Anlatmazsam patlıycam

artık lorenanın gerçek olduguna inanmıyorum ben

ya Lorena şaka gibisin itiraf et aşık olduğun bir insan değil değil mi muhabbet kuşu sağlam kafa buluyorsun bizimle hadi hayırlısı

kafa mı buluyorum,o zaman yorum yapmayın ne diyim yani

kuzeniyle arasındabir şey mi var diyorsun?

neden bekliyorsun ki zaten senin için daha fazla yüz göz olma yani.

zaman geçince barışacaksan bekle ama barışmayacaksan bitir. beklemez sadece yorar

hayır öyle bşy demiyorum tabi ki

benim de erkek kuzenlerim var ama hepsi küçük benden.nisanlımın kuzenleri var mesela hem kız hem erkek hepsi yetişkin ama çok uzaklar yani hiçbir yakınlıkları muhabbetleri yok bende öyle bi ortamda büyümedim belkide o yüzden garip geliyo bana,hem ben kızı tanımıyorum bile kişilik olarak sadece nişanda taıştık ve ertesi gün gitiler ztn,belkide çok sırnaşık bi kızdır nereden bileyim

Kendinden kaç yaş büyük kuzenine sırnaşacak kadar karakteri bozuktur diyorsunuz. Vay canısına!.. Ama sevgilinizde koca adam yani kendine biri sırnaştığında mesafe koymasını biliyordur. Bilmiyorsa zaten böyle biriyle beraber olmanıza gerek yok.

30 yaşındaki adamın 16 yaşındaki kızla ilişkisi olabilir diye düşünecek kadar ne yapıyor bu adam merak ediyorum.
demek ki potansiyel sapık.

onlarda kalması garip diyor birde yani zaten onların bir şeyler yaşayacağına emin olmuş
ya bir kere hepsinden öte sen günah alıyorsun lorena

tabi gerçeksen

kuzenleriyle oynaşacak kadar adi bir insan mı?

sadece kızı tanımadığımı söylüyorum,elbette kendine sırnaşan birine mesafe koyar ama gidip orada kalmaasına ne gerek var,kalıcak başka yer de var

çok haklısın pıtırcığım,abladan kız kardeşten hatta kaynanadan kıskananların yanında hala kızı gene olası bir durum

Sesli güldüm :) hayat zaten zor neden her şeyi kafanıza takıp hayatı daha da zorlaştırıyorsunuz, anlamak çok zor.

sadece kızı tanımadığımı söylüyorum,elbette kendine sırnaşan birine mesafe koyar ama gidip orada kalmaasına ne gerek var,kalıcak başka yer de var

Senin tanımana gerek mi var? Halasının evinde kalmak için senden izin mi istemeli bu adam? Boynuna tasma da tak bari. Ya da evine zincirle. Sahibi misin nişanlısı mısın? Durduğun yeri bil bence.

kuzenleriyle oynaşacak kadar adi bir insan mı?

ben kimseyi suçlamıyorumm.sadece biz bu durumdayken oraya gidicek kalıcak belki gezicekler v.s bunu anlayamıyorum

ayrıca gerçek olmadığıma inanmayanlarda yorum yapmazlar değil mi bu kdr basit

benim erkek kardeşimin sevgilisi de böyle.
12 yaşındaki kızkardeşimden kıskandı çocuğu.

vallahi bazen boğazlayasım geliyor bu hareketlerinden dolayı.

Senin tanımana gerek mi var? Halasının evinde kalmak için senden izin mi istemeli bu adam? Boynuna tasma da tak bari. Ya da evine zincirle. Sahibi misin nişanlısı mısın? Durduğun yeri bil bence.

eğer o benim nisanlımsa hayatında da söz hakkım olcak,tabi tanımam lazımdı budan doğal ne var

ama zaten bi önemi yok artık görüşmyoruz etmiyoruz

Lorena böyle yaşanmaz ablacım . Gerçekten hastalıklı düşüncelerin var .

İki alternatifim sunacağım sana , ya nişanlından ayrıl o da rahat etsin sen de

ya da ;

Şekil A dan yaptır bir tane adama , yemini , suyunu ver arada başını okşa .

16 yaşındaki hala kızınımı kıskanıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…