Anlaşılamamak

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Selam kızlr
Eşim eşim eşim...

Eşimin şu huyuna acayip sinir oluyorum sizcede haklı mıyım,

Çocuk her ne sebep olursa olsun bir sürü insan içindede olsak bana bağırıyor.

Bugün düğüne gittik kalkalım dedi bende kalkmadım. Sonra oğlumuzu kucağına aldı. Baktım yere bırakmış çocuğu o sıradada çocuk yere düştü çok sert. Bana bağırıyor bi sürü insan içinde kalkalım dedim sana herkes gitti bilmem ne diye.
Geçen de bi yerden geldim annemlerdeyim yine düştü çocuğa bak konuşacağına diye bağırdı.
Neyse eve geldik ben eşime kızdım sen bana bağıramazsın dedim. Baya kavga ettik. Hareketlerine dikkat et sende diyor bana. Herkesin kendi istediği gibi olmasını istiyor
İnan’ın bıktım yoruldum bu huyundan.
Ne yapayım akıl verin?

Cocuk bu düşe kalka büyür. Kafasina koluna bacagina bir sey olmadiktan sonra fazla kollamanin anlami yok .Hic düşmesin istiyorsa kucağında taşısın. Bu yuzden de bir anneyi üzmesin.

İnsan içinde, çok ayıp küçük düşürücü bi davranış bence. Kızarak bağırıyorsa tabi.
“E kalkalım dedim sana bak çocuk düştü” gibisinden sadece tepki gösteriyorsa bilemiyorum

Bence tepkinizi koyun ki bir daha dilini dudağını nesini ısırıyorsa ısırsın bağırmasın. Hiç de haklı yanı yok.

bana bağıran adamdan bir de lütuf bekleyecek değilim kaç yaşıma gelmiş konuşmayı öğrenmiş olması gerekiyor.

diyeceğinizi demişsiniz, bundan sonra bağırmaya devam ederse bir kez de siz onu rezil edin görsün. tiksindim resmen ne biçim insan bu be elin kolun varsa tut çocuğu kadın olmadan onu bile yapamıyorsun bir de bağırıyorsun.

O da baba o da ilgilensin o da bakabilir gayet . Çok saygısızca bir davranış

Sizde çocuğunuza baksaydınız adam haklı.
Eşinizin size bağırmaması için çocuğunuzun daha kaç kere düşmesi gerekiyor

Değil mi,babalar zaten izlemek için var.Her sorumluluk annenin.Bir kadının yazdığı cümlelere bak ya...

Ben olsam ben de bağırırdım,hatta üste çıkardım.Yaptığı terbiyesizlik.

Eşiniz saygısız ve toplum içinde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen biri.
Bunu ayrı bir tarafa koyarak sormak istiyorum.
Eşiniz size 'kalkalım' dediğinde onu hiç takmadan oturmaya devam mı ettiniz?

O da baba o da ilgilensin o da bakabilir gayet . Çok saygısızca bir davranış
Tabi ki zaten çocuğa hep baba baktığı için bu kadar bağırıyor adam azıcık ilgilen diye..
Düğüne gidiyorlar çocuk baba da e adam hadi kalk artık bak herkes gitti diyor konunsahibi kalkmam diyor !
Çocuk babanın kucağın da yine yere bırakıyor sertçe düşüyor çocuk.
Yola gidiyorlar çocuk yine eşinde konu sahibi birilerine laf yetiştiriyor çocuk yine pat düşüyor.
Bnm içimm çocuğumun sertçe yere düşmesine giderdi ..
Kocamın bana bağırması sonra ki iş.

Değil mi,babalar zaten izlemek için var.Her sorumluluk annenin.Bir kadının yazdığı cümlelere bak ya...

Ben olsam ben de bağırırdım,hatta üste çıkardım.Yaptığı terbiyesizlik.
Zaten çocuk baba da konu sahibi kendiside diyor.
Heryerde baba da düğünde dışarı da kucağın da diyor.
Böyle bayanlardan çok emin olun.
İlgilenmeyen , çocuk düşse içi acımayan.
Benimde iki çocuğum var çocuk koşsa eşinle beraber koşarız peşinden düşmesin diye.
Ama konu sahibi hala oturuyor çocuğu yine baba yerden alıyor.

İçinize mi doğdu hep babanın baktığı bilgisi ? Okudum yine bulamadım.Konu sahibi sadece düğünde kucağına aldı yazmış.Siz nereden anladınız babanın çocuğun birincil bakıcısı olduğunu ?

Ben açıkçası babanın tavrına o kadar odakliydim ki ilgisiz bi anne düşünmemiştim hiç anneler zaten ilgilidir diye . İk taraf da hatalı

Hı evet hep konu sahibinde çocuk pat pat düşürüyor çocuğu ne deyim ..
Eşinin kucağındayken çocuk kalkalım bak herkes gidiyor diyor konunsahibi orada ılımlı olup kalksa.
Birazda çocuğunu düşünüp açıkmış olabilir uykusu gelmiş olabilir vs..
Çocuk yere çok sert bir şekilde düşmeyecekti adam da yere bırakmış boş bulunup çocuk düşmüş.
Konu sahibi her ortamda ilgisiz ki eşi de artık ortalık yerde sinirlerine hakim olamayıp bağırıyor.

İki örnek üzerinden giderek çocukla hep babanın ilgilendiği, annenin ilgisiz ve duyarsız olduğu sonucuna nasıl vardınız anlayamadım. Hem ev dışında mekanlarda hep babanın kucağında olsa ne olacak, zavallı baba incinecek mi acaba? Kadınların kadınlara bakış açısı beni çok şaşırtıyor bazen.

Adam kalkalım dedi de, belki kadın o anda kalkacak durumda değildi, belki bir gerekçesi vardı. Adamın sinirle çocuğu yere bırakması mı gerekiyordu? Nedir yani kocaların, her dedikleri emir falan mı?

Son düzenleme:
Rahatsız olduğu bir durumu bağırarak dile getiren biri yontulmamamıştır. İşiniz zor. Kolay kolay düzelmez, çocukluktan gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…