Anlasamiyoruz...

Yani çok mantili biri olarak gördüğü için öyle gereksiz kiskanclik yapmiyor ..ama inşa kiskanilmak da istiyor yani :/

3 yillik evliyiz konu hep ayni o da biraz değişti ama yine de istediğim düzeyde değil hicbir zaman da olmicak anladigim kadarıyla ..hani şöyle eşine düşkün üstüne titreyen erkekler var ya iste öyle olsun isterdim ,, ilgisiz diyemem ama öyle de degil..
Öyle bi erkek yalnız dizilerde var.üstüne titreyen, gerçek hayatta kılıbık hanımköylü özgüvensiz bi erkek olur zannımca. Yani sevgililik zamanları heyecanla hormonların da verdiği etkiyle bi titreme olur ama evlenince geçer bence, saysın sevsin arasın sorsun, fikrini alsın bunlar yeter.

Yaa peki ben yanlis mi düşünüyorum yani hani uzun ve zorlu KPSS sürecinden sonra herhangi bir hedef vs..için peşinden koşmaktan çok yorulmusum ..içimden gelmiyor yani yanlis mi düşünüyorum ben simdi ...ben düşünüyorum ki evlendigimizde bol bol birbirimize vakit ayiralim ama maalesef öyle olmadi :(

3 yillik evliyiz konu hep ayni o da biraz değişti ama yine de istediğim düzeyde değil hicbir zaman da olmicak anladigim kadarıyla ..hani şöyle eşine düşkün üstüne titreyen erkekler var ya iste öyle olsun isterdim ,, ilgisiz diyemem ama öyle de degil..
hiç kimseyi istediğiniz kalıba sokamazsınız. iyi bir koca, evine bağlı bir erkek ise asgari müşterekte buluşmayı bilmelisiniz.
bence siz bulunduğunuz yerde çok boş kalmışsınız ve kocanıza sarmışsınız. kendinize ait bir hayat da kurmayı denemelisiniz. böylece gereksiz boşluktan gereksiz beklentilere girmez daha sağlıklı bir evlilik yürütürsünüz.

Öyle bi erkek yalnız dizilerde var.üstüne titreyen, gerçek hayatta kılıbık hanımköylü özgüvensiz bi erkek olur zannımca. Yani sevgililik zamanları heyecanla hormonların da verdiği etkiyle bi titreme olur ama evlenince geçer bence, saysın sevsin arasın sorsun, fikrini alsın bunlar yeter.
Arayip sormuyor iste ararsa da iki dakika napiyon nasilsin o kadar ben kapatmak istemiyorum o kapatiyor meselea hani kirk yolda bir aradi diyelim ama neyse yaa bekleyelim de görelim bakalım ne olacak bu hafatsonu yalnizim yarin evim temizlencek oh bi rahatlarim...sonra film..spor...kitap okucam bu konuyu dusunmicem çünkü bir yere varamiyorum dediğimiz gibi sörf bu sebeple ayrilmak da saçma olucak ve pişman olmak istemem tabiki mantikli karar vermek lazim :/

Çocuğum da yok işyerinde de öyle çok yakin hep vakit geçirdiğim biri yok oturduğun şehirde de kimsem yok ...hepsi uzakta .
Sorunu kendiniz yazmışsınız. .kendinizi daha çok meşgul edecek faydalı ve zevk aldığınız bazı uğraşlar bulun..
Evlilik belli bir süreden sonra monotonlasir zaten.hergün canım cicim ile geçmez.
Biraz kendinize yoğunlaşın. .

Yaa hanimlar peki sizce ne gibi bi hobi bulabilirim? Sizden var mi öyle şeylerle ilgilenen ben müziğe çok duskunum çok seviyorum ve sesim de güzel ...bir de elişi boyle deri çanta vss..böyle değişik şeyleri seviyorum ve de dekorasyon seviyorum ne yapabilirim acaba?

Son düzenleme:
Ama böyle düşününce de nasil yaa diyorum madem ortak paylasimlar sohbetler yapamicam neden evlendik diye ..yani ben kocasiyla vakit geçirmeyi seven biriyim :/ yoksa ben de bilirim komşularla görüşmeyi ya da etkinliklere katilmayi ama o zaman içimden bi ses diyor ki madem tek takilcam neden evliyim ??? Sorular sorular ...:110:

Sinirli olduğum için sert cikmiş olabilir miyim acaba ??? !
Hanimefendi burda sahsiniza yapilan hicbir hakaret, kufur edepsizlik vs yok. Herkes kendince bir yorum yaziyor. Yorumlara acik degilseniz konu acmayin lutfen. "Hayatinizdaki tum enerjinizi kocaniza vermeyin" diyor bi uye huraaaaaa. Ona huraaaa buna huraaaa.

Biz sizin hayatinizi nereden bilelim actiginiz konu nispetince yorum yapiyoruz.

Be sacmaliyon zehol hanim yazdik öyle bi şey biz yazan kişiyle geri konuştuk size noluyo oraya buraya hurda olduğu yok ayrica bi tek onu yazmisim ortaligi karistiracak ise yaramicak yoruma gerek yok bence tilki bu yorumun gibi :KK59:

Hanimefendi burda sahsiniza yapilan hicbir hakaret, kufur edepsizlik vs yok. Herkes kendince bir yorum yaziyor. Yorumlara acik degilseniz konu acmayin lutfen. "Hayatinizdaki tum enerjinizi kocaniza vermeyin" diyor bi uye huraaaaaa. Ona huraaaa buna huraaaa.

Biz sizin hayatinizi nereden bilelim actiginiz konu nispetince yorum yapiyoruz.
Bu yorumun alakasiz oldu mesela ben ne soruyorum sen ne :KK59:

Ama böyle düşününce de nasil yaa diyorum madem ortak paylasimlar sohbetler yapamicam neden evlendik diye ..yani ben kocasiyla vakit geçirmeyi seven biriyim :/ yoksa ben de bilirim komşularla görüşmeyi ya da etkinliklere katilmayi ama o zaman içimden bi ses diyor ki madem tek takilcam neden evliyim ??? Sorular sorular ...:110:
Ben bile biliyorum evlenince her zaman birlikte vakit geçirilmediğini.Eşinizle belli günler,saatler belirleyin.Belirli zamanlarda birlikte vakit geçirin.

Ben bile biliyorum evlenince her zaman birlikte vakit geçirilmediğini.Eşinizle belli günler,saatler belirleyin.Belirli zamanlarda birlikte vakit geçirin.
Çok saçma aslinda yani neden esinle vakit gecirmiyosun ki size demiyorum ben su an genel konuşuyorum... Dediğim gibi yanlis anlasilmasin ben biraz siradanliga karsiyiim yani daha cilginca şeyleri seviyorum yani ayy hanim hanimcik evinde otursun köşe koltuğu olsun tiplerden diilim...esimle değişik şeyler yapmak isterdim ama o cccooookkk siradan :KK12:

Yani bilemiyorum hani uzerinden ilgimi çektiğim zamanlar da oldu o zaman da sevgim azaliyor gibi hissediyorum"amaann ...:KK14: falan oluyorum ...sevgimi sorguluyorum ...

Yaa hanimlar peki sizce ne gibi bi hobi bulabilirim? Sizden var mi öyle şeylerle ilgilenen ben müziğe çok duskunum çok seviyorum ve sesim de güzel ...bir de elişi boyle deri çanta vss..böyle değişik şeyleri seviyorum ve de dekorasyon seviyorum ne yapabilirim acaba?
Belediyeleri araştırın derim, bilmem ki bulunduğunuz yerde de var mıdır ama bazılarında belediyeye bağlı kültür merkezlerinde, halk eğitimlerde korodan, enstrüman eğitimine, el sanatlarından fotoğrafçılığa pek çok şey oluyor. İnternet üzerinden bir araştırma yapın, olmadı gidin görüşün. Bu kursların dönemleri var, programı öğrenin, yatkınlığınıza göre karar verin.
Maddi imkanınız varsa da beğeninize göre bir kurs seçebilirsiniz. Bir hayat eşten ilgi bekleyerek geçmemeli. 3 yıl geçti hadi, 30 yıl geçer mi? Çocuk olsa da bu isteğinizin yerini dolduramayabilir. Ancak ssiz bir şeyler yapıp, üretip tatmin oldukça eş ilgisine bağımlılığınız azalacaktır bence.

Cnm benim esimde sever sayar kirmaz arar isteyken hepp
Ama romantiklik yok ,birlikte gezme yok,sevgisini belli etmez sozle
Ama zorla da yaptirilmazki
Yapmacik olursa hic tadi olmaz
3 yildr boyleyse degismez yani
Bende devamli ilgili mic mic kari kocalara ozeniyorum ama yok
Surekli esinizi bu konuda sikistirirsaniz huzurunuz kalmaz
Yani bu nedendende bosanma kelimesini kullanmayin derim
Sogutursunuz daha cok esinizi
Icten gelir bole seyler :rapci:

eşiniz sizi değiştirmeye çalıştımı?
bunu hissetseniz ne düşünürdünüz?

Back
X