Anlatayım da içimde kalmasın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fazla söylemiştim zaten gelince tekrar sordum yine aynını dedi.:)
Ya işte bana annem babam bile yiyecek misin dediklerinde Hayır diyorum
Huy mu cekingenlik mi adı neyse o var bazı insanlar da yeme içme konusunda
Aklınızda bulunsun bu bazilarimiz boyleyiz =)

Ya işte bana annem babam bile yiyecek misin dediklerinde Hayır diyorum
Huy mu cekingenlik mi adı neyse o var bazı insanlar da yeme içme konusunda
Aklınızda bulunsun bu bazilarimiz boyleyiz =)

O kadar ayrıntılı yazmamayayım dedim konu iyice uzamasın diye :)

Değil mi ama?
Ben olsam ben de bozulurdum yani.

O zaman huyu bu, kafanıza takmaya değmez boşverin.

Neden sizden kaçarcasına gitti ki onu anlamadım :))

Neden sizden kaçarcasına gitti ki onu anlamadım :))

Sanırım kızım ona kaldı diye, hoş on dk duracaktı ama başında
Kızım o an yatakta oynuyordu kucak falan istemiyordu
Hastayım müsait değilim derim illa gelicem der, gel sev derim kaçar kv olmak bunu gerektiyor herhalde

:) hem torunumu goremiyorum diye yakınıyor hemde bıkıp kaçıyor :) te allahım ya

yine kızacaksınız ama....sizin de istekleriniz mi fazla? ben kv me 1 dakika uyumayacak diye direttiğimi düşünemiyorum ne hakla yani.

siz sanırım kv çocuk baksın ben dışardan söylediğim yemeğimi rahatça yiyeyim sonrada (ablanın temizlediği) temiz evimde bi kahve keyfi yapayım falan diye düşündünüz ama kv niz buna izin vermedi:))

Kisisel sorunum yok. Sizi ilk defa goruyorum. Noldu gerceklerle yuzlesmek acitti mi?

Bende anlam veremedim. Konunun evinize gelen temizlik elemanı ile alakası ne
siz o kadar iyi niyetli ve alçak gönüllüsünüz abla diye hitap ediyorsunuz. Hayatım boyunca kişilerin sonuna eklenen -bile ekinden nefret etmişimdir.
Konu hakkında yorum yapamadım iyi mi? Acaba öyle aniden bırakıp gidince suçluluk mı hissetti böyle bir şey dedi, her zaman mı yapıyor.

Ben 1 aylıktan beri kızıma kendim bakıyorum kızım kolikte oldu yine kendim baktım annem uzakta
Kayınvalide ben geleyim arada bakayım dedi ısrar etti kabul etmedim,
Evimin temizliğini 1.5 ay öncesine kadar kendim yapıyordum ama kocam kendi ben yardım edemiyorum bari biri dip köşe yapsın dedi kendi buldu kadını, kızım 5 aylık bu arada
Kayınvalidem 1 ay bizim evde durdu lohusayken kimse ona bir şey demeden istenmiyorum diye ağladı beni kıskandı üzerimdeki ilgiyi kıskandı halimden anlamadı benim sabahlamış halimden anlamadı bi günaydın dememişim diye ortalığı birbirine kattı bende halimden anlasın diye anneni uyutma bir gece nasıl oluyormuş anlasın dedim

İş dediğiniz gibi değil yani:) Dışardan da yerim size ne:) Sizden mi çıkıyor parası:)
Kadın da gelir her gün ne yani:) Neden zorunuza gitti:)

Kisisel sorunum yok. Sizi ilk defa goruyorum. Noldu gerceklerle yuzlesmek acitti mi?

Konu kaynanam olmasına rağmen siz neden maddi durumla ilgili yorum yaptınız
Maddi durumum iyi olması canınızı mı acıttı sizinde??

Ben olsam o an alır teli
Anne geldin 1 saat bile durmadan gittin.
Özlüyorsan burdayız kacmıyoruz buyur gel derdim

Bende anlam veremedim. Konunun evinize gelen temizlik elemanı ile alakası ne

Bak şimdide çocuğu kayınvalide baksın diye yapmışım oldu kadına 10 dk çocuğa bak dedim Allahtan
Dışardan yemekler, dışarıdan gelsin temizlik, oh ne ala
Bende anlamadım ki suçluluk hissetse fazla kalamadım derdi telefonda ama

Ben anlamadım neden herkes konu sahibini yiyor
Yorum yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz neden sürekli bi kirma laf sokma pesindesiniz

Ben anlamadım neden herkes konu sahibini yiyor
Yorum yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz neden sürekli bi kirma laf sokma pesindesiniz

Konuda temizliğe yardımcı biri geliyor, dışarıdan yemek söyledim dedim diye derdim olmayacakmış
Oh ne rahatmış, bi elim yağda bi elim baldaymış
Ben ne ile ilgili konu açtım neyle ilgili yorum yapıyorlar
Fesatlık işte

Yardımcının yanında siz bide dışardan yemek yiyorsunuz lütfen kanuyu saptırmayın

Konu nereden nereye gelmiş, konu sahibesi kv şikayet ederken daha beteri ile karşılaşmış. Bazı yorumları okurken güldüm istemsizce. İnsanların en büyük sorunu evi temizlemek ve yemek yapmak zaten. Başka sıkıntı yok dünyada. Bunları çözmüşsen şikayet etmeyeceksin susup oturacaksın ki bu şikayette değil sadece içini dökmek istemiş bence.
Kayınvaliden çok yapmacık bence, oldum olası yapmacık insanlardan korkarım, çok tehlikeli olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…