canım her zaman düzeltemek için uğraşmanı tavsiye ederim ama sen bir ayrılık yaşamışsın oda ölüm değimi??
kızlar !!!!!!!!!!karısı ölmüş adamla asla evlenmeyin neden mi? en kötü kadın bile değerki oluyor ölğnce...hep onunla kıyaslanıyorsunuz..
birde ailesinin seni istememelerinin nedenini anlamadım...çok komik geldi kusura bakmasınlarda dul çocuğu olan oğullarını kim alacaktıki kız mı arıyorlardı acaba?
canım bak çocuğun için konuşuyorum..:::(((
çocuğun babam olsun dediği için evlenmişsin çocuğun için böyle bir karar vermişsin o mutlu olsun diye dimi
senin yerinde ben olsam , ben kiiii boşanma diyen biri olarak anında bu adamı çocuğumun psikolojisine daha fazla zarar vermemesi için boşardım...çocuğumm varsa arada gece sivrisinek kondurmam üstüne nöbet tutarım, dişi kaplan olurum..kimse evladımın huzursuz bir ortamda ağlamasına neden olamaz..
sana diyeceğim ailene vakit geçmeden durumu anlatman...çantanı bavulunu derleyip toparlayıp işler daha kötüye gidiyor diyorsun ki daha da kötü olmadan çekip giderdim...ne kendisi ne ailesi yola gelecek gibi değiller...bu yaştan sonra adamın çocuğuyla huzuru araması gerekirken daha kötüye gidiyor diyorsun...demekki bu adam değil huzur için değil gece yanında kadın olsn diye evlenmiş seninle...kendini kocanda olsa kullandırtma..kendini bundan da kurtar....korkma cesur ol..ailene anlat...çocuğunu huzursuzluğunu söyleyerek başla lafa...torunlarına asla dayanamazlar...sevgiler
:umursamaz: bu kadar kolay değil, kızım eşimi baba olarak tanıyor, ufaklık beni anne. Bırakıp gitmem, bu mümkün değil.:umursamaz::umursamaz::umursamaz: