Anlatmazsam patlayacağım

Allahim size inshallah daha güzel günler sunar inshallah tüm sikintilardan kirtulursunuz. Helal etmeyin, bunun diger tarafida var, alacakli sizsiniz, o yüzden iciniz ferah olsun. Eden bulur birgün bunu unutmayin
Amin inş çok teşekkür ederim. İşin ilginci ne biliyor musunuz hak hukuk Allah diyip kendilerine haklı bulmaları anlamıyorum bi insan neden bu kadar paragöz olabilir . Başkasının hakkını yemeyeyim derdindelerdi gülüp geçerdim . İçim ferah sıkıntı yok çunku öyle samimiyetim yok abiye halaya yenge hnma hiç hemde. Eden bulsun mevlama bıraktım
O zaman konut kredisini de abin çekmiştir, bu da net ve kesin.
Hayır kredi annemn üstünde bankada ki kız hesap hareketleri fln var kredi annemn üstüne ve ev sahibine annemn hesabından gönderilmiş. Net olarak söyledim zaten tapu abimn üzerine diye..

Anneler oğullarına düşkün olup sizinde kendilerine düşkün olmanızı beklerler hep...annem üzülüyor demişsiniz ya abinize ,kendisi üzer ama siz annenizi üzecek olursanız aslan kesilir hemen annesi kıymetli olur...bizdede var aynısı annem oğullarına düşkün ama her işini ben hallederim şimdi bir olaydan dolayı patladım tartıştım konuşmuyorum annemle...Abim hemen devreye girdi kadını üzüyormuşum böyle yaptığım sürece onun kardeşi olmayacakmışım silmiş beni falan....halbuki henüz bir yıl önce kadın ameliyat oldu karısı memleketine gitti hemen abimde annem telefonda sitem edene kadar uğramadı bile yanına ben ilgilendim herşeyiyle 10 gün kaldım yanında iyileştirip öyle döndüm evime ..
Ama iyilik çabuk unutuluyor ikiside unuttular şimdi bana karşı birlikler....Allaha havale ediyorum hepsini

Annem insiyatifini abimden yana kullanmış bu belli benden de gizlemiş istese çıtlatrdı bana şimdi hiç sesi çıkmıyor konuyu açsam kapatıyor hemen kojusmak istemiyor ne diyim ki . Aynen öyle oluyo pandemi de aman çıkmasın aman etmesin diyo bana sonra kendi böyle yapıyor. Sorun yok abi yenge hala konısmıyor benimle dert değil çokta umurumda değil. Anneme kızıyorum ama annem hasta ve tek o var hayatımda başka kimsem yok o yüzden üzülmesin diye uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…