- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi Jennifergirl
Hanimefendi burda sahsiniza yapilan hicbir hakaret, kufur edepsizlik vs yok. Herkes kendince bir yorum yaziyor. Yorumlara acik degilseniz konu acmayin lutfen. "Hayatinizdaki tum enerjinizi kocaniza vermeyin" diyor bi uye huraaaaaa. Ona huraaaa buna huraaaa.
Biz sizin hayatinizi nereden bilelim actiginiz konu nispetince yorum yapiyoruz.
Ben güzel güzel yorum yapmıştım, yorumum da baki elbet, lakin konuyu okumamıştım tam, sizin alakasız dediğiniz yorum bence çok da yerinde olmuş.Bu yorumun alakasiz oldu mesela ben ne soruyorum sen ne![]()
Siz ne sorarsanız sorun, kendinizi açık ifade etmezseniz ya da size yorum yapan, sizi eleştiren insanları yok yere terslerseniz tepki de alabilirsiniz tabi ki, siz sormasanız da bunu dile getirmek en doğal hakkımız. Konu açıyorsanız eleştiriye de açık olmalısınız, sizi hatalı görenler elbette olabilir. Hakaret edilmedikçe, polemiğe girilmedikçe kural ihlali söz konusu olmuyor ki. Konu sahibi olmanız forum kurallarını kendinizin belirleyebileceği, yorumları tersleme hakkınız olduğu ya da sizi onaylamak zorunda olduğumuz anlamına gelmiyor elbet. Sinirlisiniz, sıkıntılısınız, tamam anlıyoruz ama burada yorum yapan insanların ne suçu var? O sinirinizi kontrol edemiyorsanız buraya yazmak yerine, sizi tanıyıp da kahrınızı çekebilecek arkadaşlarınızla, ailenizle ve yakınlarınızla dertleşin derim.