Anlatayım da içimde kalmasın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Suan butun terslikler bana cok hos geliyor. Anarsi istiyorum kaos istiyorum. Bdv de de ne kadar problemli gorumce kv koca elti varsa saydirdim. Ofkem dinmiyor hala
Ne oldu? Neler soyledin? Tepki ne oldu
Konuyu bölmek gibi olmasın ama bi hayli farklı ailelerimiz.
Benim ailem kendi halindedir, eşimin ailesi curcunalı..
Neyse ama eş ailesi diyorum ya sabır çekiyorum ben hep
Yüz göz olmak istemiyorum
4 yıl evliyim bu arada

Neyse ben curcunayı sevmem ya kimseye haber vermeden doğuma gittim, eşime de şu çantayı al hemşirelere verirsin dedim içinde bebk kıyafeti var
Doğumda yırttım böylece tantanadan

Lohusalık zorlu geçti , özellikle eşimin 3 günlük izni bitince
Sonracıma bi de mevlid okutayım dedim, bebek mevlidi hani
Orda olanlar oldu
Kayınvalidem torununun yüzüne bile bakmadı
Komşularıyla gayet altın günü modunda takıldı
Mevlid bitti, ikramlar yendi. Bizim taraf gitti annem ve ablam hariç tabi
Ablam ve annemde , kayınvalidem ve komşu heyetine hala çay ve ikramda bulunuyorlar
Bebek cır cır cırlıyo artık bunaldı sanırım, annem nazar duası filan da okudu
Sonra cup hepsi birden kalktı bu komşu ekibi kendine servis bile ayarlamışta servisleri gelmiş

Adet olmuştu artık e madem bebek var her Cumartesi Çekirge günü
O güne kadar susmuştum ama mevlidde olanlardan sonra iyice sabrım taştı
Eşime dedim yeter bebek var diye her hafta tüm sülaleni ağırlayamam ki
Ama annemde kek yapacak filan diyor ( mesajlaşıyoruz dışarda eşim )
Başlarım kekine dedim içimden tabi baktım olacak gibi değil kendim aradım
Ki pek telefonlaşmayız kayınvalidemle
Dedim ki eşim aradı yine bize gelecekmişsiniz sanırım ha evet dedi
Müsait değiliz bu haftada benim ailem gelecek belki, her hafta her hafta sıkıldım ben artık
Ama torunumu özledim demez mi
İyice kayış koptu
Ne torun özlemesi ya, torun özleyen gelir torununu sever siz her geldiğinizde olay altın gününe dönüyo. Geçen hafta mevlid vardı torununuzu gördünüz mü ? Çocuk cır cır cırlarken annemler nazar duası okudu kızınız bile koştu sesine geldi siz komşularınızla içerde çay partisi yapıyordunuz dedim. Hı dedi şaşırdı. Hem ses tonum kötü hemde ben ona böyle konuşmamıştım hiç eşim bulurdu arayı bi şekilde.
Bi de komşularından biri patavatsız bana müdahalede bulunmaya çalıştı. Onu da söyledim o kim ki dedim ? Aaa ondan haberim yok dedi, hayret birşeysiniz dedim ellerim titriyordu artık çat kapadım. ( İlk kez böyle tartıştık , kötü de hissettim aslında kendimi ama 4 yıldır fazla dolmuşum onu anladım )

Yani benim kızdığım nokta
Kayınvalide neden bakmadı değil, bakmasın. Zorunda değil zaten
Sorunum bu olsa sezeryan ameliyatımın dördüncü gününde, gelip benden çay isteyen kayınvalideme çay demlezdim. Yaygarayı o zaman basarım.

Benim kızdığım nokta 'torun özlüyoruz' kisvesiyle altın günü çevirme ve her haftasonunda dayatma yapmaktı. Oh ferahladım

Iste aranan kan.
Cekirge o telefonun numarasini cevirdigin ellerine saglik.
Boyle ya.
Aman hep biz dusunuyoruz.
Taktir ettim tebrik ettim. Cok iyi olmus o yuzsuz kvye. Cok bile cekmissin. Ne demek altin gunu gibi bebekli evde kendini agirlatmak. Otursun evinde kekini kendi ikram etsin.
Ya su kv inancim bitti bitecek de anneannem gibi bi kadin var. Henuz kv olamadi. Eger o da kotu olursa (sanmiyorum ama) diyecegim bu kv hep boyle. Yikin yakin yagmalayin.
Ama demiyorum hala bir umudum var kvlerden yana.

Aynen bizde yedigin onunde yemedigin arkanda derler

Konu kayınvalidemin görme imkanı varken kaçıp, sonra görmemiş gibi çok özlüyoruz demesi
Hayır yani konunun sadece maddi kısımlarına takılmışsınız da özet geçmek istedim :)
Art niyet çekememezlik arıyorum öyle olunca
Zira çoğu kişi oraya takılmadan yorum yapabiliyorsa

Yok aslında iyi insanlar kadar iyi kayınvalideler de var
Ben benim kayınvalideme de kötü demem yine de, düşünemiyo mu cümbüşe mi alışıklar bilmiyorum
Ama şu bi gerçek ben onun hayallerindeki glein değilim, belkide o her daim kısırını yapıp kayınvalidesini arayan bi gelin istiyordur.
Bense tam tersi, 15 günde bir gidelim gelelim saygıda kusur etmeyelim yeter diyenlerdenim
Fark burada herhalde

Bence oyle bi gelin yok. Bende senin kafadayim. Mic mic iliskileri sevmiyorum. Yolunca yordaminca mesafeli mesafeli iliskiler yasamak varken curcunaya ne gerek var.

bazı kayınvalideler böyle. çocukla oynamak bile angarya gelir. ama baksan mangalda kül bırakmazlar şöyle düşkünüm böyle düşkünüm torunuma diye. olsun, tek derdin bu olsun

Temizlikçi ve dışarıdan yemek söyleme olayını eleştirenler bence maddi durumunuzla ilgili demediler bunu.
Ben de öyle düşündüm kayınvalideniz normal bir zamanda değil de işlerin ortasında çağırdığınıza bozulmuş olabilir.
Bence de hoş olmamış çünkü.

Bence oyle bi gelin yok. Bende senin kafadayim. Mic mic iliskileri sevmiyorum. Yolunca yordaminca mesafeli mesafeli iliskiler yasamak varken curcunaya ne gerek var.
Yaşıt değiliz ki zaten
Yaşıtlarımla da ha deyince her hafta buluşmaya vaktim olmuyo zaten
Bilmiyorum da evlilik bana sabrı öğretti arkadaş, yazınca hatırlıyorum yine iyi dayanmışım

Benim kayınvalidemin de hayalindeki gelin ben değilim muhtemelen
Manken gibi uzun ince olayım mini mini giyeyim çok kültürlü olayım hem yoğun çalışayım hem oğluna torununa güzel sağlıklı yemekler yapayım hem evim düzgün olsun
Hem ona annecim gel birlikte yaşayayım diyeyim onun yemeğini de ben yapayım gibi gibi

Senin ki daha mükemmeliyetçiymiş

girçek iyi dolmuşun be çekirgeee

Yaşıt değiliz ki zaten
Yaşıtlarımla da ha deyince her hafta buluşmaya vaktim olmuyo zaten
Bilmiyorum da evlilik bana sabrı öğretti arkadaş, yazınca hatırlıyorum yine iyi dayanmışım
Evlilik sabir isi. Cok bile ogrenmissiniz

Chek konunu baltaladım sanki, kusura bakma
Otlakçı gibi hissediyorum kendimi

Ben sana müstakbel görünce min yaptığını anlatsam kaynananı öper alına koyarsın baby.
Pişt Elmas
Sende gelincilik oynama şimdiden
Yaş 19 ve söz yok bişey yok
Yaşıtların gibi ol tadını çıkar fırsatın varken, evlenince zaten görümce kaynana sorunların olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…