Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben sana cevap vermedim niye hala yaziyosun mubattap olmuyorum hala yaziyosun derdin ne kimse hic bir şey demiyor sana noluyor evet prensesim tabiki zaten asil olmam suç mu daha fazla uzatma bence uğraşmak gereksiz
Ne isim var başka ayrica calisi yorum ben ..ben sevgi insaniyim öyle aman karnim tok sirtim pek öyle yüzeysel düşünen domestik bi tip olamadim hic keşke öyle olsa dediğin gibi daha kolay olurdu ayrıca sirf yazmak için yazmayin zaten sinirli gerginiz bi de siz sinir etmeyin insani
Çok saçma aslinda yani neden esinle vakit gecirmiyosun ki size demiyorum ben su an genel konuşuyorum... Dediğim gibi yanlis anlasilmasin ben biraz siradanliga karsiyiim yani daha cilginca şeyleri seviyorum yani ayy hanim hanimcik evinde otursun köşe koltuğu olsun tiplerden diilim...esimle değişik şeyler yapmak isterdim ama o cccooookkk siradan
Bence eşin çok akıllıca davranıyor.Sen adamın hep evde olmasına alıştın,daha ötesini istedin.O da diyor ki kendimi çekeyim de asıl ilgisizlik neymiş görsün,yokluğumu bir hissetsin bakalım.Bak kıskanmaya bile başlamışsın,hayırlısı :)