten sinirli gerginiz bi de siz sinir etmeyin insani :KK11:

Çocuğum da yok işyerinde de öyle çok yakin hep vakit geçirdiğim biri yok oturduğun şehirde de kimsem yok

bunu dediğiniz için dediğim tek işiniz kocanız olmasın diye. hayatınızdaki tüm enerjiyi ona harcıyosunuz karşılığında da aynı şeyi bekliyosunuz. beni sev beni sev diye yalvarmak çözüm değil ki. adamın karakterinde yoksa napsın.

Yoruma sert çıkışınız garip görücü usulü degilse evliliğiniz. Kendiniz eşinizi seçmişsiniz. Sizin istediğiniz kadar ilgili olup sonradanmı değişti hepmi böyleydi

bunu dediğiniz için dediğim tek işiniz kocanız olmasın diye. hayatınızdaki tüm enerjiyi ona harcıyosunuz karşılığında da aynı şeyi bekliyosunuz. beni sev beni sev diye yalvarmak çözüm değil ki. adamın karakterinde yoksa napsın.
Haklisiniz da ben napicam simdi e çocuk da olmuyor , iyi de ben nedense onu görünce hep nazlanasim geliyor yani normalde öyle değilim :( yani çok zorlu bi KPSS sureci geçirdim simdi rahat etmek sadece esinle ilgilenmek o da benle ilgilensinler istiyorum ama yok onun isi çok yoğun :(((((

Haklisiniz da ben napicam simdi e çocuk da olmuyor , iyi de ben nedense onu görünce hep nazlanasim geliyor yani normalde öyle değilim :KK43: yani çok zorlu bi KPSS sureci geçirdim simdi rahat etmek sadece esinle ilgilenmek o da benle ilgilensinler istiyorum ama yok onun isi çok yoğun :KK43:((((

kendinizi geri çekseniz? belki o gelir bu sefer.

Haklisiniz da ben napicam simdi e çocuk da olmuyor , iyi de ben nedense onu görünce hep nazlanasim geliyor yani normalde öyle değilim :KK43: yani çok zorlu bi KPSS sureci geçirdim simdi rahat etmek sadece esinle ilgilenmek o da benle ilgilensinler istiyorum ama yok onun isi çok yoğun :KK43:((((

kendinize bir hobi edinseniz.. kursa falan yazılın..
bütün odak noktanız kocanız olursa adamıda tüketirsiniz bu gidişle..

Haklisiniz denemedim değil koroya katilmayi çok istiyordum bir turlu bulamadim ki :/çok aradim belediye ismek su bu en son bi cemiyete gittim tamamen yasli kar ve hicc bilmediğim şarkılar ...yaslilar tabiki basimizin taci ama bir tane bile genç olmayinca ben de gitmedim haliyle :/

Ve hocanin calistirgi TSM parçaları acaip eskiydi hic bilmediğim cinsten düşünün ben o kadar ilgiliyim ben bile bilmiyor hiçbirini :/

İsin kötüsü simdi en son tamam ailenin ara döndüğümüzde konusuruz boşanma isini dedi ...ben napsam acaba yani boşanma için saçma sebep herkes beni suclicak rahatlik batti vs.. Acaba mesaj atsam mi napicaz diye konusayim mi diye bilemedim :/ önce de boyle soylestik ama sonra geri baristik ?? Beklim en iyisi dönsün mu yoksa ?

Kaç yaşına gelmiş adam bu saatten sonra değişir mi değişmez siz de bunu yazmışsınız zaten.
Ya böyle katlanacaksın ya da boşanacaksın bence pek çaresi yok.
Ama hiçbi evlilik dışardan göründüğü gibi değil bence kimse kimsenin öyle üstüne titremiyor herkes kendi telaşında genelde.

Hani konusmadan geçince bu zaman da soğursa diye diyorum çünkü bana hep öyle derdi bir yere giderken kotu ayrilmayalim diye benim aklim kaliyor diyordu hani ben birşey mi yaparsam aldatma vss( sacmalik tabi öyle birşey yok tabiki de ) simdi ya yine öyle bi şüpheye düşerse bugün eski telefonumun sarji nerde diye sordum o da hayirdir napicaksin dedi ???

Back
X