Anlatalım, rahatlayalım (İş yerindeki sorunlar)

Walla arkadaşlar benim ağzım yandığı için işyerinde artık herkesle samimi olmuyorum odamdaki arkadaşlarla aram iii çok şükür odadan dışarı çıkmıyorum...

off bende deneme süresindeyim 1 hafta geçti 3 gün daha istedi adam nolucak bilmiyorum bu karamsarlık beni öldürüyor

hergün okula geç gelen,asla ödev yapmayan sınavlara gelmeyen öğrencisinden bi haber olmasına rağmen benim çocuğuma ilgi göstermiyorsunuz diye eli belinde okula gelen veliden mi şikayet edeyim tepemde durmadan kılıcını sallayan idareden mi eğitimi yapboz tahtasına çevirip zihin ve sinir sistemimin sınırlarını zorlayan milli eğitimden mi örnek olması gereken öğretmenlerin deli gibi birbirinin kuyusunu kazmasından mı aman ne rahat meslek diyen insanlardan mı şikayet edeyim bilemedim ben....
sanırım özel sektör yada kamu olması hiçbirşeyi değiştirmiyor işyerleri hep sorun hep sorun....

adam hem sorunlu hemde dengesız gercekten ,
herseyı benım yapmam gerektıgıne kendını ınandrmıs hergun sınırlerımı zıplatıyor Allahın belası
bana ettıklerını kendıde bulur umarım

ya ben okurken utanıyorum mıllet nasıl boyle seyler yapar anlayamıyorum
hayır mevzuda yemek kadın evınde hıcmı yemek yapmamıs bu zamana kadar ne kadar ayıp bırsey
baskasının rızkını kes evıne yemek gotur ınsanın ıcı nasıl rahat ederkı

nadia topigine don

sürekli dedıdkodu çekememezlık,sonra bı bakıyosun arkasından atıp tuttugu bırıne can cıger davranıyor..hangı bırısını anlatayım cok bunaldım ıkı yuzlu ınsanlardan ,kımseyle konusasım gelmıyor

ikiyüzlü insanlar beni de çileden çıkarıyor
iş yerinde aynı semtte oturduğumuz bir personel var
herkes hakkında agır kelimeler kullanıp eleştiriyor
bi bakıyorsun canım cicim ha ha sohbet ediyorlar
yıllardır iş hayatındayım görmediğim karakter kalmadı
daha neler görücez Allah iyi insanlarla karşılaştırsın amin.

merhaba kızlar bende işimden değilde iş yerindeki bazı boşbeleşlerden nefret ediyorum.buraya yeni tayın oldum eş durumundan önceki iş yerimde çok mutluydum şimdiki yerime alışamıyorum okadar gıcıklar varki özellikle benim şubem değilde bir alt kattaki şubede çalışanlar beni deli ediyorlar.iş yerinde park sorunu var erken gelen kapıyor anlayacağınız her sabah aynı şeyleri yaşıyorum arabanı oraya çekme buraya çek yok şuraya çek artık çok bunaldım her sabah aynı konuşma araba başıma bela oldu erkeklerde bir kıskançlık var sanki mal gibi bakıyolar insana hepsinden nefret ediyorum artık arabamı bir mahalle geriye çekiyorum allahlarından bulsunlar sırf sataşmak için yapıyorlar birkere yer bulamadım artık ne olursa olsun dedim saçak altına çektim hemen laf göndermişler çeksin arabasını ordan buz düşecek sırf beni taciz etmek için gittim baktım buz falan yok su damlıyo sadece sinirimden öldüm artık dayanamadım bende başka yere çekiyorum arabamı ordan yürüyorum işime yeterki muhatap olmayayım allah belalarını versin hepsinin benim sinirimi bozuyorlar sadece yer yarılsın içine girsinler görmeyeyim hiçbirini nekadar salak var toplanmış beni yumuşak yüzlü sanıyolar ama çıkarıcam torbadaki yüzümü gerekirse paylarım onları ama yeniyim ne yaparsın ayayğıma biraz yer edeyim doğduklarına pişman edicem onları

işyerinde ki sorunlarmı????hayatımın en berbat yılını yaşıyorum...Allahımm bundan kötüsünü göstermez inşallah...her türlü taciz...açık arama...sadece açık vermemek için öğretmenlr odasına inmiyorum..bumerang cehennemi bu olsa gerek..

Arada bir is arkadaslarimda aramda puruz ciksa da hallediyoruz. Benim esasinda is arkadaslarimla degil ama isimle ilgili sorunum var. Cok stresli bir is. Isimde bolum degistirmeyi cok istiyorum, ugrasiyorum, bakalim. Burda daha fazla calistikca, ilerde psikolojim bozulacak diye dusunuyorum. Insallah Allah bana da istedigim bolumde calismayi nasip eder, hergun dua ediyoruz iste.

Son düzenleme:
coook sinirliyim.... cikis saatimiz 18:30 saat 18:35 de gelip 1 saat sonraya bir belge yetistiricez bugun kurye de bulamiyoruz kesinlikle gitmesi gerekiyor (40 km kadar uzak bir yere) senin evin oraya yakin (20km kadar geri donmem gerekiyor halbuki) beni burada bekletiyorlar.. ben sofor muyum allahaskina??????

yarın ışe gıtmek ıstemıyorummm !!!!!

4 satış personelı ışı bıraktı, 1 montajcı bıde çaycı hepsıde cuma günü

kameramanla montajcının bana zaten bı faydası yok
görüşmeye kım gelse patron beğenemıyor
bütün ış bana kaldı sınırden patlamak üzereyım
bugün bıle gel evımdekı ofısde çalış dedı sınırden bayılcaktım ama tabıkı gıtmedım
bugün 1mayıs üstelık ne ışım var benım onun evınde
son anda kurtuldum ama kafayı yemek üzereyım 5 kışının ışını ben tek başıma yapıyorum telefonlara bıle cevap vermeye tenezzül etmıyor patron olcak gerı zekalı

bende ıstıfa etmezsem ıyıdır

Bende de he türlüsü var ,dedikodu yapanıbde en kötüü müdrmün bir önceki iş yerinden arkadaşları bunlar ne deseler olur diyor ,yer değiştirildm şimdide tacizle istifay zorlanıyorum yeni briş bulsamda kurtlsam şunlardan bıktım ,işe gidecek çalışacak hevesim kalmadı ...

Büyük bi firmada çalışıyorum, fakat yönetmenim insan değil. İşe yeni başladım ve illaki hatalarım olucak bugün kurduğu cümle çok kabaydı. Ben işiimi elimden geldiğince düzgün yapıyorum okumakla iş bitmiyo gerçekten !!!!

İşimden soğuttular beni, benle tek dertleri de geçen yıl yol hanına çevirip, çantadan kitap setine, dolap malzemesine kadar koymalarına izin verdiğim ve sadece bana ait olan odayı bu sene kullandırtmamam...
İşim gereği özel odam olması gerekiyor ve geçen yıl müsahamaha gösterdiğim için işimi yapmakta zorlanıyordum çat kapı bir şey almaya geliyorlardı, bu sene müsade etmedim diye benden kötüsü yok...
Böyle kıskançlık görmedim...

3 yıldır emek verdiğim şirket hiç işi bilmeyen bi kıza benim geçmem gereken yeri verdi ... yeri geldi gocunmadan bulaşıklarını bile yıkadım işim o olmadığı halde... ve şuan öyle kırgınım ki hepsine... kararsızım kalıp savaşmalı mıyım iş bulup çıkmalı mıyım bilemedim

ya bir bayan için şartları düzgün bir iş bulmak o kadar zor birşey ki..

Hemcinslerin ayağını kaydırmaya çalışır.Kuyunu kazar.
Karşı cins senin emirlerini yapmayı kendine yediremez..
Eski çalıştığım yerde anlamadığım bir yeri sorduğumda bana 'kıt mısın kafan basmıyo mu' demişti ya...
böyle rezillik olmaz ya bide ben hemen laf yapıştıran tiplerden değilim sinirden ağlamıştım hemen o gün istifamı vermek istemiştim.

slm arkadaslar bugun ısyerındeyım calısıyorum ama okadar canım sıkkınkıı belkı anlatınca sacma gelıcek ama gercekten bunaldım bulundugum ortam hep genc ortamı 3 yıldır calısıyorum calısma arkadaslarım hepsı yasıtım ve genç bır cok teklıf aldım halada alıyorum su sıra begendıgım bı cocuk var oda sadece bakıyor benım ıs saatımle onunkın uymuyor vs vs..... offf ancak ısyerınde okadar cok teklıf alıyorumkıı artık bunaldım teklıf ınsanı mutlu eder benım psıkolojımı bozduu artık uzuluyorum teklıf edenler sonra yanımdakı kızlara edıyor onlar gelıp sana ettımı bu bısey yasadınızmıı bana ımalı bakıslarrr artık bıktım usandım sevgılım olsaaa bende mutlu olam gozlerde benden uzakta olcak nolur yardım edın neden mutlu dıılım herkes gıbı,,begendıgım cocuk ılgılı ama onada bakamıyorum heyecanlanıyorum offf benden bı halt olmazz nolur akıl verın sevdıgımı gorunce lıselı kızlar gıbı oluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…