Anlatayım da içimde kalmasın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
komik misiniz allahaşkına:)) afiyet olsun lafım üç kuruşluk yemeğinize değil. fazla rahatlık size dert olmayan şeyleri dert gibi gösteriyor. yazıkk.sizin kafa başka. ne anlıyorsunuz.

neyse duymak istediğiniz cevabı yazıyorum. kötü kaynana. hain kadın bi yemek yedirmedi. oysaki çok uykusuzsunuz bi siz doğum yaptınız bu dünyadada.anlamıyorlar işte sizi.
oldu sanırım hadi bye. benden bu kadar daha da uzatmayın yahu.

O kadar kişi içinde sadece siz ve bir kişi öyle anladınız konuyu demek ki bende değil problem. Bye

Yardımcının yanında siz bide dışardan yemek yiyorsunuz lütfen kanuyu saptırmayın

Onu nasıl unuturum burada kimsenin yapmadığı şeyleri yapıyorum yahu biraz havam olsun

Millete konu da beğendiremedim illa kaynanam beni bıçakladı demem lazım beni sinir etti demem yetmedi
Beni de zaten yapmacık olması sinir etti gören duyan gelip görmüyor sevmiyor sanacak

iyi bari inanıyor sana , bnm eski nişanlım olcak nasıl birbirimize grerdik

Sen dindiriceksin başında durucaksın o uzaktan sevicek aynı evde olun ama sen bakıcısı ol validen sevicisi olsun . Çocuğunuz oyuncak mı ona göre , canı sıkılınca hevesini alınca bıraksın gitsin, sonra oyuncağını tekrar istediğinde özledim göremiyorum sevemiyorum desin. Siz çocuklu bir ailesiniz artık sizin başkalarına ayak uydurmanız eskisi kadar olamaz zaten daha müsait olanlar gelsin sevsin duracağı kadar dursun yani.
Ben size kendimden örnek vereyim o zaman. 7 aylık bebeğim var ve evde tek başımayım gelenim gidenim yardım edenim yoktur kayınvalidemler 10 dk yürüme 5 dklık araba mesafesinde oturuyorlar yani yakınlar, kendi annemlerde çok uzak sayılmazlar arabayla yarım saat mesafedeler başka semtte oturuyorlar ama direkt vesait yok evime yokuşun başında inip 10 dk yokuş çıkarak gelirler evime gelecekleri zaman. Yazın oruç ağız annem o yokuşu çıkarak bana gelirdi 2 günde bir ama validem şurdan şuraya gelmez bana sebebi beni rahatsız etmek istememesiymiş (!) neyse şimdi ise 2 hafta önce kardeşimin doğum günü diye gitmiştim annemlere eşimde kal bi gece demişti o gecede kar yağdı yollar kapandı eşimde arabayla gelemem kar lastikleri yok dedi almadı beni taksiylede gelip almadı gitmişken kal dedi 5 gün annemlerde kaldım ama insan kendi evini özlüyor nihayetinde. Eve geldik bi gece kendi evimde yattım eşim bu sefer bizimkiler 1 haftadır görmüolar torunlarını dedi bende gidelim dedim gittik 3 gecede orda kaldık bu gece evimde yattım çok şükür. Şimdi yine bekliolar valideler ne zaman gelceksiniz çok alıştık insan özlüo falan ayrıca onlardayken bu çocuğun annesi miyim yoksa bakıcısı mıyım bilemiyorum çok müdahale ediyor ve başka bebeklerle mukayese ediyor oğlumu bundan çok rahatsız oluyorum bana göre bütün bebekler çok güzeldir benim zerre aklıma gelmez bebekleri yarıştırmak çok cahilce bir davranış. Dicem o ki sen bakıcısı ol onlar sevsin sen git sürekli göçebe gibi yaşa 5 dlkk mesafeye valizle git çocuğunun eşyasını taşı ordan oraya üstüne sana karışılsın canın sıkılsın ama ağzımızın tadı bozulmasın die ses çıkartma iyi düşün hep herkesin gönlünü yapmaya çalış ama sizin gönlünüzün içine edilsin. Evimde eşyalar oturuyor artık ben değil ve bu işin önünü nasıl alıcam bilmiyorum.

Müdahale ayrı mesele zaten çok sinir oluyorum ona da
Geçen kızımın montunu giydiriyoruz onlarda canı acıyor, giydirmeyin ağlıyor ya canı acıyor falan diyorlar karışıyorlar
O kadar sinir oldum ki kızım giyindiği için ağlıyor sadece ama yok canı yanıyormuş ama nasıl azarlıyorlar falan zor tuttum kendimi sanki anası değilim ben
Giydirmeyin diyorlar bir de hava buz gibi mont giymeyecekmiş

Delili var eve geldiği saat belli eşimle mesajlaştık, annesi gittiğinde de annen gitti dedim
hmm iyi bari piss kv leri hi sevmiyorum ya , işlerine geldikleri gibi konuşuolar.

Şimdi sen temizlikçiyi, dışardan söylenen yemeği, aile şirketi olduğunu (ki bunu kendi işi olduğunu ve gitmek zorunda olmadığını belirtmek için yazsın) inan daha farklı yorumlar alırdın.
Atıyorum deseydin ki, kv geldi bizde komşu ile bişeyler atıştıyorduk, çağırdım gelmedi vs diye başlasan inan daha farklı olurdu. İnsanları anlamak güç.

Yatıya gitme, oturmaya git ama akşam evine dön
Ben annemde de kalmıyorum kayınvalidem de kalmıyorum
Memnunum

Aile şirketini yazmasam patronu kızar diyecekler
Evde birisi var desem kim vardı diyecekler,
Anlatmasam olayı olayda kopukluk var diyecekler
Anlatınca birilerine batıyor zor zanaat konu açmak bdv de

konudan ziyade ne güzel evde yardımcı,dışardan yemekler söyleniyor,aile şirketi olan kv.
ohhh ne alaaa...

dert nerdee pardon da ???????

Para bu kadar mı öneml sizin için bu kadar mı tapıyorsunuz o olunca kimsenin derdi yok sanıyorsunuz? şükretmeyi bilirseniz belki sizide verir Allah kadın dert yanmamış bir nevi rahatlamış zaten anlayan ona göre yorum yapmış zaten

Yapmayın kızlar ya
Kim kimi parasıyla dövere döndü iş
Evet fazla dert içeren bi konu değil, günlük bir sorun hemen herkesin başına gelen türden. Bende bir anımı paylaştım şuracıkta oluyo öyle şeyler bana da bi kere şu olmuştu gibisinden

Bi döndüm bambaşka bi hal almış
Didişmeyelim sohbet edelim, bende bazen her topiği beğenmem ama öteki topikte yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…