anlatmakla doğru mu yaptım yoksa çocukça bir davranış mı?

sizin tavrınızı anlıyorum mağlum ablanız sürgün edilmiş o yüzden size cevap vermeyeceği..istediğiniz gibi konuşun..

bana cevap vermek zorunda değilsin ki.. böyle bır beklentıyle yazmadım..

cevap vermen gereken tek kişi, senin kendı vicdanın.... aslında sende kendı ıcınde bılıyorsun, çokta dogru bısey yapmadıgını.. huzursuz oldugun

ıcın , konu actın buraya.. zaten kötü bır ınsan olsan, huzursuzluk duymazdın.. buradakı forum onemlı degıl, bana cevap verırsın yada vermezsın hıc onemlı

degıl.. ama onemlı olan tek şey; ''eden, bulur..'' senın ıcın konusuyorum , kımsenın hayatıyla oynama, ah alma kardeşim.. emın ol, kımse gormese bılmese

bıle Allah görür Allah bılır.. yaptıgın ıyılıkte kötülükte bumerang gıbı bırsey bu, hıc ummadıgın , sırtını döndüğün an gelır senı bulur.. senden cıkmazsa

annenden babandan aılenden cıkar.. Allah kımsenın ahını kımsede koymaz..

ıstesen telafı edebılırsın bu dıkkatsızlıgı.. mudure dersın kı ıkımızınde ters anına gelmıs :) bı sakayla kapatırsın konuyu gecer gıder.. o kadına da bı

selam versen, emın ol unutur gulumser.. ortada buyuk bısey yok. bunun ıcın ah almanı ıstemem ..

senı bılmem ama ben cok korkarım boyle seylerden.. kımsenın sebebi olmak ıstemem..

Orada görev yapan bay/bayan polisler içeriye giren kişilerden sorumlu olmakla yükümlü olup ve kimlik mutlaka sormak zorundadırlar sonuçta verilen görevler ve kurallar var..!ne kadar hergün gitseniz de değişim vardiyalarından dolayı herkes sizi tanımak zorunda değil tepkiniz biraz fazla kaçmış ..insan psikolojisi tabiki gün günü tutmayabilir orası ayrı ama olayı byütmek yersiz olmuş..neyse sağlık olsun diyelim

Sorun sizde off bıktım artık gibi laflar biraz gösterilen ilgiden dolayı şımarıklaştığınızın göstergesidir üzgünüm ama böyle...

Emniyet Müdürü babanın oğlu değilde adama anlattığında nasıl bir cevap vereceğini tahmin ediyordun. Adam sana kalkıpta hatalısın demicekti tabiki ben gerekeni yaparım, uyarırım falan demesi normal senin anlatmana. Bence o buyurtsun veya buyurtmusun sana hernerede olursa olsun bir görevli memur kimlik sorduğunda çıkartıp gösterirsen tafrasız kimsede gerilmez

keşke diğer yazılarınızda böyle içten ve samimi olsaydı :) zaten bende üzüldüm kızın durumuna hatta yarin gidip özür dileyeceğim..evet kimsenin ahı kimse de kalmaz bende çok üzgünüm yarin gider, hellalik isterim..

Görevli görevini yerine getirmiş.

Acaba ogluna özel ders verdiğiniz kişi emniyet müdürü degil de,
oradaki görevli polislerden birinin oglu olsaydı ,
o zaman da emniyet müdürüne gidip şikayet eder miydiniz?

Etmezdiniz degil mi?

Müdürün tavrı da yanlış.
Yanında çalışan görevliye böyle davranması özel hayatı ile işi birbirine karıştırdıgının kanıtı.

Çünkü o çocuk başkasının oglu olsa, müdür de yine haddini bildiririm demeyecekti.

Klasik altta kalanın canı çıksın mantıgı...

evet göstermek zorundayım ama bir anda böyle sertçe müdahale edilince bende "off yine mi kimlik"..kadının etkisi benim "off"lamama tepki

herkes sizi tanımak zorunda degıl kı ,

kadın gorevını yapmıs ve sıze kimlıgınızı sormus .

sordugunda sızın verdıgınız cevap bence hıc

hos degıl .sonucta o gorevını yapıyor

"off bıktım "seklınde cevap vermek yerıne kımlıgınızı

gosterseydınız bunlar olmazdı .

polis isini yapsa suc yapmasa suc..

hani kimi zaman millet vekillerini durduran trafik polislerine benim kim oldugumu biliyor musun muhabbetine dönmüs..

sizi tanimak zorunda degil,sizde bayani tanimadiginiza göre ilk istediginde cocuk gibi off puff yapmasaydiniz

böyle olmazdi..o da görevini yapiyor sonra birde tehtidvari sekilde mehmet beye anlatirim diyorsunuz belki amac o degildi ama

öyle anlasilmis..ayrica mehmet beyin verdigi cevapta hic hos degil sana kimse bunu yapamaz..

iste biz öyle düsüne düsüne milletvekili ogullarinin karsisina komsilerleri dizip teshis ettirmis bir milletiz

Son düzenleme:

ya allah aşkına tamam bir muhabbettir ki aldı başını gidiyor..adamın emniyet müdürü olmasından kaynaklanmıyor en baştaki o, doğal olarak benle ilgili şikayet olursa ona bildirecekler. bende olaylar çarptırılmasın diye anlattım..kimsenin canı altta kalmıyor, haksıza haksız haklı ya haklı biri kendisi anladığım kadarıyla..

Tabi ki göster kimliğini! Neden göstermeyeceksin ki. Sen nasıl işini yapmak için gidiyorsan unutma ki o da orada işini yapıyor.
Mehmet beyle konuşur musun konuşmaz mısın bilemem ama eğer konuşursan olayın büyümesini istemediğini ve gereksiz bir gerginlik olduğunu fln söyle. Nacizane

sadece erdemli insanlar, kabul edebılırler hatalarını..

sende onlardan biriymişsin müdüre de gerek kalmadı bız konustuk fln dersın, onunda gözünde sorunlarını kendısı halledebılen bır bırey olursun

dılerım kı bu ıyı kalbını , hiç kaybetmezsın :)

Konuyu açma amacınız bile onu işinden eder miyim?
Siz kimsiniz ki bir personeli işinden edeceksiniz.
Devleti ne sanıyorsunuz ,köy kahvesi mi?
En fazla başka bir birime gönderilir..
Komik olmayın kraldan çok kralcı olmuşsunuz.
Bütün emniyet teşkilatı sizdne haberdar olmak zorunda kimlik sormak zorunda.
Memurların derdi gücü siz değilsiniz.
Her geleni hafızalarına kaydetmek zorunda değiller.
Müdürün bacısı değilsiniz çocuğu değilsiniz yüzünüzü ezberleseler bile sormak zorundalar yarın size benzeyen bir kişiyi siz sanarlar içeri alırlar sorun çıkar vs.
Toplumda en sık yapılan şeyi yapmışsınız sırtınızı birisine dayayıp efelemişsiniz.
Adama dert yanıp sizi saymıyorlar noktasına getirip sonra da yanlış anlaşılma olmasın demişsiniz.
Nasıl bir yanlış anlaşılma olacaktı mesela kapıdaki hanım müdürü sıkıştırıp misafirin kendine çekidüzen versin mi diyecekti.
Güldürmeyin Allah aşkına..
Egonuz çok güzelmiş,güle güle kullanın.

sorunuz için evet anlatmamalıydınız
olay için ise size gösterilen ilgi va alaka biraz şımartmış sizi..
geçici olarak gittiğiniz bir yerde kalıcı olan kişilere saygısızlık yapmışsınız..
hatalı olan sizsiniz üste çıkanda siz...

teşekkür ederim canım, inşallah..her insan hata yapar kimse dört dörtlük değil, inşallah müdür bayana bir şey demez de olayı tatlıya bağlarım..

ya bide şöyle bısey var, gunde 500 kişi gırıp cıkıyor oraya..

sonucta polısevı sosyal bır tesıs.. hangı bırını tanısınlar...

uff genelleme yapıldı yine..polis diye de bana çirkefçe müdahale etmesine gerek yoktu. hatanın 99 bende ise 1 de onda. ilk önce insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bilmeli.. Allah'tan başka sırtımı kimseye dayamam...bir konuyla insanları yargılamayın lütfen

sanırım hep böyle asabisiniz
herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil ki

soru sormuşsunuz bizde cevap vermişiz
yanlış olan ne anlamadım

ne diyelim ki
oo evet çok iyi yapmıssın o kim ki seninle böyle konuşabiliyor
koskoca emmiyet müdürü çocuğunun hocasına ne diyor
bazı yerler böyledir
hata kabul etmez mecbur soracak

haa ses tonu da sürekli canımlı cicimle modunda gezemez
bi ses tonundan yola çıkarak şikayete kadar gitmişsiniz
gerçi siz şikayet olarak görmüyorsunuz ama buradan bakınca öyle gözüküyor

ya kimliği tabi ki soracak ben sormicak demiyorum ki..bir kimliğiniz lüften demek var birde kimliğini ver! demek var..yazı da pek anlaşılmıyor..bana zaten canım cicim demesin ama insan ilişkilerinde ses tonu ve konuşma adabı önemlidir..evet ben şikayet olarak görmüyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…