anlatmakla doğru mu yaptım yoksa çocukça bir davranış mı?

Bence de siz haksızsınız, eğer bana da görevimi yaparken böyle dik dik cevap veren birisi olsaydı ben de o polis gibi davranırdım. Ayrıca böyle önemsiz bir meseleyi de çok uzatıp mesele haline getirmek yakışı kalmamış kusura bakmayın.Hem kendinizi hem de polisi gereksiz yere germişsiniz. Hem burnu sürtmek de ne demek arkadaşa hiç katılmıyorum kadına tehditvari konuşmuşsunuz ne yapmasını bekliyordunuz ki ...

yaptıgın şey çok ayıp . benım ablam da polis memuru , senın gıbı hatırlı bırı yüzünden şırnak merkezden cizreye sürdüler, çok agladı ablam çok ah ettı...

sonucta o da bır polıs memuru ve gorewını yapmak zorunda. sen off puff desen de yapmak zorunda. hem tanımıyor olabılır belkı ızınden fılan yenı gelmıstır ...

senı tanımamak suç mu...

ayrıca verdıgın cevap ta ufff yeter seklınde.. kadıncağız da sana ben sızı tanımıyorum demiş , ne var bunda...

senın gıbı hatrı olanların şikayetı yuzunden Allah bılır nereye sürülecek... ya sen onun yerınde olsaydın...

hem, ne var bunda sana hakaret mı etmiş.. sadece bıraz sertçe soylemıs.. ınsan degılmıyız hepımız, o kadarcık müsamaha gösteremezmıyız..

hemen gıdıp şikayet mi etmen gerekıyordu.. yazık ya.. onun duası ne olur bılmıyorum ama umarım bır gun sende o kadının durumuna düşersın de anlarsın....

ispiyonculuk şikayet etmek ruhunuzda var sizin...

o kadının yeri degısınce mutlu oldun mu ... rahatladın mı.. o havalardakı egon tatmın oldu mu şimdi....

Allah bılır o da cocugunun rızkını kazanıyordu orada...

yazık ya...

siz konunuzda kendiniz söylemişsiniz her ne söylenilecekse bunun bir adabı var diye.
memur sorduğunda paşa paşa kimliğinizi gösterseydiniz şimdi başınız ağrımayacaktı.
kimse sizi tanımak zorunda değil. bayan görevini yapıyor tıpkı sizin görevinizi yapıyor olmanız gibi.
ne yalan söyleyeyim ben sizi hatalı buldum..

Valla konuşma adabını düzeltmesi gerek tek kişi o değil sizde düzeltmelisiniz. Kadın sizden kimliğini istemiş oflayıp puflamak ne demek yani Cumhurbaşkanımısınız tafranız kime !! Birde kalkıp kadını öğrencinizin babasına anlatıyorsunuz. Kadın işinden olmaz tabiki ama uyarırlar. Kimse sizi tanımak zorunda değil kaldıki bir kimlik göstermekte uzun uzadıya külfetli bir iş değil. Bukadar büyütmeyip kimliğinizi gösterip geçebilirdiniz. Büyütmüşsünüz.

biliyorum canım
bende ders verdığım bir zaman bu tarz bir durumla karsılastım.
o yüzden üzülmedim kadına
kendılerını bişi sanıyorlar

herhalde Surrender'ciğim tavrını anlamadım bir görseydin tavrını neredeyse gebertecekti beni :)

etki-tepki meselesi..bayan düzgünce kimliğimi sorsaydı, gösterirdim..ama sertçe konuşması saçma ve yersizdi.. ayrıca bir arkadaş konuşma adabımımı düzeltmemi önermiş ama karşındaki insan çirkefleşiyorsa bende çirkefleşirim, üzgünüm..

bakın terbiyesizleşmeyin! ablanıza kim ne yaptıysa gidin sinirinizi ondan çıkırın! benzer bir durumdan dolayı kalkıp benle böyle konuşamazsınız! hayret bir şey! gören de ablanızı ben sürgün ettim sanır.

bencede yanlış yapmışsın ama en büyük yanlışın olayı büyütüp gidip öğrencinin babasına anlatmak olmuş..çalıştığım bi iş yerinde benımle aynı işi yapan bi kadında beni azarla birkaç kere sakince cevap verirdim istesem onu şikayet ederdim işten çıkarılırdı akrabam olan kişi işe alan kişinin ta kendisi yani personel müdürüydü :) ama etmedim yine olsa yine etmem kimsenın ekmeğiyle oynayamam kendime hemen gitmiş şikayet etmiş dedirtmem ben sorunum varsa kendimce halletmeye çalışırm :)

herhalde Surrender'ciğim tavrını anlamadım bir görseydin tavrını neredeyse gebertecekti beni :)

orada herhangı bır olay olsa, sızın can guvenlıgınız tehlıkeye gırse, sızı koruyacak kişi, o şikayet ettıgınız bayan polistir...

ne şartlarda görev yapıyolar şehit oluyolar hiç mi içiniz gitmiyor..

valla keşke gebertseydi sizi... en
azından ıkı ders verdım diye, kendını cumhurbaşkanı zanneden bırınden kurtulmus olurduk...

aa dur böyle yazmayayım, şimdi gider bunu da müdürüne şikayet edersin sen....

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazaya girmiyorsunuz,polisevine giriyorsunuz.Bir çok polis şehit oldu son zamanlarda,sana nasıl güvensinler.Sormadan etmeden içeriye giremezsiniz ne olursa olsun.

aslında benim amacım şikayet etmek değildi, sadece olayların çarptırılmasın diye bildirdim, evet keşke anlatmasaydım ama olan oldu..

Anlamadığım gorevini yapan birine siz karsı çıkmışsiniz.
Orda çalışan herkes sizi tanımak zorundami?
Lütfen size tanınan ayrıcalıkları üstünlük olarak görmeyiniz.
Birde problemlerinizi kendiniz cozsenizde şikayet etmeseniz daha iyi olurdu.
İyi yarın sizin yuzunuzden biri gorevini yerine getirdiği için fırça yiyecek

sizin tavrınızı anlıyorum mağlum ablanız sürgün edilmiş o yüzden size cevap vermeyeceği..istediğiniz gibi konuşun..

Kadın size buyrun demiş daha ne dicekti anlamadım bumu çirkefleşmek. Eğer siz buna çirkefleşme diyorsanız hayatınızda hiç çirkefleşme görmemişsiniz. Kadın size buyrun demiş nereye gidiyorsunuz sizde of pof tavrına girmişsiniz. Yani o kadar insanın içinde sizin orada görevini yapan bir memura oflamanız normalde kadının size bunu sormak zorundayım burası yol geçen hanı değil demesi mi anormalde sinirinizi bozdu. Birde tehdit eder gibi iyi bunu Emniyet müdürüne söylerim demişsiniz. Sanki karşınızdaki korkutup sindirmeye çalışır gibi. Bence siz Emniyet Müdürü ile olan muhabbetine güvenerek bu tavırlara girmişsiniz. Ama ayıp etmişsiniz.

yazdıklarınızda haklı olabilirsiniz ama gebertseydi falan bunlar çok ağır yanlış sözler saygı çerçevesinde cevaplar verelim...

bakın üstünlük taslamadım eğer bayan bana kibarca kimliğiniz lütffen deseydi, gösterirdim zaten.. kimse beni tanımak zorunda değil elbette, ama insanlarla iletişimi daha kibar olması gerekir. eğer bana kimlik lütfen deseyin anında çıkarırdım zaten..off poff a da gerek kalmazdı..

hayır asla..ben kendini beğenmişlik yapmadım yapmam da..sadece o kadar insanın içinde sert müdahale etmesi sinirlendirdi yoksa niye kimliğimi vermeyim, dediğiniz gibi bir kimlik çıkartmak zor değil..:)

ne kadar sert söylese de " buyrun,nereye iniyorsunuz böyle " lafında bişey yok bence
hop heyy dur nereye gidiyorsun dememiş ki
yani alaycı bi konuşma yok tavır yok

siz oraya emmiyet müdürünün misafiri olarak gidiyorsunuz
ağız dalaşına girmek yerine kibarca cevap verip gitmeniz daha hoş olurdu

ne demek yine göstermelimiyim diye....
onlarda senin kaşın gözüne bayıldıkları için almıyorlar.... tabikide göstereceksin.... tvlerde onlarca kez izlemişindir... belkide şehit haberlerii.... yok polis evi yakınında lojmanında merkezinde canlı bomba bilmem ne... kişinin sizi tanımaması çok çok normal....... burda ben sizi tamamen haksız... gördüm... eğer gerçekten kimlik istediğinde öyle söylenmeye başladıysanız..... sanki keyfen soruyorlar işleri o tabikide soracak....

o buyrunu gel de bana sor nasıl söyledi diye, bir anda herkesin bakışları bizim üzerimizdeydi..emniyet müdürü benim babamın oğlu değil ki neyine güveneyim sadece bundan sonra benden kimlik sormalarını buyurtsun böylece kimse gerilmez

Yani size lütfen demediğimi icinmi, yapmayın böyle seyler gorevini yapmaya çalışan birine saygı gösterin .
O zaman gücü gücü yetene olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…