Anlatmazsam patlayacağım

Yediler haklısınız..
Pasiflikte var erkek evlat ayrımcılığı da .. halamda bir şey görmedim ama annemden az çok sey gördüm bi tane annem kaldı onu korumaya çalışıyorum

Ödese de verin mahkemeye. Alın evin tapusunun yarısını da akıllansınlar. Ayrıca Allah annenize de akıl versin. Nasıl güvenip size sormadan gidip imza atmış.
Annem işte hayır diyemiyor değişmez yeter ki sorun olmasın kafasında

Annesinin akli dengesi yerinde tansiyon hastasıymış sadece. Alan razı veren razı ben olsam karışmazdım
Ben zaten daha çok yalan söylemesine hasta oldum zaten .. annesini dolandırmak kadın ben kefilim diye biliyor ..

diğer konunuzdan hatırladığım kadarıyla halanızda annenizde abinize cok düskün, hepsinin abinize karşı eli açık
hasta annem diyince yaş olarak yüksek olan çoğu insanda tansiyon var, karar verme ve anlama mekanizmasını etkilemez
bence bu konuyu sizden başka kimse kafasına takmıyor, sanmıyorum ki borç annenizin üstüne gözüktüğü için anneniz üzülsün. aslan gibi oğlum var öder diyordur

Ben takıyorum annem tansiyon hastası derken ciddi yani öle daha önce beyin kanaması geçirdi yakın zamanda bunu biliyoruz kafaya taktığını fln..
Abimde gayet bu duruma itiraz edeceğim için bana yalan söyledi bi de annem gelsin buradan düzeltebiliriz diyo

Siz ya da eşiniz böyle taleplerle gelse eminim gayet güzel hayır derdi.
Hayır demezdi yapardı benm başıma böyle bir şey gelse abimi arar bu durumu anlatrdım yarın öbür gün çıkarsa önüme gelme diye abime yalan söylemezdim delikanlı gibi söylerdim

Sizin ne kadar annenizse onun da o kadar annesi sizden izin almak size haber vermek zorunda olduğunu düşünmüyorum anneniz razı gelmiş sonuçta
Bir de tüm borcu üstlenmekle kefil olmak arasında pek bi fark yok zaten abiniz ödemezse kefilse yine annenizin başı agrir eğer kredi annenizin üstüneyse ev de anneniz adına olur aksi mümkün değil eğer öyleyse yine dert değil size de hak düşüyor ilerde zaten sorun nerde anlamadim
Benimde bi kardeşim aynı böyle annem tansiyon hastası diye sanki bir uzvu eksik bugün herkes tansiyon hastası anneme tapulu eşyası gibi davranıyor bizlerin arasındaki ilişkiye sürekli karışıyor herkesle kendini durduk yere kötü ediyor
Yengenizde haklı benim kayinvalidem eşime kefil olsa onlar aralarında anlaştıktan sonra görümce arayıp bu kadar laf saysa ben de trip atardım herkes de atardı

Anneniz yetişkin bir kadın, abiniz de oğlu. İkisi arasındaki bir mesele için kimse size haber vermek, hesap vermek ya da izin almak zorunda değil. Abiniz borcunu ödemezse bu da annenizin problemi.

Abiniz ne konuda yalan söyledi o kısmı anlamadım. Borç annenizin üstüneyse ev de annenizin üstünedir.
"Sadece kefil olacaksın" diye annenizi kandırabilir de bankayı nasıl kandıracak?
Böyle bir şey mümkünse bile böyle işlerde okumadan etmeden imza atılmaz. Okumadan önüne koyulan her şeyi imzaladıysa o da annenizin hatası.

Annem işte hayır diyemiyor değişmez yeter ki sorun olmasın kafasında
Kocaman kadın. Hayır demeyip evet demek daha büyük sorun. O para ödenmezse ne olacağını biliyor. Bu daha büyük bir Sorun. Bence bu meselelerde üzülen sadece siz oluyorsunuz. Anneniz doğru ve yanlışı ayırt edecek seviyeyi çoktan geçmeliydi

Hayır demezdi yapardı benm başıma böyle bir şey gelse abimi arar bu durumu anlatrdım yarın öbür gün çıkarsa önüme gelme diye abime yalan söylemezdim delikanlı gibi söylerdim
Yahu ne delikanlılığı. İki koca koca insan kredi çekerken gayet razılarmış duruma. Evet abiniz annenizi kandırmış ama o size bak kızım böyle bir durum var demediyse abiniz niye desin. Anneniz de çok tuhaf. Anneniz bunu ayırt edemeyecek durumda ise gidin alın sağlık raporunu. Sizi vasi tayin etsinler. Bilerek isteyerek vermiş kadın imzayı. Yeter ki kafası rahat olsun diyorsunuz. Bu devirde kafam rahat olsun diyecek biri kefil olur mu? Gidip imza atar mı? Anneniz bu kadar dert etse o hayırsız oğluna kefil olmazdı

Tapu annemn üzerine değil sorun annemi de sen kefilsin diye kandırmaları ben çekmelerine karşı değilim zaten sorun bnu yalan söyleyerek yapmaları

Tapu abimn üzerine annemin değil..

Ben çektikleri için trip atmadım abime annemi kefilsin sen demişler. Bana da kredi yi ben çektim dedi abim 10 tapu bankanın dedi meğersem tapuyu çoktan almış

Ben çektikleri için trip atmadım abime annemi kefilsin sen demişler. Bana da kredi yi ben çektim dedi abim 10 tapu bankanın dedi meğersem tapuyu çoktan almış
Abiniz ev icin mi kredi cekti peki? Cünkü öyleyse tapu krediyi alan kişinin üstüne yapılmak zorunda. Abinizin üstüneyse demek ki abiniz cekmistir

Abiniz ev icin mi kredi cekti peki? Cünkü öyleyse tapu krediyi alan kişinin üstüne yapılmak zorunda. Abinizin üstüneyse demek ki abiniz cekmistir
Krediyi annen çekti ama tapu abimn üzerine güya nasıl oluyorsa tapuda imza atmış butun borçları kabul ediyorum diye..

Bir kere aynı şeyi size yapacak kadın, mal paylaşımında sizi mağdur etmezdi. Bakın bazı şeyleri kabullenmek zor gelebilir ama bence kabullenin, siz bugün anneniz için milletle kötü olursunuz, anneniz yarın siz erkek kardeşinizle kötü oldunuz diye sizinle kötü olur. Hayatta bazı şeyleri kabullenmek gerekir.Anneniz ergin bir kadın , okuma yazması varsa ve akli melekelerini etkileyen bir rahatsızlığı yoksa attığı imzanın sonuçlarına katlanacak. Yüksek tansiyon , onun imza atmasından kurtaran bir hastalık değil.

Ben bir çok şeyi kabullendim benm ailem abim fln hayatım boyunca arkamda durmadı hep hakkım yendi bunu kendilerine hak olarak gördüler . Yengem göz göre göre be abimle konuşmayayım diye ev de olsam da abime evde yok dedi kaç defa hırsızlıkla suçladı abime söyledi abim ağzını açıp tek kelime etmedi snra kaybolduğu sey her neyse buldu ama ben aldım gibi kaldı üstümde. Yıllar boyunca yengemin sinsilikleriyle uğraştım abimle arama çok girdi ses etmedim abimde butun hata çunku .. Ben hepsinin farkındayım. Yıllar önce annem kafasına taktığı için yengem ve halam yuzunden beyin kanaması geçirdi . Benm bir tek annem kaldı ve onu korumaya çalışıyorum bana yalan söylemesini de geçtim. En son tlfn konuşmamızda söyledim ben dayımn eşi tarafından iftiraya uğrarken kötü ben oldum suratına bakmadım günlerce evlenmemin sebebi eşimi sevmem ve ailemden kurtulmamdı ..

Ayrıca annem ben ne yaparsam yapayım küsmez. Ben abimle zaten kötüyüm aramam sormam abilik yaomadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…