anlatmakla doğru mu yaptım yoksa çocukça bir davranış mı?

Hadi ben yargılıyorum siz işinden ediyormuşsunuz baksanıza?
Belki kadının o gün canı sıkkındı,bir sorun olmuştu ?
Madem bu kadar yüce gönüllüsünüz yemediniz içmediniz de kadını şikayet ettiniz.
Ne olsun istiyordunuz şikayet ederken? Ne arzuluyordunuz ?
Ben hayatımda her türlü insanla başedebileceğime inanırım ,kendime güvenirim.
Ama sizin tarzınızdaki insanlardan gerçekten çok mu çok korkuyorum ,Allah'ım karşıma çıkartmasın inşallah.

Anladığım kadarıyla nutellaTadinda zaten kendi hatasının da farkın da olduğu için buraya yazma gereği duymuş.
Sanırım, bazılarımızın gözden kaçırdığı bu kızlar. Yaptığı hatanın farkına varmak isteyen bir insana yardım edelim ya da yaptığı hatanın farkına varmasını sağlayalım bence. Ama bu kadar sert bir şekil de değil.. Sakin olun kızlar

Son düzenleme:

kusura bakmayın canı sıkkındı diye alttan alacak değildim, herkesin hayat koşuştırması var...
hakkımda yanlış anlaşılmamasını ARZULUYORDUM
amin karşılaşmayalım

bende bu sekılde dusunuyorum . rahatsız olmus bencede..

evet aynen öyle çok üzgünüm ama burası Kadınlar Kulubu burda konu açan haklı veya haksız ehemn topa tutulur. kimse de demiyor ki, bazıları hariç, bak şu şu tavrın yanlış böyle yapsaydın iyi olurdu..burda direkt ego tatmini, kendini beğenmişlik vs damgası yedim. ne deyim yukarda allah var, o şahit içim yanıyor, cız etti vicdanım ama neye yarar..

kusura bakmayın canı sıkkındı diye alttan alacak değildim, herkesin hayat koşuştırması var...
amin karşılaşmayalım

kusura bakma sende kimlik istendiginde off puff yapmamaliydin..te Allahim ya,

gercekten sirf araya birilerinin varligini göstererek sikayet etmesine gicik oluyorum...

senin olayini okuyunca mersinde polislerin siraya dizilmesi geldi ..

hata yapmissin,birde demissin ki hatanin 99u bendeyse 1 i onda

aradaki farki görüyor musun?

evet görebiliyorum farkı görmesem yaşananları takmazdım ve buraya konu açmazdım..

amin karşılaşmayalım

Yahu konuyu niye açtınız o halde ..
Kadın suçlu siz haklısınız, güya işinden de olacak.
Ohh ne güzel artık bütün emniyet teşkilatı sizi tanır artık halı mı sererler,taht yaparlar onunla mı taşırlar bilemem..
Sorun ne burada.. Haddini bildirmişiniz terbiyesiz kadına ,siz koskoca emniyet şeysinin hocasısınız herkes haddini bilecek .Kimlik sormak neymiş.
Yani üzülüyor(muş) gibi yapıp bütün foruma bakın kadını nasıl ezikledim demenin ne manası var.
Dilerim hayatınız boyunca koltuğuna güvendiğiniz biri olur yanınızda.
Yoksa yalnız kaldığınız ilk fırsatta edilen "ahhhlar" bulur sizi..
Yazmak istediğim çok şey var,haksızlığa şımarıklığa hiç dayanamıyorum ama sanırım banlanırım yazarsam.
Allah hidayet versin. Allah yardımcısı olsun diğer personelin.

kesinlikle aslına bakarsan yaptığı hatanın pişmanlığını yaşıyormuş gibi gelmişti bana da sonrasında ama taaa ki hala iyiki de yapmışım gibi konuşmalarının farkına varana kadar bende öyle düşünüyordum ama değil... " empati kurmak gerekir işin özeti her iki taraf için işin özeti o olmalı" herneyse canım:)

Merak etme ısınden fılan olamaz cunku kurumda calısanlar uyarı cezası alır. Kaldıkı. Uyurılması buyuk ıhtımal sozlu olucaktır o yuzden ıcını rahat tut sen dogru olanı yapmıssın. Ama su da gercek herkez ısını yapıo o senden kımlık almaya mecbur her gun nobet degısımlerı fılan oluyordur buyuk ıhtımal ama kımse sana. Bagıramaz. Bu kım olursa olsun O yuzden ıyı yapmıssın haddını bilsin karsısındakı kısıyle duzgun konusmayı ogrensın !!!

arkamda Rabbim'in olması yeter, kimsenin malına, mülküne ve mevkine güvenmiyorum..siz nasıl düşünmek istiyorsanız düşünün...allah herkese hidayet versin (amin)

günahıma giriyorsunuz yukarda allah var içimi biliyor. siz ne düşünmek isterseniz düşünün..

bende zaten bağırmasına sinir oldum o kadar insanın içinde yoksa ne diye kimliğimi göstermeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…