Merhaba Arkadaslar
Benım sorunum erkek arkadasım sureklı basına aksıklıklerın gelmesı.. Bacaklarında cozulemeyen bır rahatsızlık var.8 senedır bunun ıcın ugrasıyormus yaptırmadıgı sey kalmamıs fakat tum sonucları normal yanı agrıması ıcın hıc bır neden yokmus fakat agrıyor ben buna sahıt oluyorum hatta bacagındakı agrı ayaklarında ve vucudunda yanmaya sebep oluyor ve canı cok yanıyor sorun cozulmedıkce o ıyıce coktuBende sureklı arastırıyorum ama yok..Ilac verıyor doktor bu sefer alacagı ılac kaldıgı yerde kayboluyor bı turlu sonuca gelemıyoruz...Kendısı askerde dunde kendısının 2 dk uyuyakaldıgını o arada bıseyın kollarını tutudugunu soyluyor pesınden uyandıgında kapının altından bır golge gectıgını soyluyor..Bundan 5 sene once ruyasında ellerıne kına yakıldıgını soyluyor sabah uyandıgında o lekeler elınden gıtmemıs...Artık bende son care acaba buyu mu yaptılar yok sa baska bısey mı dıye dusunmeye basladım...Artık hocaya kadar gıtmeyı dusunuyoruz..Hocalardan da korkuyorum Napmamız lazım artık ıkımızde bunaldık...
Tövbe est.
Psikolojik bi rahatsızlık olmasın?
Rüyasında eline kına yakıldıysa sabah kalktığında o lekeler varsa annesi oğlum eline noldu dememiş mi?Bi o mu gördü lekeleri?
Bu kısmı biraz saçma geldi.
Tövbe est.
Psikolojik bi rahatsızlık olmasın?
Rüyasında eline kına yakıldıysa sabah kalktığında o lekeler varsa annesi oğlum eline noldu dememiş mi?Bi o mu gördü lekeleri?
Bu kısmı biraz saçma geldi.
Oncelikle geçmiş olsun ellerinde ki kina değil bi cesit mantar hastaligi ona cok takilmayin hocaya gitmenize gerek yok bence bi psikaytriye gitmeli arkadaşınız
o elindeki lekeler mantar. netten aratirsan görürsün.
Diğer sorunları için psikiyayriste gidecek.
hocayada Kur'an ogrenmeye, dua öğrenmeye gitsin tabi.
büyü vs konuları yasak ayrıca. o kısmı silin.
Araştırma hastanesine gitmiş mi?Elbet vardır sebebi.
Anlattiginiz gibi bir durumsa askere nasil aldilar zor yani almalari yoksa bence piskolojik bu tamamen gerci askerlikte piskoloji testide var ama bilemedim hocaya bir goturrun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?