- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
kızlar kilo almadım hemen verdim 1.75 boy 53 kilodayım çok çirkinde değilim resimlerim var burda anormal değil sezeryan yaptımm ben zaten ilk tanıştığım gibi olsun istemiyorum ya haftada 1 kerede olsa yanıma yanaşsın istiyorum okşanmak istiyorum kadınlığımı tatmak istiyorumm
kızlar tam bir buçuk senedir ebn yanaşıyorum adama bıktım o gelsin istiyorum oada ben yanaşmazsam hiçççç gelmiyorrrr
kızlar tam bir buçuk senedir ebn yanaşıyorum adama bıktım o gelsin istiyorum oada ben yanaşmazsam hiçççç gelmiyorrrr
Erkeklerde cinsel ilgisizliğin pek çok sebebi var.
Hemen aldatıyor demicem ama bu da sebeplerden birisi.Bunun dışında aranızda sorunlar varsa bu onu uzaklaştırmıştır.Ve ya cinsellikte istediklerini vermiyorsundur.Ya da eşinin çok fazla iş stresi yorgunluğu vardır.
Bence artık açıkça konuş.
istediğini alamıyor ki istediğini versin...
resmine baktım arkadasım hiç de çirkin değilsin gayet güzel ve bakımlı bir bayansın. Maşallah. Ama interneti bir araştırın bence çok faydalı bilgiler var.
valla ya hep mükemmel iş cıkartıklarını zannedıyorlar ama hikaye
biz varya cok şevkatlıyız ama kırılmasın moralı bozulmasın alttan al al sonu böyle fasulye nıymetten sanıyorlar
şimartmayacaksın
sürünndüreceksın kı kıymet bılsın senı nıymet sanıp öpüp başına koysun yalan mı
sorun ne ınan ben de anlamadım. En ıyısı acık acık esınle konus. Cunku kılo sorunun yok kaldı kı ben cok kıloluyum ama benım esım bıle yaklasır bana. Ha bız de cok yasadık bu sorunu. Yenı evlıyken bıle ama bızım sebepler esımden kaynaklıydı.
belki de hiç bir şey yoktur be arkadaşım.
Adam cinsellikten senin kadar hoşlanmıyordur.
Evde sakince oturup yemek yiyip maç izlemek sonra da uyumak ona daha iyi geliyordur.
Tamam sen haklısın bu bir sorun ama adamın da içinden gelmiyorsa da zorlamayla da güzel olmaz ki.
kız bakarım kendşme özel bölgeme kadar ağdaya giderimm zaten makyaj sevmez eşim yapmam o yüzden 25 yaşında eşim daha bu yaşda isteksizlik olursaa hu huu
kız bakarım kendşme özel bölgeme kadar ağdaya giderimm zaten makyaj sevmez eşim yapmam o yüzden 25 yaşında eşim daha bu yaşda isteksizlik olursaa hu huu
tamam haklısın dıyelım
pekı bizi alırken böyle degıllerdı
ürünü tanıtırken iyi eve geldık bozukmu çıktı dıyelım yanı okadar masraf yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?