Anlasılmayan durumlar.....

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhaba Arkadaslar

Benım sorunum erkek arkadasım sureklı basına aksıklıklerın gelmesı.. Bacaklarında cozulemeyen bır rahatsızlık var.8 senedır bunun ıcın ugrasıyormus yaptırmadıgı sey kalmamıs fakat tum sonucları normal yanı agrıması ıcın hıc bır neden yokmus fakat agrıyor ben buna sahıt oluyorum hatta bacagındakı agrı ayaklarında ve vucudunda yanmaya sebep oluyor ve canı cok yanıyor sorun cozulmedıkce o ıyıce coktu Bende sureklı arastırıyorum ama yok..Ilac verıyor doktor bu sefer alacagı ılac kaldıgı yerde kayboluyor bı turlu sonuca gelemıyoruz...Kendısı askerde dunde kendısının 2 dk uyuyakaldıgını o arada bıseyın kollarını tutudugunu soyluyor pesınden uyandıgında kapının altından bır golge gectıgını soyluyor..Bundan 5 sene once ruyasında ellerıne kına yakıldıgını soyluyor sabah uyandıgında o lekeler elınden gıtmemıs... yok sa baska bısey mı dıye dusunmeye basladım...Artık hocaya kadar gıtmeyı dusunuyoruz.. Napmamız lazım artık ıkımızde bunaldık...

Son düzenleme:

Allah yardımcısı olsun. Üzüldüm

Tövbe est.
Psikolojik bi rahatsızlık olmasın?

Rüyasında eline kına yakıldıysa sabah kalktığında o lekeler varsa annesi oğlum eline noldu dememiş mi?Bi o mu gördü lekeleri?
Bu kısmı biraz saçma geldi.

Oncelikle geçmiş olsun ellerinde ki kina değil bi cesit mantar hastaligi ona cok takilmayin hocaya gitmenize gerek yok bence bi psikaytriye gitmeli arkadaşınız

o elindeki lekeler mantar. netten aratirsan görürsün.

Diğer sorunları için psikiyayriste gidecek.

hocayada Kur'an ogrenmeye, dua öğrenmeye gitsin tabi.

büyü vs konuları yasak ayrıca. o kısmı silin.

Allah askına inanmayın böle şelere
Tanı konmuş ki doktor ilaç vermiş erkek arkadaşınızın unutması kendi sorunu
Benim babamın da ayağı yanar psikiyatr ilaç verdi düzeldi

Bence erkek arkadaşın kafayı sıyırmış biraz
Ya psikiyatra gitsin ya da uzak dur derim

Diğerlerini bilmem ama bacak ağrısı huzursuz bacak sendromu olmasın sakın?

Doktorlara gore pıskoljıkmıs adamın bacakları agrıyor resmen ben buna bı anlam veremedım..
Ayrıca herkez gormus lekelerı arastırmıslar melekler mı ne yakıyormus bılemedım bende artık

Oncelikle geçmiş olsun ellerinde ki kina değil bi cesit mantar hastaligi ona cok takilmayin hocaya gitmenize gerek yok bence bi psikaytriye gitmeli arkadaşınız

Pıskıyatrıye gıtmıs zaten.. Ama ılaclar bır fayda etmemıs soyledıgıne gore.. Ama bende o ılacları kullanması taraftarı degılım ınsanın bunyesıyle oynuyor

o elindeki lekeler mantar. netten aratirsan görürsün.

Diğer sorunları için psikiyayriste gidecek.

hocayada Kur'an ogrenmeye, dua öğrenmeye gitsin tabi.

büyü vs konuları yasak ayrıca. o kısmı silin.

Bılmıyordum yasak oldugunu Bende dıyorum dua oku namaz kıl abdest al

Araştırma hastanesine gitmiş mi?Elbet vardır sebebi.

Evet gıttı.. chuk up hersey cekıldı fakat yok en son ıgnelı tedavı bıle gordu doktor dıyor hıcbırsey yok bende ıyı bır norolog bulmaya calısıyorum bıldıgım kadarıyla Cerrah Pasa ıyı bu konuda

Anlattiginiz gibi bir durumsa askere nasil aldilar zor yani almalari yoksa bence piskolojik bu tamamen gerci askerlikte piskoloji testide var ama bilemedim hocaya bir goturrun bence

Anlattiginiz gibi bir durumsa askere nasil aldilar zor yani almalari yoksa bence piskolojik bu tamamen gerci askerlikte piskoloji testide var ama bilemedim hocaya bir goturrun bence

Askerde de suan doktora gıdıcek cunku yıne agrıları baslamıs durumda..Askerıye hastaneye gıtmesıne bıle zor ızın verıyormus...Hoca bulsam gıdıcemde artık öle hocalarda yok ki

Dovru bulmak zor ama ya cevrenizde hafız yasli yada bu isle ugrasan hocalara danisin onlar belki bulur yoksa mahalle camisine gidin orda bayanlar yada imam hoca illaki yardım eder bulunur

Bacaklari kilitleniyormu? Yoksa sadece ari sizimi?
Benim kiz kardesimin bazen bacaklari kilitlenir.
Boyle bi kas ceker yukari dogru, kimildayamaz.
Cok kotu acir.
Sonra gecer.
Bu galiba damarlarin birbirleriyle temas etmesinden oluyor.

Bence uyku sersemligiyle gordu digerlerini.

Agrilarda psikolojik. Soyle dusun medela kanser hastalarina stresi yasaklarlar hastaligi tetiklediği icin. Yani olumsuz dusunceler bizi hasta edebilir. Tum olay beyinde bitiyor. Ya da soyle dusun basin agriyorken surekli agriyi dusunursen agrin gecmez ama baska biseye odaklanirsan, kitap okursan, uyursan agrini unutursun vr geçer. Fiziksel olarak bisey yoksa ruhsal bi sikinti var demektir. Buyuye, hocaya falan inanmayin ya. Gercek olsa bi cirpida kendilerini zengin edip tüm gün yatarlar, gezerler kim tum gun dert dinlemekten hoslanir ki? boyle umutsuz insanlarin paralariyla zengin olmak isteyenlerden daha cok korkacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…