Seksi çamaşırlara (jartiyel güzel olur) hiçbir erkek hayır diyemez,
alkolle aranız nasıl bilmiyorum, birazda çakır keyif olunca
daha güzel oluyor sanki, tekdüze ilişkiden sıkılınca
bu şekilde biraz renk katmak lazım, yoksa ister istemez
soğukluk olabiliyor.
bence o ne kadar kaçıyorsa sende ondan biraz uzaklaş yani onunda bu durumu farketmesini sağlayacak bişeyler yap...
kızlar herzaman ben yaklaşıyorum ben üstelersem karı koca olarak bişiler yapıyoruz anladınız değil mii ne demek istediğimi kendisi çok nadirr gelirrr
bu durum ne zamandan berı boyle ?
1buçuk sene oldu
1buçuk sene oldu
evet doğumdan sonra başladı aslında çok şükür bi hastalığı yok yaa kızlar burda hep beraber çoğu arkadaşımıza derman olduk sorunlarını deneyimlerimizle çözdük banada yardım edin ltfen
kızlar eşimle 3 senelik evliyiz öncesindede 7 sene konuşmuşluğumuz var....eşim bu aralar benimle hiç ilgilenmiyoo....en son karı koca olarak yakınlaşması bile bayramda olmuştuu.. ben azıcık açık giyiniyorumm evdee yanına yakınlaşmaya çalışıyorum amaa hiçç tık yok yaa...sizce neden böyle yapıyoo kii yada ben nasıl bir yol izlemeliyim acaba artık sevmiyor mu beniii
evet doğumdan sonra başladı aslında çok şükür bi hastalığı yok yaa kızlar burda hep beraber çoğu arkadaşımıza derman olduk sorunlarını deneyimlerimizle çözdük banada yardım edin ltfen
eğer evlilik sonrası kilo almışsanız kilo verin bence özellikle göbek varsa erimeli. Bakımınızı da aksatmayın. Eğer siz de evlendikten sonra kendini salanlardansanız hemen kendinize gelin bence. Kocanıza masaj falan yapabilirsiniz biraz rahatlar ay ne bileyim evli değilim ama cilve falan yapılır herhalde bu durumda
kızlar kilo almadım hemen verdim 1.75 boy 53 kilodayım çok çirkinde değilim resimlerim var burda anormal değil sezeryan yaptımm ben zaten ilk tanıştığım gibi olsun istemiyorum ya haftada 1 kerede olsa yanıma yanaşsın istiyorum okşanmak istiyorum kadınlığımı tatmak istiyorumm
kızlar kilo almadım hemen verdim 1.75 boy 53 kilodayım çok çirkinde değilim resimlerim var burda anormal değil sezeryan yaptımm ben zaten ilk tanıştığım gibi olsun istemiyorum ya haftada 1 kerede olsa yanıma yanaşsın istiyorum okşanmak istiyorum kadınlığımı tatmak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?