Kaldığı ev halasının evi kıskandıgınız kişi halasının kızı yani kuzeni üstelik kız daha 16 yaşında bir çocuk 35 yaşındaki bir adamın 16 yaşındaki bir çocukla ne işi olur söylermisin,boşuna kuruntu yapıyorsun bu gidişle erken yaşta hasta olacaksın benden söylemesi.
kıskandım desem şimdi burda bombardımana maruz kalmıycakmıyım
brz daha zamana ihtiyacım var sadece
annesinin beni aradığında anlattıklarını söylüyorum
yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri
geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık
evt haklısın ben yazdım ama sadece gelişmeleri anlatmak istedim,hala kızını özellikle belirtttim çünkü biz bu durumdayken o gidip onlarla gezicek halasının oğluda var aynı yaş ta genler tabi sürekli şuraya gidelim buraya gidelim diycekler onlarla geçirircek vaktini ve bunca yıldır halasında da kalmamış şimdi gidip kalıcak bana nispett yapar gibi
hem annesi bir sürü şey anlattı bana kadın hastalanmış hergün eve hemşire gelip tansiyonunu ölçüyomuş sanki bunları bana özellikle anlattılar gibi geliyo
yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri
geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık
Hem hemşire, hem liseli daha ne olsun
valla bende kendimi kıskanc sanirdim.devede kulakmis.
lorena bunlari okuyunca tek biseyi merak ettim bu cocuk seni boylesine suphelendiricek ne yapti???
nasıl bir zamana ihiyacın var
nişanlın senn hayatını kısıtlayan ama kendisi her şeyi yapan
kızlar bayılsa da hastaneye götürsem diye bekleyen
senden habersiz orda burda insanlarla buluşan
hala kızı ve arkadaşlarına asılacak kadar potansiyeli olan biri
annesi aranızın köü olduğunu biliyor mu?
Ha şunu bileydin bacı.
Herkes yanlış düşünüyor bir sen mi doğrusun?
Doğru söyle kız, annesini de kıskanıyorsun değil mi?
Ha şunu bileydin bacı.
Herkes yanlış düşünüyor bir sen mi doğrusun?
Doğru söyle kız, annesini de kıskanıyorsun değil mi?
Yangına körükle gidiyorsun sende
Fazla sarılıp öpüşmemeleri lazım. anneyse anneliğini bilsin.
bencede yani hemsireyle sohbet edecek değil ya
bencede yani hemsireyle sohbet edecek değil ya
Yangına körükle gidiyorsun sende
Lorena kaç yaşındasın merak ettim
annesi bilmiyorsa niye ayrıntılı bir şekilde neler yapacağını anlatıyor ki. sonuçta sevgilisi olan her şeyi bilen sensin. annesi kesin biliyor belki de sizi tamamen ayırmak için hemşireleri , hala kızlarını araya kattı.onları anlatmak icin de ayrı bi k onu acmak lazım
yani 3 yıl dile kolay tamemen bitince çok acı cekicem şimdiden en azından kendimi alıştırıyorum
annesi bilmiyo hala anlatmamış yani
Hiç belli olmaz,mazallah beğendiyse herşey olabilir
Hatta konuşmasalar daha iyi bence.
Eder kız belli mi olur ya hemşire sırnaşık bir şeyse??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?