Ya işte bana annem babam bile yiyecek misin dediklerinde Hayır diyorum
Fazla söylemiştim zaten gelince tekrar sordum yine aynını dedi.:)
Ya işte bana annem babam bile yiyecek misin dediklerinde Hayır diyorum
Huy mu cekingenlik mi adı neyse o var bazı insanlar da yeme içme konusunda
Aklınızda bulunsun bu bazilarimiz boyleyiz =)
Hay ağzınla bin yaşa canım, kayın validesini en iyi kendi bilir; demek ki hoşlanmamış durumdan
Temizlik ---- > Abla
Yemek------> Dışarıdan
Çocuk------> Kayın valide
Tabi ki maddiyatla ilgili değil, biz öğrenciyken eve temizlikçi abla çağırırdık, abla mini minnak bebeğiyle gelirdi ve işini de hiç aksatmazdı benim tüm dağınıklığıma karşı.. O zaman anlamazdım aman ne var yapsın işini derdim. Şimdi anlıyorum hem o kadının büyüklüğünü, hem de benim nasıl rahat olduğumu ... Konu sahibi kayın valideye bozulmuş da, demek ki çocukla oynamayı pek sevmiyor, gelinimle oturayım modunda. O ortamı da bulamayınca terk etmiş işte ...
Kayınvalidem öyle biri değil işte beni neden şimdi çağırdın diye bozulacak biri değil öyle olsa zaten çağırmam
Kayınvalidem zora gelince tırım tırım kaçan biri
Daha önce lohusayken 36 saate yakın uykusuzken kendisi 12 saat uykusundan uyanıp günaydın dediğini duymadım diye ben bu evde istenmiyorum diye ortalığı ayağa kaldırdı
Bende eşime dedim annenle sen bekleyeceksin bu gece 1 dk uyumasına izin vermeyeceksin
Ertesi gün ben gideyim artık evime rahat edemiyorum diye gitti gece uyumadı diye
Neden sizden kaçarcasına gitti ki onu anlamadım :))
:) hem torunumu goremiyorum diye yakınıyor hemde bıkıp kaçıyor :) te allahım ya
Sanırım kızım ona kaldı diye, hoş on dk duracaktı ama başında
Kızım o an yatakta oynuyordu kucak falan istemiyordu
Hastayım müsait değilim derim illa gelicem der, gel sev derim kaçar kv olmak bunu gerektiyor herhalde
Kayınvalidem öyle biri değil işte beni neden şimdi çağırdın diye bozulacak biri değil öyle olsa zaten çağırmam
Kayınvalidem zora gelince tırım tırım kaçan biri
Daha önce lohusayken 36 saate yakın uykusuzken kendisi 12 saat uykusundan uyanıp günaydın dediğini duymadım diye ben bu evde istenmiyorum diye ortalığı ayağa kaldırdı
Bende eşime dedim annenle sen bekleyeceksin bu gece 1 dk uyumasına izin vermeyeceksin
Ertesi gün ben gideyim artık evime rahat edemiyorum diye gitti gece uyumadı diye
Temizlikçi kadına -bile- ne ya? O bile ne? Ne kadar itici bir kelime. Bile- Sormuş kadın, yabancı mı oğlunun evi, ilk kez mi geliyor? Misafir mi?
Kişisel probleminiz mi var benimle yoksa okuduğunuzu anlamadınız mı??
Sordum diyorum kadına ben yeni yedim dedi ?
3 porsiyon söylemediğimi nerden biliyorsun ki evde temizlik yapan biri varken hep fazla fazla söylerim yenmezse akşam eşim yer diye ki abla da yemez 1 porsiyon artarKi yemek gelince tekrar sordum yemek var gel diye
Yani anlayacağınız bu yorumunuz da tutmadı malesef
Her gün açılan konulardan yardımcı bayan, bakıcı benimki neden bu kadar dikkat çekti anlamadım zaten :)
Bir de öyle bir öfkeyle yazıyorlar yorumları çok belli oluyor artniyet olduğu sanki parasını onlara ödetmişim
yine kızacaksınız ama....sizin de istekleriniz mi fazla? ben kv me 1 dakika uyumayacak diye direttiğimi düşünemiyorum ne hakla yani.
siz sanırım kv çocuk baksın ben dışardan söylediğim yemeğimi rahatça yiyeyim sonrada (ablanın temizlediği) temiz evimde bi kahve keyfi yapayım falan diye düşündünüz ama kv niz buna izin vermedi:))
Kisisel sorunum yok. Sizi ilk defa goruyorum. Noldu gerceklerle yuzlesmek acitti mi?
Bende anlam veremedim. Konunun evinize gelen temizlik elemanı ile alakası ne
siz o kadar iyi niyetli ve alçak gönüllüsünüz abla diye hitap ediyorsunuz. Hayatım boyunca kişilerin sonuna eklenen -bile ekinden nefret etmişimdir.
Konu hakkında yorum yapamadım iyi mi? Acaba öyle aniden bırakıp gidince suçluluk mı hissetti böyle bir şey dedi, her zaman mı yapıyor.
Ben anlamadım neden herkes konu sahibini yiyor
Yorum yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz neden sürekli bi kirma laf sokma pesindesiniz
Yardımcının yanında siz bide dışardan yemek yiyorsunuz lütfen kanuyu saptırmayın
Her gün açılan konulardan yardımcı bayan, bakıcı benimki neden bu kadar dikkat çekti anlamadım zaten :)
Bir de öyle bir öfkeyle yazıyorlar yorumları çok belli oluyor artniyet olduğu sanki parasını onlara ödetmişim
Ben 1 aylıktan beri kızıma kendim bakıyorum kızım kolikte oldu yine kendim baktım annem uzakta
Kayınvalide ben geleyim arada bakayım dedi ısrar etti kabul etmedim,
Evimin temizliğini 1.5 ay öncesine kadar kendim yapıyordum ama kocam kendi ben yardım edemiyorum bari biri dip köşe yapsın dedi kendi buldu kadını, kızım 5 aylık bu arada
Kayınvalidem 1 ay bizim evde durdu lohusayken kimse ona bir şey demeden istenmiyorum diye ağladı beni kıskandı üzerimdeki ilgiyi kıskandı halimden anlamadı benim sabahlamış halimden anlamadı bi günaydın dememişim diye ortalığı birbirine kattı bende halimden anlasın diye anneni uyutma bir gece nasıl oluyormuş anlasın dedim
İş dediğiniz gibi değil yani:) Dışardan da yerim size ne:) Sizden mi çıkıyor parası:)
Kadın da gelir her gün ne yani:) Neden zorunuza gitti:)[/QUOTE
komik misiniz allahaşkına:)) afiyet olsun lafım üç kuruşluk yemeğinize değil. fazla rahatlık size dert olmayan şeyleri dert gibi gösteriyor. yazıkk.sizin kafa başka. ne anlıyorsunuz.
neyse duymak istediğiniz cevabı yazıyorum. kötü kaynana. hain kadın bi yemek yedirmedi. oysaki çok uykusuzsunuz bi siz doğum yaptınız bu dünyadada.anlamıyorlar işte sizi.
oldu sanırım hadi bye. benden bu kadar daha da uzatmayın yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?