Anlatayım da içimde kalmasın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ooooo ooooo mastika mastikaaa kavga varmış

Gerek yoktu böyle bir tatsızlığa, neyse olan olmuş bir kere.

Yatıya gitme, oturmaya git ama akşam evine dön
Ben annemde de kalmıyorum kayınvalidem de kalmıyorum
Memnunum
Eşim dio annelerde kalıosun bizimkilerde bekler. Evimde düzen kalmadı tek başıma nasıl temizlik yapıcam onu düşünüyorum şu an ya evi bk götürüo her yer toz olmuş oğlan hareketli artık arkamı dönmeye gelmio 1 saatte yapıcağım temizlik oldu bana bütün gün.

Hiçbir zaman yeteri kadar görmezler çocukları ve torunlarını aten, klasik bir cümledir. Hakkikaten bırakırsan da çocuğunu şikayetler başlar, iki fünden sonra işler falan çıkar gider alırsın çocuğu ardından gene başa sarar...

Doğru diyo
Annene de kalırsan babaannenin de canı çeker
Ama ikisinde de kalmazsan, evinden başka yerde kalmayı istemiyorsun denir
Ondan sonracıma haftasonu ver bebeği eşine, sen yapabildiğince yap temizliğini
Bebeğe bakamıyosa da o temizlesin evi
Kendi kendinize yetin. Ailelere haftada bir gidin kalmayın dönün

Genelde eşim teklif edio hatta ısrar.. bırakmışken kal die, ben çok nadir derim kalayım die hiç kalma kafasında gitmem annemlere. Ama asıl mesele eşim anneside dio hafta içi kurs çıkışı uğra bi kıza sen torununa bak onda halletsin hemen işini falan ilgilen güzel güzel torununla dio valide hanımda e oğlum evde işim var gücüm var dio bi ton bahane sayıyor gelmemeye. E ben nasıl geliyorum bi ton iş güç bi de çocuk taşıyorum sürekli size be kadın desem haksız mu olurum. Evde işi gücüde yok ayrıca görmesem bilmesem günahını almam.

Ohooo bir konunun daha ruhuna fatiha okunmuş..
Konu sahibi seni haklı gordum KV nin sevgisi lafta kalıyor anlaşılan..
Açıkça konuş en guzeli

Eşinle açık açık konuş
Ne annemde ne kayınvalidemde kalasım yok
Düzenimiz olsun de
Kayınvaliden de isterse arada gelsin , arada da siz gidin ama akşam dönün bence

Pişt Elmas
Sende gelincilik oynama şimdiden
Yaş 19 ve söz yok bişey yok
Yaşıtların gibi ol tadını çıkar fırsatın varken, evlenince zaten görümce kaynana sorunların olur
İyide çekirge daha ortada bisey yokken müstakbel görümce çok fenalıklar yaptı. Konu açsam direk trend konular â girer.

Ben napayim ayooll altlı ustluyuz bi gün görmese, çok özledim oğlum kızım sen babanneyi ozlemedin mi..
Sanki fizanda oturuyoz.. Oğlanın küçük gelenleri ayrılacaktı dolaplar viran elim ermiyo diyorum.. Çocuğun altını acacakmisim yerde duracakmis.. Bende yapacakmisim.. Zekaya gel..

İyide çekirge daha ortada bisey yokken müstakbel görümce çok fenalıklar yaptı. Konu açsam direk trend konular â girer.
Senin bence canın sıkılıyo Elmas
Askerdeki sevgilini bir yana bırakmış, onun ablasına annesine bakınıyorsun
Daha yaşın 19 kendi yaşıtlarını örnek al, gelincilik oynama lütfen. İlerde gerçeğini yaşayınca bu kadar tatlı gelmez, acele etme o yüzden.

eşin demedimi kaçar gibi gitmişsin niye yalan söylüyosun diye

İçinde tut kalsın aman deyim!
Sonra bir sürü sorun uğraş dur boşver eşin veriyor cevabı

Salağa yatip soyleyin bence e geldiniz annecigim daha kahve icecektik "isim cok dediniz" gittiniz diye ayyy ne kotuyum di mi sinir oluyorum bunlara yaaaa ayhh hic sallamayin en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…