anlatıyorum ve rahatlıyorumm

birazını okudum.
kafanda bu olayı çok büyütüp kendi üzmeden uygun bir dille eşini kırmadan konuş.
adamın iş sorunu falanda olabilir.

sen çalışıyormusun kaç yıllık evlisiniz.

kadinlar erkeklerden daha istekli diye birsey yok...hatta kadinlarin bas agrisini bahane etmeleri dalga konusudur halk arasinda.

bız boşan demıyoruz kımseye sadece erkeklerın yapısı bu demeye calışıyorum ben kendı adıma ama yolunuda bulacaksak beraber bulalım tabı
ama kız zaten gergın bırde cok cıddı konusup ıyıce daldırmanın alemı yok rahatlamaya ıhtıyacı var benceeee
yanlış anlasılmak istemem

Yazdıklarından bir şey anlamadım ama neyse...

Kızlar konu dağıldı tartışmayın boşu boşuna bir konu için.

Canım bence senin iki yolun var ya kendini çekeceksin ya da cilve yapacaksın.

Bence de iki yol var ama ilki daha mantikli geldi bana. 1.5 yildir yapacagin cilveyi yapmissin zaten geri cek bence kendini birsure.

begenmenıze sevındım ama sızde cvp verırsenız düşüncelerınızı ögrenırım degılmı

anlamadım sızı. ama ben zaten yorum yaptım arkadasa. bazı erkekler sekse duskun oılmuyor bana ve sızlere denk gelen erkekler boyle. ben bunu kabullenmeye calıstım 4 yıl boyunca. halen eskı gunlerımıze ve bugunlere uzuluyorum ıstedıgım gıbı olmadı. nasıl kı vajınısmus sorunu yasayan kadınların, kcoalarının cogu seks duskunu degıl cok anlayıslı bosanmayan zaman tanıyan erkekler ıse, ısteklı ve bılgılı kadınların da kocaları cok ısteklı olmuyor sanırım. brıbırımızı cekıyoruz sankı.

ıstek, ancak stres ve sorunlar ıle azalır. ama ozunde ısteksız bır erkekse hersey bahanedır zaten. ama su da var sısmanımdır ve bakımsız oldugum zamanlarda olur ama esım ozamanlarda da ıstemıstır ya da gunumuzu dusunecek olursak eskısı gıbı bakımlı degılım ama o daha ısteklı. kendıne bıraz cek bakalım ama bakımsız falan olma tam tersı herzamankınden daha ıyı ol

Tek bisey oneriyorum esin uroloji doktoruna gitsin ve hormkn testi yaptirsin. Kkda bi bayan sorununu bu sekilde hallettigini yazmisti. Benimesim de isteksizdi bi ara kahroluyordum ve en sonunda ikna oldu doktora gitti. Hormon seviyesi yerlerde surunuyordu. İlac ve mutlu son.

Eşim 25 yaşında demişsin, yaş 25 olabilir ama oda bir baba, bir eş ve bir çalışan sence hayatı güllük gülistanlık mı ?

Benim 25 yaşındaki kuzenlerim vur patlasın, çal oynasın geziyor gençliğini yaşıyor.

Erkek kadından daha geç olgunlaşır. 25 yaşında baba olmak az sorumluluk mu ? Kimse başına gelmeden bilemeyeceği için, bu sorumluluğun nasıl birşey olduğunu anlayamamıştır, omuzlarına yük binince farketmiştir hanyayı konyayı.

Hem şöyle düşün, kadının cinsellikte odaklanma sorunu yoktur, kafası meşgülse en fazla orgazm olamaz. Ama erkekte odaklanma sorunu varsa ereksiyon olamaz. Elinizi vicdanınıza koyun düşünün kimin işi daha zor ?

Yani kafası meşgul adama cilve vs kar etmez. Kilo ise gereksiz ayrıntıdır, bu anlamda kiloluların cinsel hayatının olmaması lazım öyle değil mi ? Bence kendinizden önce eşinize odaklanın.

Hem iş kafada, kafa meşgulken karşısına Angelina bile gelse bakmaz adam :))

Son düzenleme:

ben bunu hıc dusunmemıstım esım asırı dındar ortamda yetısmıs kadın konusunda hatta masturbasyon konusunda bıle baskılamıslar yıllarca. ben de onun bu duruma alıstıgını dusunmustum sureklı. acaba onun da hormonlarında bır sıkıntı var mı ? halen cok cok ısteklı bırı degıldır ama 4 yıllık evlılık dusununce ve ılk gunlerımızde bıle gunlerce beraber olmadıgını dusununce, su an ıyı dıyorum ama yıne de doktora gıtsek mı acaba ?

yorumunuzu cok begendım ve kesınlıkle katılıyorum herhangı bır rahatsızlık var mıdır bılemeyız ama kesınlıkle şöyle bır konu var kı sorumluluk sahıbı, olgun, mantıklı, calıskan erkekler ıse ve gunluk hayatın sıkıntılarına cok cok odaklanan ınsanlardır tamamen kendılerıne o konulara adarlar yas olarak da cok genc bır yas, gunumuz erkeklerın cogunun 30 dan sonra evlendıgını 35 lı yaslarda baba olduklarını dusunecek olursak, bence bu adam ev gecındırme, cocugun gelecegını dusunme, ıs kaygısı ıle bogusuyor bunları dusundugu ıcın de seksı gerılere bırakıyor. oncelıklerı degısen bır 25 yasında adam olmus artık. kız arkadası ıle gezmek, koklasmak, msjlasmak, sınemaya gıtmeyı planlamaktan daha onemlı gorev ve sorumlulukları oldugunu farketmek onu boguyor daraltıyor belkı de. aynen bu cumleler ıle sakın sakın adamın onurunu kırmadan konus.

calısan bır bayan mısınız bılmıyorum ama ınanın calısmak ınsanın enerjısını alıyor, bunyesını cok etkılıyor sız evde nekadar yoruluyorsanız yorulun ev huzurludur sakındır ozgursunuzdur. ıs ortamında yemegınızı bıle hızlı yersınız rahat yıyemezsınız sıkarsınız kendınız her turlu hareket konusunda ve ugrasmanız goren sacma sapan musterıler, ınsanlar, patronlar ve ıs arkadasları da ustune cabadır.

VALLA CANIM MANKEN GİBİ HATUNSUN MAAŞALLAH 1.75-53 KG .NE DİYİM ALLAH YARDIMCIMZI OLSUN HEPİMİZİN AMA BEN ŞUNU ANLAMIYORUM .KK DA EN ÇOK AÇILAN KONU BU.ERKEKLERE NE OLUYOR YA.ASKERDE YEMEKLERİNE ŞAP MI ATIYORLAR NE YAPİYOALR ANLAMADIM.ESKİDEN DEDELER,NENELER SIRF BACAĞININ KENARINI GÖRSE DURAMAZLARMIŞ.HOPPPP MALÜMMM ŞEYLER.ACABA BİZE GİZLİ GİZLİ DOMUZ ETİ Mİ YEDİRİYORLAR YADA HORMONLARIMIZLA MI OYNUYORLAR BEN ANLAMADIM.BİR ERKEK YANINDA EŞİ SEXİ SEXİ YATARKEN NASIL DURUR HİÇBİRŞEY DİYEMİYORUM:)

çalışıyorumm eşimin işi ağır değil kii yani muhabbet falann süper iş oraya gelincee kilitleniyoo ama üroloji fikri hoşuma gitti ama bide ona ikna edeyim ürolojiyle işini halleden arkadaşım lütfen kimin kocası düzeldiyse öyle bana o topiği bulabilir mi

sende öyledır
madem öyle bır bak bakalım neyı tartısıyoruz burda

bu konuda 1 kac tane isteksiz erkek cikti diye kadinlar daha istekli oluyor oyle mi genellemenize hayran kaldim

buarada konu sahibi arkadasim, bana kalirsa normal bir durum yok ortada..yani genelde vucut yorgunlugu varsa esinin neyse ama normal bir erkek firsatini kacirmaz genelde. yani yeterince isve cilve yapiyorsan ve adam hala etkilenmiyorsa ya sana ilgisi azalmistir ya da gercekten cinselligi sevmiyordur bu adam. belkide bir uzmana danismakta fayda vardir. buarada esine bolca findik fistik yedir, belki ise yarar...tabii bu isin dogal yontemlerinden bir tanesi.

Son düzenleme:
belki aranızda ten uyuşmazlığı vardır, 3 senelik evlilik çok kısa
belki ona göre 10 günde bir normalken ki olabilir, (bu sayı işinin genel geçeri yoktur, buna isteksizlik denmez o yüzden) sana göre iki günde bir normaldir
bence sen bu işe kafanı takma, başka uğraşlar düşünecek başka şeyler bul, biraz zamana bırak madem herşeyi denedin
bu konuyu açıkca konuştuğunda ne diyor, belkide söyleyemediği bişey vardır, söylersem kalbi kırılır diye düşündüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…