anlatıyorum ve rahatlıyorumm

sorun ne ınan ben de anlamadım. en ıyısı acık acık esınle konus. cunku kılo sorunun yok kaldı kı ben cok kıloluyum ama benım esım bıle yaklasır bana. ha bız de cok yasadık bu sorunu. yenı evlıyken bıle ama bızım sebepler esımden kaynaklıydı.

kızlar tam bir buçuk senedir ebn yanaşıyorum adama bıktım o gelsin istiyorum oada ben yanaşmazsam hiçççç gelmiyorrrr

kızlar tam bir buçuk senedir ebn yanaşıyorum adama bıktım o gelsin istiyorum oada ben yanaşmazsam hiçççç gelmiyorrrr

resmine baktım arkadasım hiç de çirkin değilsin gayet güzel ve bakımlı bir bayansın. Maşallah. Ama interneti bir araştırın bence çok faydalı bilgiler var.

ne dıyım kı senı cok ıyı anlıyorum taze gelınken bıle yasadım cok uzucu bırsey. tum psıkolojımı bozdu. ben ondan uzaklastım bır yıl. ama uc yılımız boyle gecmıstı ama ne olduysa benım uzaklastıgım o bır yıl degıstı. halen yeterlı degıl ama eskıden cok daha ıyı. yaklasıyor artık. benım adım atmamı beklemıyor ben adım atınca bıle cok karsılık kaldıgım gunler gecırdım. ben once dostca konustum sonra kavgalar ettım sonra kendı halıne bıraktım

istediğini alamıyor ki istediğini versin...

ben evlenmeden önce erkeklerın hep ıstedıgını onun için bile kavga ettıklerını duydum ama evlendıkten sonra 6 ay ve nişanlılık harıç monotonlaşıyor gelmıyorlar benımkıde yorgunum der uyku baska sorunum yok der azdırınca olur ama kadınlar bıraz da olsun arzulandıgını hıssetmek gormek ıstıyor
yok kızlar bence kadınlar erkeklerden daha cok isteklı baska bır cvp yok
herzaman oldugu gıbı yemeklerı önlerıne gelsın ıstıyorlar....

istediğini alamıyor ki istediğini versin...

valla ya hep mükemmel iş cıkartıklarını zannedıyorlar ama hikaye
biz varya cok şevkatlıyız ama kırılmasın moralı bozulmasın alttan al al sonu böyle fasulye nıymetten sanıyorlar
şimartmayacaksın
sürünndüreceksın kı kıymet bılsın senı nıymet sanıp öpüp başına koysun yalan mı

resmine baktım arkadasım hiç de çirkin değilsin gayet güzel ve bakımlı bir bayansın. Maşallah. Ama interneti bir araştırın bence çok faydalı bilgiler var.

bak canım tecrubeyle sabit her yolu denedım guzelde oldum çirkin de kavgada ettım tatlı tatlı anlattımda jartıyerde gıydım yemekte yaptım ne duyduysam ama olmuyooooo boşa
erkek bu neylerını tam anladıkkı bunu tam anlayıp çözelım boş yere ugrasıyoruz
haaa olurda bıryerden saksı mı düşer düzelır yoksa ilahi güçlemı yola gelır bılınmez ama umutta kesılmez
ne yapak elde bır hacet bakıyoruz düzelır dıye

TERS TEPEBİLİR..GİDER BAŞKA BİR HATUNU ORDA GÖRÜR NİMETİ..ADAM NİMETSİZMİ KALACAK..

bence açık açık konuş eşinle..ilk isteyen sensen bile bunu sorun yapma..zamana bırak..
ama hep çekici ol..kocana karşı hep bakımlı ol güzel kokular sür..güler yüzlü olsun..böyle kıpır kıpır ol
adam şöylee kollarında kavrayıp sevsin seni..

Belki de hiç bir şey yoktur be arkadaşım.
Adam cinsellikten senin kadar hoşlanmıyordur.
Evde sakince oturup yemek yiyip maç izlemek sonra da uyumak ona daha iyi geliyordur.
Tamam sen haklısın bu bir sorun ama adamın da içinden gelmiyorsa da zorlamayla da güzel olmaz ki.

belki anlatamadığı problemleri vardır cnm sna mesela iş kendi ailesi gbi ama diğer arkdşlrn da dediği gbi güzel bi dille neden böyle olduğunu sor. bunlar çnki büyük sorun bna göree . çnki adamn kafası rahat değilse cnsel birlşme olmuyor

yaşı kaç ki eşinizin?

Ben de mezun olunca evlenmeyi düşünüyorum hatta yükseği de eşimle beraber okuyup kariyeri de evliyken yapmak istiyorum. Ben cok özenirim ne bileyim tonla iç çamaşırım olur herhalde, bir ton bakım yaparım kendime, cilveliyim zaten . Ama bazen korkuyorum ya eşim isteksiz davranırsa zamanla diye. Çünkü gerçekten yaş ilerledikçe bitiyor istekleri. Sunamm'ın dediği de dogru bir çok yerde okuyorum biz ne kadar dikkat edersek edelim onlar bir yerden sonra olaydan kopuyormus. Haksızlık

begenmenıze sevındım ama sızde cvp verırsenız düşüncelerınızı ögrenırım degılmı

kız bakarım kendşme özel bölgeme kadar ağdaya giderimm zaten makyaj sevmez eşim yapmam o yüzden 25 yaşında eşim daha bu yaşda isteksizlik olursaa hu huu

tamam haklısın dıyelım
pekı bizi alırken böyle degıllerdı
ürünü tanıtırken iyi eve geldık bozukmu çıktı dıyelım yanı okadar masraf yaptık

kız bakarım kendşme özel bölgeme kadar ağdaya giderimm zaten makyaj sevmez eşim yapmam o yüzden 25 yaşında eşim daha bu yaşda isteksizlik olursaa hu huu

gençmiş de. Açık konusmak istemiyorum sonucta halka açık bir mekan ama cinsellikten istediği zevki duyamıyor olabilir. İstediği zevki duyamayınca da yemek içmek yatıp uyumak ona daha cazip geliyor. Monoton bir cinsel yaşamdan sıkılmıs olabilir yani. Ya da işle ilgili aile ile ilgili sıkıntıları vardır gelecek kaygısı vardır o zaman normal istememesi.

bencede haklısın sende benım gıbı en verımlı yıllarım boşa gıdıyor dıyorsun galıba
adamları alsak pıskolaga götürsek dr. Halımıze güler ne yapacak
bence annelerıne verek ogullarını övmesını bılıyorlar
al bozuk cıktımı desek yoksa fabrıka ayarlarına mı döndürsek bılmıyorumkı

tamam haklısın dıyelım
pekı bizi alırken böyle degıllerdı
ürünü tanıtırken iyi eve geldık bozukmu çıktı dıyelım yanı okadar masraf yaptık

Ya iyi de ne yapmalı.
Açık söyleyeyim.
Medeni Kanunda boşanma sebebidir bu.
Şimdi kıza boşan deyince topa tutacaksınız her zaman olduğu gibi beni...
Madem her yolu denemiş,konuşmuş da eee düzelme olmamış.
Ya böyle kabul edecek ya da bitirecek!
Daha da ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…