Ooooo ooooo mastika mastikaaa kavga varmış
Şaka gibi ya, benim param senin paranı ezere döndü olay. Bu kadar düşmesin seviye.
Eşim dio annelerde kalıosun bizimkilerde bekler. Evimde düzen kalmadı tek başıma nasıl temizlik yapıcam onu düşünüyorum şu an ya evi bk götürüo her yer toz olmuş oğlan hareketli artık arkamı dönmeye gelmio 1 saatte yapıcağım temizlik oldu bana bütün gün.Yatıya gitme, oturmaya git ama akşam evine dön
Ben annemde de kalmıyorum kayınvalidem de kalmıyorum
Memnunum
Doğru diyoEşim dio annelerde kalıosun bizimkilerde bekler. Evimde düzen kalmadı tek başıma nasıl temizlik yapıcam onu düşünüyorum şu an ya evi bk götürüo her yer toz olmuş oğlan hareketli artık arkamı dönmeye gelmio 1 saatte yapıcağım temizlik oldu bana bütün gün.
Genelde eşim teklif edio hatta ısrar.. bırakmışken kal die, ben çok nadir derim kalayım die hiç kalma kafasında gitmem annemlere. Ama asıl mesele eşim anneside dio hafta içi kurs çıkışı uğra bi kıza sen torununa bak onda halletsin hemen işini falan ilgilen güzel güzel torununla dio valide hanımda e oğlum evde işim var gücüm var dio bi ton bahane sayıyor gelmemeye. E ben nasıl geliyorum bi ton iş güç bi de çocuk taşıyorum sürekli size be kadın desem haksız mu olurum. Evde işi gücüde yok ayrıca görmesem bilmesem günahını almam.Doğru diyo
Annene de kalırsan babaannenin de canı çeker
Ama ikisinde de kalmazsan, evinden başka yerde kalmayı istemiyorsun denir
Ondan sonracıma haftasonu ver bebeği eşine, sen yapabildiğince yap temizliğini
Bebeğe bakamıyosa da o temizlesin evi
Kendi kendinize yetin. Ailelere haftada bir gidin kalmayın dönün
Eşinle açık açık konuşGenelde eşim teklif edio hatta ısrar.. bırakmışken kal die, ben çok nadir derim kalayım die hiç kalma kafasında gitmem annemlere. Ama asıl mesele eşim anneside dio hafta içi kurs çıkışı uğra bi kıza sen torununa bak onda halletsin hemen işini falan ilgilen güzel güzel torununla dio valide hanımda e oğlum evde işim var gücüm var dio bi ton bahane sayıyor gelmemeye. E ben nasıl geliyorum bi ton iş güç bi de çocuk taşıyorum sürekli size be kadın desem haksız mu olurum. Evde işi gücüde yok ayrıca görmesem bilmesem günahını almam.
İyide çekirge daha ortada bisey yokken müstakbel görümce çok fenalıklar yaptı. Konu açsam direk trend konular â girer.Pişt Elmas
Sende gelincilik oynama şimdiden
Yaş 19 ve söz yok bişey yok
Yaşıtların gibi ol tadını çıkar fırsatın varken, evlenince zaten görümce kaynana sorunların olur
Senin bence canın sıkılıyo Elmasİyide çekirge daha ortada bisey yokken müstakbel görümce çok fenalıklar yaptı. Konu açsam direk trend konular â girer.
İyi yine bakıyormus
Hiç mecbur değilim deyip bakmayan da var
eşin demedimi kaçar gibi gitmişsin niye yalan söylüyosun diyeMerhaba bayanlar
İki gündür kayınvalideme söyleyemediklerimi buraya yazayım da içimde kalmasın
Geçen cuma temizlik için abla geldi, zaten evde biri var kayınvalidem de gelsin kızımı görsün hem de ona bırakılan eşyalarımız vardı onları da getirsin istedim.
Kayınvalidem geldi saat 1 gibi kızımla oynamaya başladı. Yemek söyleyeyim mi biz acıktık istersen sana da söyleyeyim dedim ben yedim az önce dedi. Ablayla kendime söyledim yemek hemen geldi saat 13:20 idi
Senle oyun oynarken biz yiyelim olur mu sonra ana kucağını mutfağa taşı hem yemek ye hem kızla ilgilen olmasın dedim tamam tamam siz yiyin ben oynarım dedi
5 dk geçti geçmedi içeriden uykusu geldi galiba ben de gideyim artık dedi, bi 5 dk daha oyalar mısın hemen hızlıca yiyeyim dedim
5 dk geçti Chek bebeğin çok uykusu geldi gel uyut sen (Ben gideyim demeye getiriyor, kızımın uykusu yok çünkü uykusu gelince mızmızlanıyor) Tamam dedim geliyorum hemen kalktım baktım çocuk gayet keyifli oynuyor
Sen geldiysen ben gideyim artık tekrar işyerine dedi (İşi vardır ondan gitmiştir falan gibi bir şey yok ayrıntılı anlatamam ama o saatte işi yoktu eminim:) olsa gelmezdi bir de aile şirketi old için patrondan izin alma vs yok:))
Evden çıktığında saat 13:40 dı bir saat bile durmadı yani bizde
Gelelim asıl sinir olduğum şeye pazar akşamı da pazartesi akşamı da eşim annesini aradı kv habire torunumu az görüyorum, çok özlüyorum da böyle bir sürü şey söylüyor anlıyorum eşim çünkü anne geliyoruz haftasonu müsait oldukça ben de akşamdan akşama görüyorum napayım vs diyor ama ben nasıl sinir oluyorum
E be kadın gel dedim geldin, al torunun ilgilen dedim bu seferde kaçmaya yer aradın 10 dk zor durdun
Alıp telefonu "geldiğinde dursaydın başında madem çok özledin niye kaçtın" diyesim geliyor ama zor tutuyorum
Not: Eşim biliyor kaçarcasına gittiğini
Merhaba bayanlar
İki gündür kayınvalideme söyleyemediklerimi buraya yazayım da içimde kalmasın
Geçen cuma temizlik için abla geldi, zaten evde biri var kayınvalidem de gelsin kızımı görsün hem de ona bırakılan eşyalarımız vardı onları da getirsin istedim.
Kayınvalidem geldi saat 1 gibi kızımla oynamaya başladı. Yemek söyleyeyim mi biz acıktık istersen sana da söyleyeyim dedim ben yedim az önce dedi. Ablayla kendime söyledim yemek hemen geldi saat 13:20 idi
Senle oyun oynarken biz yiyelim olur mu sonra ana kucağını mutfağa taşı hem yemek ye hem kızla ilgilen olmasın dedim tamam tamam siz yiyin ben oynarım dedi
5 dk geçti geçmedi içeriden uykusu geldi galiba ben de gideyim artık dedi, bi 5 dk daha oyalar mısın hemen hızlıca yiyeyim dedim
5 dk geçti Chek bebeğin çok uykusu geldi gel uyut sen (Ben gideyim demeye getiriyor, kızımın uykusu yok çünkü uykusu gelince mızmızlanıyor) Tamam dedim geliyorum hemen kalktım baktım çocuk gayet keyifli oynuyor
Sen geldiysen ben gideyim artık tekrar işyerine dedi (İşi vardır ondan gitmiştir falan gibi bir şey yok ayrıntılı anlatamam ama o saatte işi yoktu eminim:) olsa gelmezdi bir de aile şirketi old için patrondan izin alma vs yok:))
Evden çıktığında saat 13:40 dı bir saat bile durmadı yani bizde
Gelelim asıl sinir olduğum şeye pazar akşamı da pazartesi akşamı da eşim annesini aradı kv habire torunumu az görüyorum, çok özlüyorum da böyle bir sürü şey söylüyor anlıyorum eşim çünkü anne geliyoruz haftasonu müsait oldukça ben de akşamdan akşama görüyorum napayım vs diyor ama ben nasıl sinir oluyorum
E be kadın gel dedim geldin, al torunun ilgilen dedim bu seferde kaçmaya yer aradın 10 dk zor durdun
Alıp telefonu "geldiğinde dursaydın başında madem çok özledin niye kaçtın" diyesim geliyor ama zor tutuyorum
Not: Eşim biliyor kaçarcasına gittiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?