Anlatmazsam patlıycam

Canım 35 olmasa ne olur ki.. 17 olsa ne olur?
Hala kızı bu ya.. Kardeş yani..
Biliyorum canım halasının kızından bile kıskanmasın normal değil benim yaşlarını yazma amacım konu sahibi içindi adamı resmen arkadaşların dediği gibi sapık kılıfına soktu yoksa bizde de kuzen kardeş demek.

Aynen canım..
Adam iyi dayanıyor.. Çoktan 'yangın vaaaar' diye kaçması lazımdı.
Lorenaya da söyledim, artık adam yoruldu. Yalan-Gerçek bi şekilde takılıyor..

gerçekten bilmiyorum yani annesi normal konuştu benimle,anlatırken laf arasında söyledi herşeyi mesela x cuma günü istanbula giderken şunlarıda halasına götürcek de onları hazırlıyorum,ve tansiyonum iyi değil hemşire gelip kontrol ediyo v.s dedi
belkide nisanlım istedi anlatmasını çünkü biliyo huyumu öğrenince arıycam diye bekledi tabi

lorena bizden sakladığın bir şey var sanırım.
senin sevgilin acaba sapıkmı. hani yok hemşire,yok yenge,yok 16 yaşındaki kuzen.
senin bir bildiğin var. bu korkun bu rahatsızlığın bundan değilmi. yoksa bu kadar tedirgin omazdın. birşeyler biliyorsun. bu adama bu hisleri duyuyorsan başka açıklaması olamaz. ya sende psikolojik bir sorun var yada adam sapık. sende psikolojik sorun var deyince yok deyip bize kızıyorsan tek bir şey kalıyor adam sapık ve tecavüzcü coşkunun bir türevi.
bırak o zaman bu sapığı

Son düzenleme:
Lorena nişanlın seni çok seviyor bence , hemde çomçok
Yoksa sen çekilir dert değilsin valla .
Daha ne kadar yıpratacaksın adamı merak ediyorum ve o da ne kadar dayanacak
Klasik olacak ama yardım alsan da içindeki kıskançlık canavarına bir dur desen artık.
Bu şekilde hiç bir ilişkiyi sağlıklı yürütmen mümkün değil

Aynen canım..
Adam iyi dayanıyor.. Çoktan 'yangın vaaaar' diye kaçması lazımdı.
Lorenaya da söyledim, artık adam yoruldu. Yalan-Gerçek bi şekilde takılıyor..

benimde kaçmam lazımdı ona bakarsak.ben burada herşeyi anlamıyorum ki

ayrıca takılsın kendi kendine şimdi

bence bu kadar iyimser düşünme kadın sizi ayırmak istiyor. seni az çok tanıdıysa kıskandırıp amamen iplerin kopmasını istiyor bence.

peki sen ne zaman ve nasıl bitireceksin.

senin anlattığın kadarıyla adam karı-kız düşkünü bir şey nişanlı olmayı geç ben tanımak bile istemem böyle iğrenç bir kişiyi

Lorena ben patlicam artık. Hemşireyi durumun ciddiyetini anlatmak için belirtmiş kadın sana ya.

Ama sen eminsen erkek arkadaşının annesine seni kıskandırmak için öyle bişey söylettireceğine cidden sen de sapıksın adam da sapık annesi de..

benimde kaçmam lazımdı ona bakarsak.ben burada herşeyi anlamıyorum ki

ayrıca takılsın kendi kendine şimdi

Kaçsaydın madem bu kadar sapık senin durman hata zaten.
Ya da yok ben onsuz yapamam ille de o diyorsan bence git istanbula halasının evinin önünde pusuya yat. Gireni çıkanı bir kontrol et mazallah kaptırıverirsin adamı.

ben onun birşeyini yakalamadım yani öyle olsa anında biterdi ama etkilendiğim duyduğum bazı şeyler oldu onlarıda burda yazmak istemiyorum yani herkes okumasın istiyorum ne olacağı belli olmaz tanıdığım insanlar var burda

yok ben sevdiini düşünmüyorum artık
ama oda melek değil bana çok kötü şeyler söyledi tartıştığımızda kimse bişeye dayanmak zorunda kalmıycak ama biraz zaman isiyorum biraz daha alışmam lazım

Son düzenleme:
heralde adam zamanında birine tecavüz falan etti
ya da çocukları taciz etti.

böyle bir kıskançlığın cidden sebebi olmalı

24 bitti 25 diyelim

Lorena bir büyüğün olarak söylüyorum,aynı yaşta benimde kızım var ..
Kendini çok yıpratıyorsun,aşırı kıskançlığın yüzünden hayatı kendine vede o kişiye zehir ettiğinin farkındasın demi..
Dön bir etrafına bak hayat o kadar güzel ki,giden yıllarına oluyor bunlar..
Hayatına yön vemenin zamanı gelmişte geçmiş bile,takılma artık o adama kafandan sil at bir a önce..
Düşünme yeni uğraşılar bul kendine bir an önce,böylesi daha sağlıklı olacaktır..

yani sapıkça hareketleri var diyorsun. böyle şeyler olmuş öylemi. neler mesela.

Yahu bacı bunları söyle söyle dilimizde tüy bitti biraz haber izlesede şükretse hayat zaten kısacık bide kendine zehir ediyor yaşlanınca anlar kıymetini bu yılların

heralde adam zamanında birine tecavüz falan etti
ya da çocukları taciz etti.

böyle bir kıskançlığın cidden sebebi olmalı
gerçeken bunun altında birşey var. duyduğu,öğrendiği birşey. bize diyemediği. lorena eminsen böyle biriyle görüşme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…