Anlatayım da içimde kalmasın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
he valla doğru diyon çekirgee aynen oluyor bazen her insanda çığrışım yapan dertler
ve dolmuşluğun verdiği terslikle gelen garip hain tripler
Ama sonuca bakalım işe yaradı mı yaradı
Demek ki arada bi cinlenmek hoooop bi durun orda diye

Hay ağzınla bin yaşa canım, kayın validesini en iyi kendi bilir; demek ki hoşlanmamış durumdan
Temizlik ---- > Abla
Yemek------> Dışarıdan
Çocuk------> Kayın valide

Tabi ki maddiyatla ilgili değil, biz öğrenciyken eve temizlikçi abla çağırırdık, abla mini minnak bebeğiyle gelirdi ve işini de hiç aksatmazdı benim tüm dağınıklığıma karşı.. O zaman anlamazdım aman ne var yapsın işini derdim. Şimdi anlıyorum hem o kadının büyüklüğünü, hem de benim nasıl rahat olduğumu ... Konu sahibi kayın valideye bozulmuş da, demek ki çocukla oynamayı pek sevmiyor, gelinimle oturayım modunda. O ortamı da bulamayınca terk etmiş işte ...

Ama sonuca bakalım işe yaradı mı yaradı
Demek ki arada bi cinlenmek hoooop bi durun orda diye

Yokkk katılıyorum sonuna kadar
Yani meydan boş olunca saldırması kolay oluyor
Arada can acıtmadan meydanın dolu olduğunu hissettirmek lazım bak fazla değil azıcık

Kayınvalidem öyle biri değil işte beni neden şimdi çağırdın diye bozulacak biri değil öyle olsa zaten çağırmam
Kayınvalidem zora gelince tırım tırım kaçan biri
Daha önce lohusayken 36 saate yakın uykusuzken kendisi 12 saat uykusundan uyanıp günaydın dediğini duymadım diye ben bu evde istenmiyorum diye ortalığı ayağa kaldırdı
Bende eşime dedim annenle sen bekleyeceksin bu gece 1 dk uyumasına izin vermeyeceksin
Ertesi gün ben gideyim artık evime rahat edemiyorum diye gitti gece uyumadı diye

Yokkk katılıyorum sonuna kadar
Yani meydan boş olunca saldırması kolay oluyor
Arada can acıtmadan meydanın dolu olduğunu hissettirmek lazım bak fazla değil azıcık

Çözmüşsün madem
Torununa baktırayım da nasılsa kaçar diye mi düşündün ki

Çözmüşsün madem
Torununa baktırayım da nasılsa kaçar diye mi düşündün ki

Baktırmak da değil aslında siz oynarken biz yemek yiyelim dedim sadece 10dk anca sürdü ki git gel yaptım ara ara
Kaçtığını zaten biliyorum ama sonra arayıp oğluna dakikalarca ay ben çok özledim demesi garip geliyor
Ne kadar çözsemde ifrit oluyorum yapay geliyor:S

Bu kv en iyisi bile aynı. Gerçekten seviyorum kv Allaha şükür hiçbir problemiz yok çünkü birbirimizden bi beklentimiz yok o benden gelin gibi hizmet falan beklemez
Bikaç sene öncesine kadar torunum olsun ben ona bakarım öyle yaparım böyle ederim bi hamile kaldım (4defa düşük yaptım bu süreçte uğraşmak zorunda kaldı tabi biraz benimle)iyi olursam sağlıklı olursam bakarım tabi falan deyip iş ciddiye binince sallamaya başladı

Temizlikci kadina bile yemek vermissin. Kvye yemek vermemissin. O hayir bile dese 3 porsiyon soylemen lazimdi. Kokmustur kadina. Insan yerine konmamis kalkip gitmis. Ben olsam da aynini yapardim. Bi daha da evine gitmezdim.

Eşim söylemesin boşver ağzı iyi laf yapmıyor saçma sapan şeyler söyler
Hafta sonu gideceğiz zaten der az görüyorum diye ben laf arasında söyleyeceğim onu bekliyorum

Laf arasında deme açıkça de

Eşime böyle demişsin ben de üzüldüm geldin sevmedin bir de böyle dedin diye

Zira onun derdi sevmek değil torunu ayağına getirmek her hafta bize getirir seevdîrirler diye hava atmak

Gel sev deyince ile gelmez kendi evinde olacak ki hakimiyet kuracak soğuk diyecek sıcak diyecek biraz büyüyünce bu var yedir diyecek vs vs

Temizlikci kadina bile yemek vermissin. Kvye yemek vermemissin. O hayir bile dese 3 porsiyon soylemen lazimdi. Kokmustur kadina. Insan yerine konmamis kalkip gitmis. Ben olsam da aynini yapardim. Bi daha da evine gitmezdim.

Temizlikçi kadına -bile- ne ya? O bile ne? Ne kadar itici bir kelime. Bile- Sormuş kadın, yabancı mı oğlunun evi, ilk kez mi geliyor? Misafir mi?

Kişisel probleminiz mi var benimle yoksa okuduğunuzu anlamadınız mı??
Sordum diyorum kadına ben yeni yedim dedi ?
3 porsiyon söylemediğimi nerden biliyorsun ki evde temizlik yapan biri varken hep fazla fazla söylerim yenmezse akşam eşim yer diye ki abla da yemez 1 porsiyon artar Ki yemek gelince tekrar sordum yemek var gel diye
Yani anlayacağınız bu yorumunuz da tutmadı malesef

Bazı yorum yapan kişiler. İş güç mü yok hayırdır? Size ne kimin dışardan yediğinden veya eve temizlikçi aldığından? Çekememezliğinde bi onuru bi gururu vardı önceden. Böyle ayakaltı değildi.

Chek kv işte mantık aramanın bir mantığı yok cidden.

Konudan çok standartlar konuşulacak herhalde

Evine temizlikçi alıp, dışardan yemek söyleyen birinin birşeyleri şikayet etme hakkı yokmu ? Para=huzur+mutluluk falan mı bazıları için? Zaten dışardan söylenen yemeğin konu ile alakası ne anlamadım. Daha öncede bişeyler olmuş birikmiş konu sahibinde çok belli. Bu sadece örnek olmalı.
Kv davranışı yapmacık gelmiş o da yazmak istemiş ki evet yapmadık 10 dakika bile durmamış evde. Konu sahibi herhalde söylemiştir evde temizlikçi olduğunu gelmeden önce ya da başka birinin varlığından kv rahatsız olsa zaten çağırmazdı herhalde kv o tanıyor, biz değil.

Konudan çok standartlar konuşulacak herhalde

Her gün açılan konulardan yardımcı bayan, bakıcı benimki neden bu kadar dikkat çekti anlamadım zaten :)
Bir de öyle bir öfkeyle yazıyorlar yorumları çok belli oluyor artniyet olduğu sanki parasını onlara ödetmişim

Evde biri varken kendimize yemek söylüyoruz sana da söyleyelim mi diye sorulmaz
Ona sormadan söylenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…