Anlatmazsam patlayacağım

Orkide34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
1.968
1.443
48
Annemle konuşamadığım için içimi dökemezsem patlayacağım. Kısacası : 2 kardeşiz abimle ben birde hasta annemiz var tansiyon hastası. Abim pek beni annesini düşünen bi insan değildir paragöz bi insan . Yıllarca bi kere bile olsun arkamda durmadı ne halama karşı ( halam bizimle kalıyor ve abim erkek diye hep taraf tuttu) ne de dışarıya karşı hiç korumadı. Ev aldı abim memleketten yazın köye gittiğimizde eşimle evi gezdik hayırlı olsun fln iyi dedim abi sana kredi çıkmış 1 ay dan yırttım dedi sigorta kısmında zatrn tapu bankanın 10 yıl dedi güle güle oturun fln eyw. Annem geldi yanıma hesabından kmh 700 tl çekilmiş bankaya gittim ziraat bankası şubesi istda değil diye bilgi vermedi işyerinden bi abi sayesinde x şubesinden bilgi almaya gittik annemle meğer bi baktım para annemn üzerinden kredi çekilmiş abimlet annemn hesabına yatırıyormuş zamanında eksik yatırdıkları için kesilmiş bende sinirlendim abimi aradım abi öde dedim annemi üzme o da bana ne biçim konusuyormuşum herhalde ödeyecekmiş bak dedim bu yaşıma kadr arkamda hiç durmadın bi kere bile bu da kardesimn hakkı demedin bari annemi üzme dedim yengen yatırdı aslında fln yengen takip ediyordu fln dedi ben anlamam dedim hesapa niye baktırmadınız dedim annemi gönder buradan halledelim dedi . Annrm attı imzayı kendiyle konuştuk dedi iyi de dedim abi annem evet diyo ger şeye hayır diyemiyor ki bilmiyoe musun annemi işine öyle geldi dedim kadın üzülüyor. meğersem borcu üstüne almış fln bşyler geveledi bana yalan söylemiş annemi imza için götürmüş bankaya kefil diye meğersem anneme çektirmişler yok öyle olmadı yok böyle olmadı annemde kulaklarımda duydum borcu üstlendi fln dedi ama annemn üzerinde gözüküyor üstelik 140bin ev sahibine annemn hesabından göndermişler. Annemin hesabını takip edeyim diye interaktif bankacılık çıkardım şifre fln takip ediyorum eğer ödemezse arayıp hem yalan söylediğini hemde avukata vereceğimi nasılsa her şeyi annemn hesabından yapmışsın diyeceğim krndmi şuan zor tutuyorum.. Eşimde anladı duydu öğrendi yani bana düşmez ama üzülme hayatım sakin ol dedi baktın takip et ödemezse yine konusursn dedi .. Gerekeni söyledim ama yalan kısmını söylemedim ya içimde patladı .. annemle konuştum bak anne dedim ödemezse dava açıyoruz normalde topunun yarısı senin aslında dedim. Öder kızım dedi 3 kira alıyor dedi öder ödemezse benmde söyleyeceğim var dedi.. annemi göndermek istemiyorum. Şimdi baktım yenge hnm da tripli bana karşı kocasına öyle seyler söyledim diye.. aramak sormak istemiyorum abimi. Annem üzülüyor boşver diyo kırmayın birbirinizi..

Ben sizin gecenlerdeki konunuzu da okumustum. Siz kendinizi bosuna uzuyorsunuz. Anneniz erkek evlada daha cok kiymet verdigi icin, erkek evlat meraki var demistiniz cunku mirasin buyuk kismini abinize vermisti. Bu konuda da sizin kadar dert etmiyordur eminim ki hala da aman bosver diyormus.

Ya öyle de dert etmiyor zaten ödemezse ne olacak kalacağım parasız diyo . Bir de bana yalan söylüyor abim ..

Ne diyelim ne sorduğunuzu anlamadım inanın
Bu arada anneniz çok pasif
Abiniz halanizi çok önemsiyordu halaniz para veriyordu ona filan.annenizden niye almış onu da halanizdan alsaydı madem

Eğer ev kredi ile alınmışsa ( ihtiyaç kredisi değil, ev kredisi ile) tapu krediyi çeken üzerine olmak zorunda. Sizde tapu kimin üstüne görünüyor?
Abimin üzerine tapu. Tapuda borçları üstleniyor diye imza atmış güya öyle diyor bana. Ama bankada annem ana borçlu gözüküyor

Bence anneniz abinızı cok sevdigi icin kıramıyor. Sonuçta anneniz yetişkin bir insan. Bu konuda sizin yapabilecek biseyiniz yok. Karışmayın derim
Ben daha çok abimn bana yalan söylemesine takığım . En azından ben anneme bu konuda imza artıracağım bilgin olsun diye hbr vermesi gerekiyordu

Olayları farklı algılamaya çalışıyorsunuz ama anneniz erkek,kız evlat ayrımından bu durumda değil mi?

Siz böyle şeyler isteseniz kabul eder mi, etmez mi?

Annenizi korumaya çalışıyorsunuz kendi açınızdan ama olay büyürse, kalkıp oğlunun yanına gider, siz suçlu olursunuz gibi geliyor bana.

Oğlu anneyi eve almıyor ki

Bn böyle seyi istesem kabul eder annem ben sizin için yaşıyorum diyo ama annem böyle seyleri kafaya takar ve üzülüyor 2 kardeşte bnu biliyoruz

Bi de biliyor bana yalan söylüyor

Bi de biliyor bana yalan söylüyor
Neden şaşırdiniz ki?
Abiniz halanizla bir olup sizin hakkınızı yememiş miydi daha önce.
Ben hatırlıyorum bunlarla ilgili açtığınız konuları, evlenirken bile destek olmadılar size.

Mevzu mal mülk olunca herşeyi yapar abiniz. Yalan söylemesi çok abes gelmedi bana.

Anneniz de dediğiniz kadar pasif mi yoksa erkek evlada ayrı düşkünlüğü mü var bilmiyorum.

Ödese de verin mahkemeye. Alın evin tapusunun yarısını da akıllansınlar. Ayrıca Allah annenize de akıl versin. Nasıl güvenip size sormadan gidip imza atmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…